laringita care nu mai trece

02-01-2015
andra12
Nu este medic/terapeut
andra12
Buna ziua,
Am un bebelus de 6 luni. La 4 luni a facut laringita, raguseala si putina tuse.I-am dat Ibalgin si Tantum Verde, i-a trecut raguseala dupa 4 zile dar dupa 2 zile a ragusit din nou. I-am dat din nou acelasi tratament+Aerius dar nu i-a trecut. I-am facut Gentamicina+Dexametazona injectabil+aerosoli cu Dexametazona si Bromhexin si Bromhexin pe gura. Nu i-a trecut.I-am facut aerosoli cu Adenalina si i-a trecut raguseala dar nu si tusea desi bromhexin i-am dat vreo 15 zile.Apoi i-am dat fluimucil pt tuse si cu albastru de metil in gat dar nimic.Mi s-a spus sa-l las in pace sa nu-i mai dau nimic ca asa tuseste el pt ca are rosu in gat de mult timp, dinainte de a implini 3 luni, ca asa au unii copii.Astazi, la 3 sapt dupa ce i-a trecut raguseala, a ragusit din nou. Nu stiu ce sa mai fac si ma intreb dc. nu se pot trage toate astea de la faptul ca i s-a facut vaccin desi avea rosu in gat.
2 comentarii
0
03-01-2015, ora 08:16
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Un sugar care are stare generala buna, creste in greutate si nu face febra, trebuie lasat in pace, daca NU, se intampla ceea ce ati povestit.
0
03-01-2015, ora 10:47
andra12
Nu este medic/terapeut
andra12
Nu m-ati lamurit deloc. In primul rand trebuie sa stiti ca nu s-a simtit bine deloc. Inainte de antibiotic a avut 3 zile de plans continuu. Nu cred ca se intampla toate astea fara un motiv doar ca motivul e greu de gasit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul