Laparoscopie exploratorie-va rog un raspuns!

03-02-2008
Elis
Nu este medic/terapeut
Elis
Am facut o HSG si am primit urmatorul raspuns:uter de talie normala, intens si omogen opacifiat, antereflectat.Tompele se opacifiaza bilateral, cea stg. f. lunga liniara, trompa dr. de aspect sinuos.Punct Cotte slab pozitiv pe stg.Recomandare: LAPAROSCOPIE EXPLORATORIE.
Trebuie ca in prima zi a ciclului urmator sa merg la doctor si sa-mi dea un tratament inainte de a face LAPAROSCOPIA ( in ziua a 8-a).
Intrebarea mea este daca in aceeasi luna cand fac laparoscopia pot sa incerc sa raman insarcinata sau va trebui sa sar si peste aceasta luna?Este deja a 5-a luna de cand tot fac investigatii si ma protejez cu prezervativ (medicul mi-a recomandat pt. a evita o sarcina extrauterina).Cand voi putea sa mai incerc ? Daca pe stanga trompa este putin permeabila poate am vreo sansa, nu?si poate ca dupa HSG s-a mai desfundat putin.
Nu am reusit sa ajung la medic sa intreb deoarece am fost f. bolnava si internata in spital.Am avut o pneumonie interstitiala cu meningism (bacteriana) si hepatita reactiva nespecifica (analiza TGP a iesit 233, VSH 85).Este posibil sa ma fi inbolnavit dupa acea HSG(m-am imbolnavit la 2 saptamani dupa)?Daca imi vor iesi in continuare analizele crescute la ficat, si VSH -UL voi mai putea face laparoscopia?
1 comentarii
0
10-06-2009, ora 17:49
mihut
Nu este medic/terapeut
mihut
am o histerectomie totala interanexiala in 2007 facuta la cluj. am 35 de ani, 2 copii. de 7 luni am dureri pelviene, mai accentuate pe partea dreapta. am facut ct, colonoscopie, zeci de ecografe si consultatii la medici. acum mi s-a recomandat sa fac laparoscopie la Bucuresti, dar nu m-i s-a recomandat un spital, clinica sau medic anume.unde as putea merge pt a m-i se stabili si mie in final un diagnostic? va rog din suflet sa m-a ajutati cu un sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul