Leziuni bucale

05-03-2016
GeorgianaGeorgi
Nu este medic/terapeut
GeorgianaGeorgi
Buna seara,

Acum 2 zile am observat pe interiorul buzei superioare o umflatura care nu este de alta culoare (alba, rosie) si ma jeneaza putin daca ating in locul respectiv. De asemenea de cateva zile ma dor dintii si gingille din partea de jos din fata si gingiile sunt rosii in portiunea inferioara. Totodata am o gingie inflamata care sangereaza putin la periaj in partea de sus. Uneori am senzatia ca ma ustura limba pe laterale si ca am un discomfort generalizat in toata gura.
Astazi parca am inceput sa resimt o usturime in aceeasi zona sub buza superioara unde am si acea umflatura. Umflatura pare a fi sub piele, desi nu pot spune 100% ca asa este.
Mentionez ca am si probleme stomatologice, anume doua carii foarte urate si altele mai mici.
Acum cateva zile am avut si ceva probleme de respiratie si o jena in gat. Uneori resimteam o usoara durere in urechi.

Am 20 de ani si fumez de 4 ani nu mai mult de 10 tigari pe zi, cu perioade sau zile in care nu am fumat deloc. De doua saptamani de asemenea nu am mai fumat. Sunt extrem de ingrijorata ca aceasta stare de discomfort bucal si leziunile pot fi semnul unei boli grave. Deocamdata nu pot ajunge la un stomatolog deoarece locuiesc in strainatate iar serviciile de aici sunt foarte scumpe.

Va rog foarte mult sa imi spuneti ce ar putea fi pentru ca sunt din ce in ce mai ingrijorata!
Va multumesc!
1 comentarii
0
06-03-2016, ora 14:37
GeorgianaGeorgi
Nu este medic/terapeut
GeorgianaGeorgi
De asemenea, astazi ca si acum o saptamana si ceva am simtit gust de sange in gura si am observat ca saliva era rozie cand am scuipat. Nu pot sa imi dau seama daca sangele provine din gat sau de la o masea dar sunt foarte speriata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: