libidou scazut.. are chef foarte rar de sex o data sau de doua ori pe luna | Forumul Medical ROmedic

libidou scazut.. are chef foarte rar de sex o data sau de doua ori pe luna

23-07-2008
monelu
Nu este medic/terapeut
monelu
Sotul meu are libidoul foarte scazut. Pur si simplu nu are chef sa faca sex, decat foarte rar, o data- de doua ori pe luna. Am incercat in fel si chip: lenjerie sexi, masaj, mancaruri afrodisiace, dar pur si simplu nu ii vine. Cand are chef totul e ok, are erectie buna si o mentine pe intreaga durata a actului sexual, dar apoi iar facem pauza cateva saptamani. Ce e de facut? Ar vrea sa consulte un specialist, pt ca e constient ca ceva nu e in regula, dar nu stim cui sa ne adresam. Daca este vre-un specialist sau cineva care a trecut prin asta, va rog sa imi raspundeti. Va multumesc.
4 comentarii
0
23-07-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Monelu, nu precizezi ce varsta are - poate fi un factor important in cazul in care lucrurile nu au stat dintotdeauna astfel.
Insa, pe de alta parte, dinamica sexuala este un aspect particular al fiecarui individ; cu alte cuvinte, o frecventa de un raport sexual pe luna, sau doua, poate reprezenta normalitatea pentru o persoana, in vreme ce pentru o alta o astfel de frecventa este preferata zilnic sau saptamanal.
Prin urmare, este vorba de armonizarea preferintelor si manifestarilor de afectiune, de respectarea dorintelor fiecaruia, de gasire a mai multor modalitati de traire a intimitatii decat exclusiv cel sexual.
Practic asta inseamna sa va recreati viata de cuplu si pentru asta va puteti adresa unui terapeut specializat pe terapia de cuplu sau familie.
0
25-07-2008, ora 00:00
monelu
Nu este medic/terapeut
monelu
Va multumesc mult fetelor. Cred ca am sa incerc cu Maxima, iar daca tot nu merge atunci o sa urmez sfaturile Siminei. :)
0
06-11-2008, ora 02:57
stefan.gheorghe
Nu este medic/terapeut
stefan.gheorghe
Am aceeasi problema cu sotia mea.Eu am chef de sex de 3 -4ori pe luna, iar ei i se pare prea putin.Foarte multe certuri provin din asta.De cateva ori am fost la un pas de a ne desparti din cauza asta.O sa incerc si eu Maxima si o sa va spun daca a avut rezultate.Daca mai stiti si alte medicamente naturiste care au rezultate va rog sa mi spuneti.
0
29-04-2009, ora 03:06
Pussyca
Nu este medic/terapeut
Pussyca
de obicei barbati reactioneaza foarte bine la tot ce ii excita vizual, asa se pare ca la ei conteaza foarte mult c vad, pofta de dinainte, de aceea va pot da un sfat care la mine a mers, daca nu santeti prea pudici, vizionarea impreuna a unui film erotic.Si reactile sant de ambele parti, incercat ceva nou, iesii din rutina.schimbati, patul, locul, camera.Mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici