lesin de la tigari?

28-04-2013
specialk
Nu este medic/terapeut
specialk
Salut!
Dimineata cand am plecat la liceu am fumat o tigare si am lesinat. Colegii au sunat la ambulanta care m-a dus la spital unde mi s-au facut analize, mi s-a luat tensiunea si mi s-a luat glicemia. Dupa aceea am fost trimis la neuropsihiatrie infantila unde am stat internat 5 zile cu diagnosticul de sincopa vasovagala. Analizele au iesit toate bune inafara de doua care ar putea reprezenta paraziti la stomac.
Dupa ce am iesit am continuat cu fumatul crezand ca a fost o cadere de calciu sau ca am fumat pe stomacul gol. 2 zile n-am avut nimic, dupa aceea iar am lesinat dupa ce am fumat.
Intrebarea este: am lesinat de la tigarea in sine sau pot avea altceva care in combinatie cu fumatul sa cauzeze lesinul? Medicul de la scoala mi-a spus ca n-a mai auzit sa lesine cineva de la tigari.
5 comentarii
0
28-04-2013, ora 16:23
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Da, e posibil sa fi lesinat de la fumul de tigara...organismul tau (in special creierul ) refuza nicotina, circulatia se " blocheaza "spontan si-ti pierzi cunostinta oriunde te afli.lasa tigarile, este riscul sa faci un accident vascular cerebral, mai ales acum cand am intrat rapid pe temperaturi foarte ridicate..ce inaltime ai si cate kg? s-a intamplat sa ai dureri de cap relativ frecvent in ultimul an ? ameteli ?
0
28-04-2013, ora 20:15
specialk
Nu este medic/terapeut
specialk
Multumesc de raspuns!
Ameteala m-a luat doar cand am lesinat in rest nu m-a luat. Dureri de cap n-am avut. Am 17 ani, 1.77m si 57kg.
0
28-04-2013, ora 21:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Esti tare slabut..sa inteleg ca testul pentru Helicobacter pylori este pozitiv si inca o analiza.sa-mi scrii care nu sunt normale si ce tratament ai primit...
0
23-06-2013, ora 16:03
specialk
Nu este medic/terapeut
specialk
Nu mai gasesc foaia cu analize, cred ca a dus-o mama la medicul de familie. Am luat un medicament, decaris, care trebuia sa il iau o data la o saptamana, de doua ori. Mi se facea rau de la el, asa ca l-am luat doar o data. Acum, cand m-am dus la baie, am eliminat ceva lung de vreo 7-8 cm si alb, lat cat un taietel. Din ce mi-a zis mama si din ce am citit pe net pare a fi tenie...Cateodata stomcaul meu scotea sunete si parca sa misca ceva prin stomac. Cum se elimina? Poate fi cauza lesinurilor? Preczez ca nu mai mai simt bine de vreo 2 ani, din ce am citit fiind oboseala cronica deoarece am simptomele ei.
0
08-08-2013, ora 17:41
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Putin probabil ca totul sa se fi datorat de la un singur fum de tigara, verifica in mod constant starea de sanate iar daca apar simptome similare, cauta sa eviti consumul e tutun. Daca nu reusesti, poti beneficia de psihoterapie.
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lesinul - primul ajutor
  • Leșinul
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Semne că ai putea sa leșini
  • Cauzele leșinului și ce se întâmplă în organismul nostru când leșinăm
  • De ce unele persoane leșină mai ușor decât altele
  • Sincopele cauzate de tulburările de ritm ar putea fi prevenite
  • Adolescenții expuși în mod pasiv tutunului au un risc mai mare de a deveni fumători
  • Starea de leșin - cauze, cum o recunoști, sfaturi, tratament
  •