Lambou Chist Pilonidal

27-10-2011
DanielC
Nu este medic/terapeut
DanielC
Buna ziua...am fost operat de chist pilonidal...si mi sa facut plastie..lambou..pe fesa stanga...au trecut 6 luni de la operatie si inca am aceasta fesa stanga..amortita...aproape ca nu o simt deloc...ma deranjeaza foarte mult...pt ca ma doare cand stau jos..cand conduc...practic nu prea pot sta jos..nu dorm pe spate, si mai este si acum o gaurica care inca supureaza nu sa inchis si pansez in continuare, este normal ca dupa atata timp sa nu se inchida?...este normala aceasta amorteala?cat credeti ca va mai dura cu aceasta amorteala?sunt speriat ca am mai auzit pareri ca nu ar trece niciodata si ca nu va mai fi ca inainte niciodata...va rog frumos sa imi raspundeti si mie...va multumesc
3 comentarii
0
30-10-2011, ora 15:43
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuia sa se inchida demult.se vede ca ai o rezistenta scazuta a organismului. Ai cumva diabet, glicemia este normala ? Trebuia dupa operatie, la o luna, sa mergi la control la chirurg.In 6 luni nu te-a mai vazut medicul care te-a operat ?Ce ai pus pe rana pentru cicatrizare ?
0
02-11-2011, ora 17:35
DanielC
Nu este medic/terapeut
DanielC
Betadina folosesc...am fost si dupa o luna si dupa 3 si dupa 6 la medicul care ma operat..a spus ca sa am rabdare ca se va inchide...diabet nu am
0
04-11-2011, ora 14:06
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cumpara-ti de la farmacie Doxiciclina 2 cutii si Actovegin creama + pansamnete sterile + leucoplast. Ia timp de 5 zile cate 1 capsula de Doxiciclina dimineata si una seara, apoi inca 5 zile cate 1 cps/zi. Sterge cu Betadina apoi pune crema Actovegin, pansament si lipesti cu leucoplast [ doar 1 data/zi ]. Nu consuma alcool si nu prea multe dulciuri. La fesa respectiva de unde s-a preluat lamboul nu faci baie pana nu se va inchide rana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul