Laringita spastică, laringomalacie

10-01-2018
Ilejoa
Nu este medic/terapeut
Ilejoa
Buna ziua. Am un băiețel de 2 ani și de vreo 3 luni ne confruntam cu un spasm al laringelui care apare noaptea; face un fel de criza scurta in care pare ca nu are aer. A fost diagnosticat cu laringita spastică( striduloasa), mai și tușește noaptea și are nasul înfundat fără secreții. I-am făcut tratament cu aerosol cu hemisuscinat de hidrocortizon, gentamicina, ser efedrinat și ii merge foarte bine cu tratamentul după 2 ședințe simptomele dispar, eu continui tratamentul 5 zile. După o săptămâna - 10 zile reapare tusea și crizele noaptea. Nu știu ce sa mai fac! Cât de des pot sa folosesc hemisuccinatul in aerosoli? Băiețelul are și laringomalacie. Ce ma sfătuiți? Mulțumesc !
1 comentarii
0
28-02-2018, ora 22:07
Liuda Murzac 86
Nu este medic/terapeut
Liuda Murzac 86
Buna seara, imi cer scuze de deranj dar as vrea sa imi spuneti parerea dvs. referitor la investigatiile copilului, are 7 ani am primit incepind cu data de 16 februarie antibiotic Zinat timp de 5 zile, copilului I s-a pus diagnoza ceva de gen lariginta sau faringita, si pe data de 26 iar a aparut febra pina 39.2, am fost la medic de sector pediatru, analiza de singe si urina a spus ca e buna si a spus sa facem inhalatii cu respisan, nazaferon in nas, ibuprofen la febra, si etacial spray pentru tratare adenoizi. Febra se mentine, la fiecare 3-4 ore creste ii dau Nurofen si scade numai pina la 37, astazi deja e a 3 zi de febra si nici nu vad sa mearga spre bine, azi am dat si analiza la sensibilitate antibiotici din git, rezultatul va fi tocmai peste o saptamina, acum m-am uitat eu in git si am vazut ca cum se incepe traheea este rosu parca e ranita, spuneti-mi va rog ce s-a fac, mai are si tusa si nasul curge dar cind l-a ascultat a spus ca la plamani e bine, ca problema e din git. Mersi mult astept cu nerabdare parerea dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK