leucemia sau nu? | Forumul Medical ROmedic

leucemia sau nu?

18-03-2006
cristina21
Nu este medic/terapeut
cristina21
Buna ziua, sunt disperata si as fi foarte fericita daca ma-ti lamurii..problema mea este urmatoarea..sotul meu de 29 de ani, a suferit de o sinuzita si o deviatie de sept, in uram oeratiei de deviatie, ca si inainte de altfel, are ameteli, si oboseste repede.ce ce ma face sa cred ca ar suferii de altceva, din cate am citit pe internet, simtomele seamna cu cele ale leucemiei.are ameteala aproape mereu se simte obosit si-l doare capul, el fiind inainte un om sanatoas chiar foarte..as vrea sa stiu, daca prin analizele aceelea de sange, care se fac cele normale, se poate depista leucemia? si ce analize ar trebuii sa faca? daca ar fi fost sa aibe vre-o boala sar fi vazut la analizele de sange? se vad toate boloile la analizele de sange? VA ROG SA-MI RASPUNDETI, TOTI CEI CARE PUTETI, MA MULTUMESC DIN SUFLET..SI VA DORESC MULTAA SANATATE
10 comentarii
0
20-03-2006, ora 00:00
yardley
Nu este medic/terapeut
yardley
Nu sunt medic dar stiu ca pt.leucemie se face un marker (medicul stie care) si mai tb. sa fie si leucocitele peste normal. Markerii sunt tot analize de sange, dar care nu se numara printre cele uzuale. Medicul le recomanda atunci cand se banuieste o boala grava.
0
20-03-2006, ora 00:00
cristina21
Nu este medic/terapeut
cristina21
yardley i ti multumesc din tot sufletul, pt imformatie..si mai astept si de la altii
0
08-06-2006, ora 00:00
ioana.a
Nu este medic/terapeut
ioana.a
Draga mea, iti compatimesc sotul! Dar mai tare pe tine!Ti-ar fi de mare folos un consult psihiatric! De ce oare nu te gandesti ca bietul om este obosit, chiar stresat cu asa o consoarta asa ca tine! De ce preferi sa pui diagnostice fara sa ai macar habar. Iti doresti sa scapi de el? Divorteaza draga, nu-i mai dori moartea. Si chiar daca ar fi asa, el are nevoie de sprijinul tau nicidecum de smiorcaielile tale. Ii doresc multa sanatate sotului tau iar tie, mai multa minte!
0
09-06-2006, ora 00:00
cristina21
Nu este medic/terapeut
cristina21
PENTRU IOANA A.; CINE ESTI TU TAMPITO SA MA JUDECI PE MINE? JAVRA DRACULUI, CUM I TI PERMITI SA VB ASA? STI TU PRIN CE TRECEM NOI? STI TU VIATA MEA? NEVOIE DE PSIHIATRU AI AVEA TU, PT CA JUDECI OAMNEII ASA LA RECE.IA UITE CE JAVRA IMPUTITA IM MI SUNE EA MIE SA DIVORTEZ/.FACI CUMVA PARTE DIN CATEGORIA MEDICILOR DE KAKAT CARE DAU DIAGNOSTIC GRESIT)? MAI MULT CA SIGUR.. S AU POATE ESTI DOAR O RATATA SI ASATA MAI MULT CA SIGUR.. EU AM PUS O INTREBARE CARE MA MACINA, TU NU STAI CU MINE IN CASA CA SA STI..NU MAI JUDECA TU LUMEA ASA CUM VREI TU'JAVRO CE ETSI CATEAO, CATEA FARA SUFLET..ITI DORESC SA TERCI PRIN CE TREC EU..DACA NU STI NU MAI VB STAI IN BANCA TA, RAS DE OM CE ESTI
0
13-06-2006, ora 00:00
ioana.a
Nu este medic/terapeut
ioana.a
Ce-am afirmat in mesajul anterior s-a adeverit! Mai gandeste-te! Apropos: sotul tau chiar are leucemie sau dor tu esti dusa? In continuare ii doresc sotului multa sanatate si tie mai multa minte!
P.S. Ii arati si lui aceste raspunsuri sau ti-e teama ca isi va da seama cine esti de fapt?
0
13-02-2007, ora 00:00
lacramy
Nu este medic/terapeut
lacramy
daca te-ar fi macinat asa de mult problema sotului primul pas ar fi fost analizele care trebuie sa le faci, nu sa te si ambalezi ca un pepsi.Sunt intru totul deacord cu ioana.a.MULTA SANATATE SOTULUI TAU SI TIE MULTA INTELEPCIUNE
0
24-02-2007, ora 00:00
ella2312
Nu este medic/terapeut
ella2312
eu am aflat vineri ca sotul meu de 43 de ani chiar are leucemie acuta mieloblastica. marti am aflata ca este limfoblastica. va roga care mai stiti de cazuri in care persoane bolnave de leucemie au supravietuit pentru ca toti dau din umeri si nu prea ne dau multe sanse. am nevoi de incurajare pentru ca sunt disperata. un sfat pentru cristina21. nu sta sa faci presupuneri, mai bine du-te direct la medic sa faca analize, pentru ca eu regret ca am ascultat de sotul meu si nu l-am fortat sa faca mai repede. ca daca este asa ceva trebuie inceput de urgenta tratamentul.
0
23-04-2007, ora 00:00
D3D
Nu este medic/terapeut
D3D
Cel mai bine este sa consulti un medic cu adevarat specialist in asa ceva si sa nu te iei dupa ce spun altii.
Nu altii iti dau sanse ella.
Credinta in Cel de sus este totul.nu va pierdeti speranta
Dumnezeu sa va dea sanatate.
te as sfatui tot pe internet sa te uiti la detalii despre tipul leucemiei si terapii metode de medicatie dar nu in ultimu rand consulta un medic foarte specialist daca putem sa i spunem asa.
0
26-05-2007, ora 00:00
ella2312
Nu este medic/terapeut
ella2312
multumesc de urare D3D. nu am mai avut tip sa intru pe net de ceva vreme. Dar vreau sa va spun ca acum sunt foarte optimista deoarece dupa prima cura sotul meu a intrat in remisie totala(adica nu i-au mai gasit celule canceroase in sange). De atunci au urmat 2 cure de consolidare, urmeaza cateva sedinte de radioterapie si dupa aceea tratamentul ambulatoriu care se va intinde pe aproximativ 2 ani. Medicii ne-au dat sperante foarte mari si se pare ca nu intra in calcul transplantul de maduva dat fiind faptul ca a raspuns atat de bine la tratament. In ceea ce priceste medicul este un medic extraordinar(Petrov Ljubomir, la clinica de hematologie din Cluj Napoca). DAca mai stiti pe cine cu astfel de probleme il recomand din tot sufletul. Cat despre personal. ce sa mai zic? sunt de nota 12.
0
24-05-2009, ora 17:52
mirceaolimpiu
Nu este medic/terapeut
mirceaolimpiu
Buna ziua, ma numesc Mircea Olimpiu iar mama mea are 80 de ani si de curand a fost diagnosticata cu cancer al maduvei osoase (mielom multiplu). M-am oprit asupra tratamentului Breuss, dar in cazul leucemiilor tratamentul este putin diferit, in sensul ca nu se poate face tratamentul total al cancerului, bolnavul trebuind sa manance (asa spune R. Breuss), putand sa manance orice, cu exceptia "carne, branza si supa". Aceasta formulare este ambigua dupa parerea mea, ce fel de supa nu are voie bolnavul sa manance, supa de carne numai, sau orice fel de supa, incusiv supele de legume ? Sunt intr-o mare dilema : ce fel de regim alimentar sa-i aplic mamei mele, concret, daca incep acest tratament Breuss. Pentru ca in cazul celorlalte tipuri de cancer, autorul R. Breuss aplica tratamentul total, numai sucul Breuss si ceaiuri, timp de 6 saptamani. Ma poate ajuta cineva (eventual o persoana care a suferit de aceasta maladie, mielom multiplu) ? Va multumesc din inima ! -*


(*modificat de administrator)

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.