leziuni infracentrimetrice

11-01-2018
sirbuflorin
Nu este medic/terapeut
sirbuflorin
sotia mea a facut un RMN si rezultatul este:Leziuni <10 infracentrimetrice, subcorticale, frontal bilateral, cu aspect gliotic.Nici un neurolog nu mi-a dat un raspuns concret, unul zice ca este epilepsie, altul spasmofilie.Tin sa mentionez ca am facut si o EEG cu un rezultat neasteptat de bun.Nu mai stiu la cine sa ma duc.Sotia a lesinat intr-o seara, pierzandu-si constiinta si avand corpul putin incordat(un mic tremurat si inclestarea falcilor)fara spume la gura sau pierderi de urina.Va rog sa ma ajutati cu un sfat
1 comentarii
0
11-01-2018, ora 20:59
Ion al Glanetasului
Nu este medic/terapeut
Ion al Glanetasului
In ce condiții s-a produs evenimentul? Câți ani are soția d-voastră? Există tot felul de boli degenerative. Din păcate, odată instalate există doar posibilitatea de a menține cat mai mult posibil starea actuală utilizând diferite suplimente alimentare, exerciții fizice etc. Mergeți cu rezultatele la încă un medic și solicitati-i o rețetă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK