Lamblioza

24-02-2012
mariele
Nu este medic/terapeut
mariele
Buna.
Baiatul meu are 4 ani si a facut o dermatita atopica care nu se trateaza (i-am dat si Zirtek, si Suprastin si Pancreatina si Subtil si i-am uns minuta, (deoarece are numai la mina stinga), cu crema ADVANTAN MILK asa i-a prescris dermatologul) dar nu i-a tercut. Medicul ne-a spus sa dam analizele si conform analizei serologice a singelui s-a depistat ca are Lamblii- 2, 8 poz.
Medicul infectionist i-a prescris Furazolidon, mentionind totusi ca daca ea ar fi in locul meu n-ar fi sigura de rezultatul analizelor fiindca mi-a spus ca nu chiar asa de simplu e sa depistezi parazitii.
Eu insa am citit despre Lamblii si scrie ca de la ei poate face dermatita atopica si poate fi pielea uscata la coate la genunchi, si inca partile laterale a abdomenului.
Nustiu acum ce sa fac sa-i dau Furazolidon, sau sa nu-i dau deoarece el are mici schimbari la pacreas si la rinichi sint mici dereglari.
In plus Furazolidonul am inteles ca e prea slab si poate sa nu ajute, Nustiu ce sa fac, daca cineva a fost in o asemenea situatie poate imi da si mie un sfat
2 comentarii
0
24-02-2012, ora 23:31
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
-urmeaza indicatiile medicului.
-trebuie tratata giardia.
0
28-08-2014, ora 23:56
dorinapatru
Nu este medic/terapeut
dorinapatru
Ce analiza se face pentru a depista lamblii in sange si cine v-a recomandat-o
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.