Lenjerie intima problema

25-07-2018
miss1799
Nu este medic/terapeut
miss1799
Buna! am o problema si vreau niste sfaturi sau orice alceva.Pentru inceput sunt un barbat care a descoperit recent lenjeria pentru femei, am inceput sa o port si sa imi placa exterm de mult. Ma simt confortabil si am o alta stare. Nu sunt gay. Ce imi puteti spune sa fac ? este o problema? sfaturi?Este vreo problema pshihica?
1 comentarii
1
25-07-2018, ora 20:45
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,
Cu alte cuvinte v-ati descoperit un fetis: atractia pentru lenjeria intima a femeilor si purtatul acesteia. Acest fetis nu este o problema atat timp cat nu afecteaza viata dumneavoastră intima si relatiile cu sexul opus.
Daca insa aceasta preocupare duce la dezvoltarea unor probleme inseamna ca sub ea exista altceva. Si atunci ar trebui sa "investigati" despre ce este vorba, de preferat cu un psihoterapeut cu experienta in sexologie.
Este interesant nick-ul pe care l-ati ales.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul