Leponex.

06-05-2018
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
Salutare!Leponexul poate ameliora senzatia de teama?Ce parere aveti?Am cautat pe net dar nu am gasit nimic..Va rog sa ma ajutati cu pareri.
30 comentarii
1
07-05-2018, ora 08:18
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna dimineața
Leponexul nu alunga senzația de teama (anxietatea) este un antipsihotic arpic care se recomanda in schizofrenia rezistenta la tratament sau in boala Parkinson când sunt tulburări psihotice acute (halucinații).
Mergeți la un psiholog sau psihiatru pt anxietatea dv
Sanatate
1
07-05-2018, ora 09:35
olan
Nu este medic/terapeut
olan
netsky ti-am trimis 2 mesaje private
1
07-05-2018, ora 10:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Orice medicament se ia în baza unui diagnostic pus de un psiholog clinician sau psihiatru. Un simplu simptom nu înseamnă tulburare, iar a lua ceva numai pentru că îmi spune cineva că i-a făcut bine, poate să-mi facă mai rău.
1
07-05-2018, ora 15:21
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
Buna ziua.Am pus intrebarea deoarece teama mea in lume adica faptul ca am impresia ca fewmeile imi stiu trairile interioare a fost pusa pe seama schizofreniei.Eu cred ca femeile imi stiu multe din trairile mele interioare.Si ma gandesc ca daca aceasta teama pe care unul din psihiatrii la care am fost(am fost la multi) a numit o ''anxietate invalidanta'' si e un simptom al schizofreniei poate fi redusa prin marirea dozei de leponex.Ma mai gandesc ca avand o de 11 ani nu voi scapa de ea niciodata.Imi pun mari sperante in acest antipsihotic(leponex).Desi am incercat multe benzodiazepine de cand mi s a marit doza de leponex si mi a fost scoasa o mare parte din doza de diazepam si escitalopramul mi a fost scazut la zero ma simt mai linistit in lume.Sau poate e doar o parere de moment.
1
07-05-2018, ora 16:03
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ok continuați cu lepinx atunci.
Sănătate
1
08-05-2018, ora 12:28
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Sub tratament cu leponex ar fi indicat să faceți niste qnaliz de sange
1
14-05-2018, ora 18:24
kentucky
Nu este medic/terapeut
kentucky
Eu personal iau Leponex tot pentru frica 50 mg la amiaza și 50 mg seara și sunt multumit de efectul pastilei. Te liniștește și te face sa uiți de temerile exagerate, chiar dacă sedeaza. E cel mai puternic antipsihotic
1
14-05-2018, ora 18:33
kentucky
Nu este medic/terapeut
kentucky
Faceți injecție Rispolept, Xeplion sau Trevicta? Și acestea au efect împotriva fricii, Rispolept chiar fiind folosit și în depresii și anxietăți ca urmări ale schizofreniei (citiți prospectul)
1
14-05-2018, ora 18:52
kentucky
Nu este medic/terapeut
kentucky
Cum spunea și doamna psiholog, trebuie sa va consultați psihiatrul pentru cel mai bun tratament
1
14-05-2018, ora 22:20
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Dragi cititori nu recomand fara consult să urmați un tratament ce e bun pentru vecinul nu e bun și pentru mine.As vrea sa vad cine da rispolept sau xeplion injectabil fără rețetă?Gândiți că că puteți fi alergici la substanța activă a oricărui medicament!
1
14-05-2018, ora 22:27
kentucky
Nu este medic/terapeut
kentucky
Mi-am exprimat o părere, dar nicidecum nu am prescris o rețetă.
1
15-05-2018, ora 11:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu se pot lua medicamente psihiatrice fara reteta. Se subintelege ca trebuie mers la psihiatru.
1
16-05-2018, ora 12:01
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Netsky, eu ti-am mai zis, poti sa iei tu toate medicamentele din lume ca tot nu o sa-ti treaca "frica de femei". E absurd ca crezi ca iei o pastila si te culci si cand te trezesti o sa ai alte idei in cap. Ce bine ar fi fost sa fie asa simplu. Dar nu e. Asta e o chestie care se rezolva prin prin multa munca, prin analiza constienta a cauzelor ce au generat frica. O data ce ai inteles mecanismul, frica o sa dispara. Pentru ca omului ii e frica de ce nu intelege, de ce nu cunoaste. Dar pentru asta trebuie sa fii sincer cu tine si sa analizezi la rece, fara sa judeci nici un aspect daca e bun sau rau. Ori tu nu poti face asta pentru ca nu esti un om liber. Tu esti robul lui Dumnezeu (parca asa am inteles, ca esti religios). Tu nu poti sa ai ideile tale proprii despre anumite lucruri, pentru ca esti obligat sa accepti ideiile altuia, ale lui Dumnezeu. El iti spune ce e bine si ce e rau. Si dupa cum se stie prea bine, Dumnezeu e cel mai mare dusman al sexului :)) Frica ta de femei implica evident sexul, pentru ca daca era altfel, iti era frica si de barbati, dar cu barbatii nu poti face sex, deci nu e nici o frica. Tu crezi ca femeile sint toate niste sfinte si daca o sa afle de fanteziile tale sexuale cu ele o sa se supere tare pe tine. De asta cred eu ca ti-e frica !
1
16-05-2018, ora 12:14
Mercutio
Nu este medic/terapeut
Mercutio
Martin, Netsky dialoga cu tine pe topicul meu, nu pe acest topic.
1
16-05-2018, ora 12:24
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Lasa ca nu strica sa dialogam si aici. :)
1
16-05-2018, ora 16:05
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
@clara_p
Se pot lua medicamente psihiatrice fără rețetă depinde de farmacie am testat și știu ce spun...!!!
1
16-05-2018, ora 20:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu luam noi medicamente fara sa vorbim cu medicul care ne trateaza. Macar atata minte mai avem.
Noi fugim si de alea care ni se prescriu ca au efecte secundare, dar suntem obligati sa le luam.
1
16-05-2018, ora 20:34
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ce fain ai scris Clara_p toate med au reacții adverse și banalul paracetamol
2
17-05-2018, ora 17:23
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
Salut!!Martin van Nostrand am citit ceea ce ai scris mai sus.Intr o oarecare masura
ai dreptate referitor la teama mea.Ai spus bine si cred si eu ca nu exista o schema de
tratament medicamentos care sa faca sa mi treaca frica de femei.M am obisnuit cu idee ca nu o sa ma vindec niciodata.Iti dau dreptate chiar ca uneori imi este teama de ele ca ar putea sa observe ca ma atrag din punct de vedere fizic.Citatele care imi vin in minte in lume sunt:"Nu au ele oare stiinta intregului nostru chip?";"Exista oare o dorinta a noastra un secret pentru ele?" si "Ele vad ori totul ori nimic".M ai intrebat :daca nu ar fi adevarat ca imi este teama ca ele sa nu afle ca ma atrag
din punct de vedere fizic atunci de ce nu imi este teama si de barbati.Daca as stii ca si
pentru barbati ar fi valabile citatele as avea teama si de ei mai putin binenteles de faza cu atractia fizica...As adauga faptul ca poate din cauza pastilelor sau Dumnezeu stie de ce si nu mint am o
dorinta sexuala foarte scazuta...de cele mai multe ori zero(99% din timp).Sunt sincer in tot
ceeea ce am spus in acest mesaj.Ai mai spus ca nu sunt liber pt ca sunt robul lui Dumnezeu.
Desi pana acum iti dau dreptate in ceea ce ai spus, aici tin sa iti spun ca nu sunt de aceeasi
parere cu tine.Numai Dumnezeu ne poate face liberi:Luaţi jugul Meu asupra voastră, şi
"învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt blând şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru
sufletele voastre” (Matei 11:28–29).Asa ca...asta sunt!Ai intuit bine intr o oarecare masura.Uneori simt cand sunt in fata lor ca sunt in fata unui tomograf.Simt ca sunt scanat de multe ori in cele mai mici detalii.
1
17-05-2018, ora 23:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ti-am dat Like @ netsky. Corpul meu e ca un putregai din cauza efectelor secundare de la atatea medicamente dar am gasit odihna in cuvintele Mantuitorului din postarea ta. Iti multumesc!
1
19-05-2018, ora 00:03
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Netsky, chestia asta cu femeile a distrus multa lume, nu doar pe tine, sa stii. Si e treaba destul de serioasa, nu e de ras. Si eu mi-am incasat-o, trebuie sa recunosc ! Toate medicamentele pe care le-am luat si toate problemele psihice pe care le-am avut au pornit de la femei. In ce fel ? Pai le gasesc cu greu, pentru ca, la fel ca si tine, nu ma simt chiar in largul meu cand cunosc prima data o fata. Am emotii, ma comport aiurea si nu am curaj sa-i spun ce simt. Nu e asa ca si tu ai iubit in secret toate fetele de la tine din clasa, cand erai in scoala generala, si n-ai putut sa faci nimic in sensul asta ? :) Asa sintem noi... Cine stie de la ce fel de traume nise trage asta. Desi, eu am impresia ca asa m-am nascut, ca de cand ma stiu am fost asa. Asa... apoi vine partea cand fata ma paraseste. Am avut parte de vreo 2 despartiri din astea mai grave, care m-au bagat in depresie si in spital. Eu cand incep orice relatie cu o fata imi iamginez (ca prostul) ca vom fi pentru totdeauna impreuna, si cand se termina brusc si te trezesti singur... iti dai seama ca numai bine nu e. Intr-un timp ajunsesem asa de rau incat doctorii au crezut ca am schizofrenie. Evident, nu aveam. Eram doar disperat dupa femei. :) Dar stii ce e amuzant ? Eu acum am spre 35-40 de ani (ca sa nu dam date exacte)... si cand ma uit inapoi imi vine sa-mi dau palme cand vad cat de prost am fost. Nu inteleg cum am putut sa sufar pentru femei. Eram ca un cersetor, ca un drogat care nu-si luase doza. Imi venea sa ma duc pe strada sa ma rog de fiecare femeie sa fie prietena mea. Nu puteam sa traiesc fara prietena. Penibil ! Si acum cand privesc totul din afara, pentru ca acum existenta mea nu mai depinde de femei, acum mi se pare incredibil de scarbos ca un barbat sa se injoseasca atat de mult incat sa fie la mila unei femei. Nu merita ca fericirea ta sa fie conditionata de existenta unei femei in viata ta sau a oricarei alte persoane ! Trebuie sa te simti bine si sa fii fericit doar tu cu tine, nu sa depinzi de femeie. E adevarat, viata in 2 poate fi frumoasa, nu zic ca nu, dar ca sa ajungi acolo trebuie mai intai sa nu iti doresti asta. Nu stiu daca ma intelegi. :) Un barbat care nu are nevoie de femei ca sa fie fericit, acela isi va gasi mai repede o femeie. Usor de spus, greu de facut. Pentru ca, ce sa vezi, natura se cam joaca cu mintea noastra si ne planteaza in creier ideea ca trebuie sa ne gasim cu orice pret partenera. Iti dai seama ca daca nu ar fi asa, perpetuarea vietii pe pamant ar fi in pericol. Cand esti tanar si umbla hormonii prin tine nu prea poti sa intelegi asta. Si e pacat. Iti pierzi o mare parte din viata suferind cand ai fi putut sa o traiesti frumos.
Asa ca, femeile te pot innebuni la propriu, daca nu esti atent. Drept dovada eu, tu si altii care sint sigur ca or sa mai apara pe aici cu aceeasi problema...
1
19-05-2018, ora 01:47
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
Sa stii Martin van Nostrand ca teama mea tot de la o femeie mi se trage.M a lovit odata ideea cand eram indragostit rau de cineva ca aceasta persoana imi poate afla pacatele.Binenteles dupa ce citisem cartea din care erau citatele pe ca le am spus in mesajul anterior.Apoi incepusem sa nu mai o pot vedea.O ocoleam.Am suferit enorm.Ma simteam ssa de rau ca vroiam sa dorm cat mai mult deoarece era un chin sa stau treaz.Apoi dipa cateva luni mi a trecut.Si de aici si teama mea fata de feme Apoi a aparut schizofrenia cu idei delirante mistice halucinatii vizuale olfactive si auditive adicsa tot tacamul.Si cam asa a fost.
2
19-05-2018, ora 12:44
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Mare atentie la ce cititi ! Nu mai credeti tot ce scrie in carti. Orice informatie pe care o primiti prin orice mijloc, analizati-o intai cu creierul vostru, nu o mai luati direct de buna. Sint carti care pretind ca va invata de bine, ca daca cititi cartea aia o sa aflati adevarul suprem al vietii, cand in realitate va spala pe creier. Cel mai bun exemplu sint cartile de religie. Si oamenii mai naivi cad in capcana si fac schizofrenie cu delir mistic. Nu cred ca schizofrenia e data de la Dumnezeu, nu ? Sint pe forumul asta de multi ani si am vazut o groaza de cazuri, de oameni cu probleme psihice, si aproape fiecare din ele aveau o legatura si cu religia. Ce coincidenta !
Netsky, nu stiu de ce :), insa am o presimtire ca acea carte in care ai citit tu ca femeia iti poate afla pacatele era una de religie. Totusi, e ciudat ca nici acum dupa ce ai vazut pe pielea ta in ce hal iti pot afecta creierul informatiile religioase false (delir, halucinatii), inca mai crezi in ele si chiar dai si citate.
2
19-05-2018, ora 15:36
netsky1984
Nu este medic/terapeut
netsky1984
@Martin van Nostrand
Eu cred ca schizofrenia poate fi data si de Dumnezeu ca rasplata pentru pacate.Poate acesta e si motivul pt care o am.Citatele din mesajul meu de sus nu sunt dintr o carte religioasa cum crezi.E o carte scrisa de Balzac.Nu cred ca o sa mai scriu pe forumul acesta deoarece vad ca imi face mai mult rau.Nu vreau sa mi mai pun sufletul pe tava in fata altora.Nu stiu de ce esti contra religiei.Sper sa ne regasim toti in vorbele lui Dostoievski:"Daca mi ar demonstra cineva ca Hristos se afla in afara adevarului si ar fi real ca adevarul se afla in afara lui Hristos as prefera sa raman cu Hristos decat cu adevarul.".Am suferit mult in acesti 11 ani si sper sa nu mai am multe pacate de ispasit si poate o sa ma vad cu El in Rai.Sper sa ne vedem cu toti acolo.Amin.
1
19-05-2018, ora 17:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa mai scrii, @ Netsky, pe Forumul asta. Ii sustii pe toti cei care cred.
Unele topicuri au mii de vizualizari. Sunt unii care chiar au nevoie de astfel de cuvinte intaritoare pentru a merge mai departe.
Pe mine ma ajuta mult postarile tale.
1
19-05-2018, ora 17:41
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Ok, Netsky, daca ti-a facut rau, atunci retrag tot ce am spus. Chiar daca religia genereaza schizofrenie (si nu din cauza pacatelor, ci din cauza constrangerilor pe care le impune si limitarea in gandire), unor oameni le e mai bine asa decat fara. Poate fara religie si-ar pierde complet mintile. Asa ca mai bine doar cu schizofrenie. Dar un om nu poate fi complet fericit si impacat cu sine si cu Universul decat daca e liber.
Dupa cum vezi mai sus, si eu mi-am pus o parte din suflet pe tava in fața altora, si... cu ce m-am ales ? :) Cu nimic. Acum ce sa fac, sa ma supar ? N-are nimic, mergem mai departe... poate mai citeste si altcineva. Ca tocmai asta e frumusetea forumurilor publice, chiar daca nu este pe aceeasi lungime de unda cu cel cu care vorbesti, poate sa apara altcineva cu aceleasi convingeri cu ale tale. Si atunci nu ai scris degeaba.
Gata, n-am sa mai insist, stai linistit. Chiar si regulamentul forumului interzice discutiile despre religie, dar nu prea ai cum sa nu vorbesti despre asta la sectiunea Tulburari Psihice cand tocmai asta este cauza a 90% din bolile mintale: religia, sexul si relatiile de cuplu.
Doamne ajuta ! Amin !
1
19-05-2018, ora 19:29
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Netsky, si eu vreau sa confirm.si intaresc parerea ca posibilitatea femeilor de a-ti citi gandurile este o idee complet psihotica ! Femeile sunt niste fiinte foarte egoiste care au drept unice interese cariera, copiii, animalul de companie si la urma sotul sau prietenul ! Exact in aceasta ordine !!
Prin urmare daca nu interferezi cu cariera unei femei ( sedinte de chiromantie, descantece, consultatii medicale sau psihologice ) sau nu te cheama ca pe catelul ei :), nu prezinti absolut nici un interes, cat despre evaluare/ "scanare" astea se reduc la posibilitatile tale materiale, respectiv daca poti deveni sau ramane client ! Atat si nimic mai mult !
In ce priveste empatia ( absolut necesara pt a putea intui preocuparile altora ), trebuie sa stii ca marea majoritate a femeilor nu se inteleg nici pe ele insele ! :)

In ce priveste preferinta pt lectura mistica te incurajez sa o pastrezi insa cu o distanta si rezerva, ca sa nu iti produci rau singur prin faptul ca te compari in mod automat cu personajele respective !
1
21-05-2018, ora 11:28
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
Il ai mic, Steve? La contul bancar ma refer, bineinteles, nu la sufletul tau, care stim toti ca e mare, esti generos, esti prompt cu sfatul bun oriunde e nevoie de el. Si ca sa nu te banuim de misoginie, fa bine si intocmeste la fel ca lista de mai sus pentru femei, una similara pentru barbati, ad usum delfinii ce citesc p-aci. Care-s -dupa tine- interesele unui barbat si in ce ordine?

Netsky, scriai putin mai sus ca stii diagnosticul primit, de schizofrenie cu idei delirante mistice. Astea, ideile delirante mistice, stii concret ce-s sau sunt pentru tine simple cuvinte fara inteles?
1
21-05-2018, ora 13:37
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Sexul si mancarea sunt prioritatile barbatului doamna CateRinca ! Sau invers pt cei trecuti de 60-70 de ani, dar oricum sunteti pe locul unu sau doi nu in afara podiumului cum sunt barbatii pt voi ! :)
N-ati vazut ca baiatul ala blond si-a luat cea mai tare mulatra iar tac-su a ramas cu sexoasa aia de Camilla cu care era dinainte de sarmana Diana !
1
21-05-2018, ora 14:21
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Deci ca sa-l parafrazez si corectez pe pastorul de culoare de la nunta regala, intotdeauna sexul invinge, nu dragostea ! Pt ca dragostea este de cele mai multe ori o consecinta a sexului, a atractiei sexuale si nu invers !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: