Lamblii la fiere si ficat, ce complicatii pot exista in timp?

17-04-2008
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Buna ziua am fost la doctor si mi s-a spus ca am lamblii la fiere si ficat iar alergiile de pe corp de la asta provin.Va rog sa imi spuneti ce complicatii pot exista in timp daca nu reusesc sa scap cat de curand de acesti paraziti, am aceste simptome de 2 ani: alergii constante pe piele, mancarimi, stomatita in gura, uneori varsaturi, diaree, constipatie, dureri in zona abdominala.Si as vrea sa stiu ce complicatii de la acestia ar putea exista deja in organism din moment ce ii am de 2 ani de zile.Va multumesc.
2 comentarii
0
18-04-2008, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Tabloul clinic in giardioze este variat, fiind adesea din acest motiv un diagnostic de excludere cand pacientul are simptome f diverse si obiectiv-totul este normal. In infestatiile masive pot aparea manifestari de tip duodenal (dureri in epi-gastru, greata, cefalee, astenie), de tip intestinal (inapetenta, greata, dureri vagi abdominale sau crampe, diaree), ori hepatobiliare (jena in hipocondrul drept, greturi, varsaturi, chiar stari icterice). Nu se cunosc complicatii deosebite care sa pericliteze viata.
0
19-04-2008, ora 00:00
Loredanna6
Nu este medic/terapeut
Loredanna6
Stiti ce va rog sa mai imi spuneti?Mi s-a spus de la laborator ca pentru examenul copro sa duc mai multe probe din 3 zile consecutive ca sa fie rezultatul mai concludent, dar mi s-a spus si ceva de genu sa le tin la rece chiar "la frigider", parca nu imi vine sa le bag la frigider:|Daca nu le tin la rece pana le duc la laborator (adica luni) se poate sa influenteze cu ceva rezultatul?Exista un motiv anume pt care ar trebui tinute la rece?Le-am pus afara pe balcon intr-o cutie, in momentul de fata afara sunt 12 grade C.Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici