la testul papanicolau iese daca ai HSV si HPV?

16-08-2008
yahoo
Nu este medic/terapeut
yahoo
daca stiti cumva la testul papanicolau iese daca ai hsv (herpes simplex 2-genital) si hpv. va rog sa-mi raspundeti.
Si cum se manifesta cancerul de col uterin. multumesc.
4 comentarii
0
16-08-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
buna din ce m0am informat eu pana acum la un test papa nicolau nu poti vedea daca ai HSV(pt aceste existe testari separata daca nu ma insel poti sa faci analiza si la sange ) iar pt hpv atunci cand faci testul pap iti colecteaza special proba pt hpv care este mai scumpa, in functie de oras, laborator etc.cancerul de col este un stadiu la care se ajunge dupa multi ani (cam 15-20 de ani in medie) dupa ce ai fost infectata cu unele tulpine periculoase de hpv.deci nu toate si nu cele care produc negii genitali, acolo fiind vorba de tulpini non-cancerigene.si chiar si cu tulpini periculoase de hpv nu toate femeile fac cancer ci un numar f mic, si mai ales daca mergi la controale regulate la ginecolog orice problema ar aparea depistata din timp se rezlova.pt mai multe informatii documenteaza0te pe site-uri specializate in aceasta problema.nu te panica ci informeaza-te mai intai;).succes
0
16-08-2008, ora 00:00
yahoo
Nu este medic/terapeut
yahoo
multumesc.
0
18-08-2008, ora 00:00
gomoy
Nu este medic/terapeut
gomoy
Stimate domnule Salem,
Am citit numeroase raspunsuri postate pe acest forum in legatura cu onicomicoza, problema care ma jeneaza si imi da batai de cap de foarte multi ani. Va rog nespus de mult sa ma ajutati in aceasta problema chiar vreau sa ma programez la o consultatie la cabinetul dvs. De ceva timp, in special vara, imi supureaza una din unghiile mari de la picior (aceasta a devenit seaca, galbena si foarte groasa), i-am scos coltul care ma jena si nu se mai vindeca imi supureaza incontinuu. Mi-am cumparat un unguent de la farmacie se numeste Fungisil care se pare ca nu imi este de prea mare ajutor. Ambele unghii de la picior le am infectate una este incarnata si cealalta supureaza. Va rog din suflet sa ma ajutati sa scap de aceasta problema. Va multumesc si va doresc numai bine.

Cu stima,
Simona Visan
0
19-08-2008, ora 00:00
ciupic
Nu este medic/terapeut
ciupic
buna, si eu am avut problema asta la inceputul verii, eu iau lamisil pastile -90 de zile.cele doua unghii au cazut si acum cresc.astea se iau de la baie-mediu umed, daca mai aveti in familie trebuie sa se trateze toti, altfel iar e problema, sali de sport, bazine, etc.mergi si la medic, dar eu asa am rezolvat, si poti da si cu unguent lamisil daca vrei, dar din interior trebuie rezolvat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul Papanicolau
  • Herpesul bucal (la gură)
  • Am făcut testul Papanicolau. Ce înseamnă rezultatul?
  • Un nou vaccin cu rezultate promițătoare împotriva virusurilor herpetice
  • Testul Babeș Papanicolau ar putea ajuta la depistarea mai multor tipuri de cancere ginecologice
  • Cum se depistează cancerul de col uterin?
  • Ar trebuie să știi dacă ai sau nu HPV - ce trebuie să faci
  • Rezultat Papanicolau anormal - ce urmează?
  • Simptome diferite în infecţia cu virusul herpetic ar avea legătură cu variaţii în expresia genelor virale
  •