Laringita spastică, laringomalacie

10-01-2018
Ilejoa
Nu este medic/terapeut
Ilejoa
Buna ziua. Am un băiețel de 2 ani și de vreo 3 luni ne confruntam cu un spasm al laringelui care apare noaptea; face un fel de criza scurta in care pare ca nu are aer. A fost diagnosticat cu laringita spastică( striduloasa), mai și tușește noaptea și are nasul înfundat fără secreții. I-am făcut tratament cu aerosol cu hemisuscinat de hidrocortizon, gentamicina, ser efedrinat și ii merge foarte bine cu tratamentul după 2 ședințe simptomele dispar, eu continui tratamentul 5 zile. După o săptămâna - 10 zile reapare tusea și crizele noaptea. Nu știu ce sa mai fac! Cât de des pot sa folosesc hemisuccinatul in aerosoli? Băiețelul are și laringomalacie. Ce ma sfătuiți? Mulțumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

07-12-2017, ora 13:40
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Grintuss
Tuse seaca sau productiva? Grintuss protejeaza mucoasa si calmeaza tusea.
Disconfort, senzatie de durere, toate aceste simptome ale tusei seci sau expectorante pot fi indepartate foarte usor cu ajutorul gamei Grintuss. Cu o formula 100% naturala pe baza de Miere si Poliresin (un complex molecular natural format din rasini, polizaharide si flavonoide din Grindelia, Patlagina si Helichrysum), produsele asigura o actiune complexa, protectoare si emolienta a tractului respirator. Produsele GrinTuss sunt dispozitive medicale si sunt disponibile in farmacii. Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK