Largime vagin?

11-03-2008
1111
Nu este medic/terapeut
1111
Salutare, am si eu o intrebare care ma cam macina..
Recent mi-am facut o prietena noua la care am remarcat, dupa primul act sexual impreuna, ca nu este exact cum ma obisnuisem cu fosta.. Vaginul ei este mai larg, neoferindu-mi satisfactia precedenta. Nu stiu exact care este cauza, desi banuiesc ca din cauza primului ei barbat care a avut un penis relativ mare (primul contact avand-ul cu 2 ani in urma).
Intrebarea mea, desi este una destul de copilaroasa... se va "adapta" vaginul ei la penisul meu, sau sunt condamnat la o relatie nesatisfacatoare, ca sa-i zic asa.
Va multumesc mult pt pareri si sper ca nu o sa-mi gasiti problema prea stupida pt a-i da un raspuns.
9 comentarii
0
16-03-2008, ora 00:00
lita
Nu este medic/terapeut
lita
tre s-o rogi sa stranga mai mult picioarele
0
26-06-2008, ora 00:00
driller
Nu este medic/terapeut
driller
eposibil ca vaginul ei sa se lubrefieze mai tare ca al fostei prietene.in acest caz ti se pare ca e mai "larga".sau incearca alta pozitie pe o parte de exemplu, asa vaginul va fi mai stramt.
0
17-04-2012, ora 20:44
leustean dorin
Nu este medic/terapeut
leustean dorin
bai oameni buni am si eu o intrebare...ssunt cu prietena mea de 3 ani dar de 6 luni sunt plecat in afara si ma framanta gandul ca ar putea face ceva..e vreo metoda medicinala prin care sa aflu daca a intretinut relatii intime in ultima perioada si daca se poate sa aflu si daca am fost eu singurul din vitaza ei...multumessc
0
18-04-2012, ora 00:32
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
scuze ca poate sunt irascibila dar nu vrei sa afli si ce mananca zilnic? Pai daca vrei sa afli toate astea scuza-ma dar asta nu mai e prietenie pt ca o prietenie e bazata in primul rand pe INCREDERE. Hai sa fim seriosi ca sunt atatia barbati plecati departe de sotii sau prietene. Aici e vorba de incredere ceea ce la tine lipseste categoric!
0
18-04-2012, ora 02:02
leustean dorin
Nu este medic/terapeut
leustean dorin
nu vreau sa ma abat de la subiect.am prinso cu ceva suspect si deaia as vrea sa fiu precaut...urmeaza sa o cer de sotie si vreau sa stiu pe ce dau baniii cum s-ar zice
0
18-04-2012, ora 02:52
marinelutza
Nu este medic/terapeut
marinelutza
Deci ma repet, daca ai prins-o cu ceva de ce o mai vrei de sotie? ca sa traiesti cu indoieli toata viata? un lucru pierdut din start se numeste mai tarziu esec, imi pare rau ca refuzi sa intelegi.
0
18-04-2012, ora 10:03
leustean dorin
Nu este medic/terapeut
leustean dorin
ok ai foarte mare dreptate vroiam doar de curiozitate sa intreb toate chestiile astea..multumesc frumos
0
04-05-2012, ora 03:33
alexandra2012
Nu este medic/terapeut
alexandra2012
buna as vrea sa va spun si eu ceva despre mine de data asta.cum ar fi ca in timpul actului sexual cu acelasi baiat de 2 ani am senzatia ca zona intima se dilata prea tare iar alte ori e atat de stramta incat pot spune ca doare.explicatia mea ar fi ca am un himen elastic, totusi as vrea sa stiu daca pot face ceva in sensul dilatarii extreme si cat de larg ar putea sa devina cu timpul.multumesc frumos
0
22-01-2013, ora 03:56
no_limits
Nu este medic/terapeut
no_limits
Studiati sexologia ca arta, psihic si medical, nu numai kama sutra sau alte balarii cu pozitii si atat, sunt o multime de articole, eu am adunat si am studiat incat vad cu mirare ce nivel redus avem la cultura sexuala, am intrat pe cateva discutii si m-am speriat. Cum naiba se face, eu pe vremea lui Ceausescu din curiozitate am cumparat o carte despre boli la penis si am dat 100 lei pentru ca era o raritate ( din banii de uraturi ) si o alta dupa revolutie in anii 90 de psihosexolgie la fel de rara, ulterior cu netul si toate mijloacele de comunicare si tehnica avansata mi se pare banal, ai la dispozitie medici, psihologi, sexologi, carti, filme, documentare, cred ca unele persoane au uitat sa studieze si prefera sa vb cu cineva " expert " in virtual, cine stie cine e dupa aceste pagini de net ? -* care vrea sa discute, am vazut aici asa de multi "cunoscatori si cunoscatoare " ca m-as mira daca le merge relatia.


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •