libidou scazut

27-01-2009
livia_d
Nu este medic/terapeut
livia_d
Am o relatie cu prietenul meu de patru ani, dar pe langa faptul ca nu am niciodata pofta de sex, in timpul actului sexual nu simt absolut nimic. Am incercat pozitii noi, preludiu mai lung si alte metode care sa imi ridice apetitul sexual sau care sa mafaca sa simt ceva, dar degeaba. Ce as putea face in acest sens, sunt anumite pastile care le-as putea lua sau pur si simplu asa va fi tot timpul? Asteft sfatul dumneavoastra. Va multumesc mult!
4 comentarii
0
27-01-2009, ora 22:55
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Libidoul scazut poate fi cauzat de factori fizici (sa fie ceva care te deranjeaza local), psihici (exista un blocaj pe care numai cu ajutorul unui terapeut il poti descoperi si depasi) sau hormonal (poti vb cu un endocrinolog). Astea in cazul in care este totul bine in cuplu si chiar iti doresti sa fii cu partenerul tau. Deci, cauta sa vezi care ar fi cauzele, apoi se poate rezolva. Sanatate deplina!
0
31-01-2009, ora 22:44
livia_d
Nu este medic/terapeut
livia_d
Multumesc pentru raspuns. In urma cu cateva luni am fost la un endocrinolog si toate analizele mi-au iesit bine d.p.d.v. hormonal. Am incercat sa vorbesc mai deschis cu partenerul meu si simt ca preludiul e asa cum mi-l doresc, dar in timpul actului sexual tot nu simt nimic, absolut nimic. Am auzit ca poate fi si din cauza anticonceptionalelor Diane 35 pe care le folosesc de 5 luni, dar si inainte sa le iau era tot asa. Am auzit si de ceaiuri sau pastile cu efect afrodisiac. Au vreun efect? Ce as putea lua? Sau depinde de fiecare?
0
05-02-2009, ora 20:43
manuela07
Nu este medic/terapeut
manuela07
Pt.livia_d
Doctori, pastile, afrodisiace...abureli si nici un rezultat.Ceva rezultate poti avea daca dai frau liber imaginatiei.Observa ce te excita si foloseste-ti imaginatia.Ajuta si vizionarea filmelor-xxx-dar sunt solutii pe termen scurt.O femeie cu experienta, ti-ar spune o vorba din popor"schimba cocosul"insa nici asa nu se stie...imi pare rau ca te dezamagesc dar stiu ce spun.Sunt multe ca noi.E frustrant dar nu prea ai ce face.In general femeile din "fecioara"au problema asta.
1
21-02-2009, ora 18:00
jenichiriac
Identitate neconfirmată
jenichiriac
Care este reactia ta la masturbare?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mi-am pierdut dorința sexuală (cauze, tratament și sfaturi utile)
  • Libidoul crescut
  • Sunt produsele pentru creșterea libidoului eficiente? Ce spun studiile
  • Cercetătorii au descoperit un hormon care acționează ca un afrodisiac
  • Kisspeptin - eficient la bărbații cu dorință sexuală scăzută
  • Lipsa excitației - de ce nu mă excit?
  • Să înţelegem libidoul sexual - când scade şi când creşte (şi de ce)
  •