Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta | Forumul Medical ROmedic

Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta

26-12-2014
anonimx1
Nu este medic/terapeut
anonimx1
Am 29 de ani si o problema mai delicata care se manifesta prin lipsa libidoului.
Se intampla sa am aceasta problema periodic. Chiar daca, de multe ori nu exista interes fata de sex (desi imi doresc asta) am erectie, dar slaba.
Am mers la un urolog, mi s-a facut o ecografie iar rezultatul a fost unul bun, mi s-a spus sa stau linistit ca nu am absolut nimic si ca cel mai probabil cauza este o raceala.
Deoarece acuzam o mica usturime atunci cand urinam. Am facut si un set de analize de sange si urina recomandate de medicul urolog si acestea au iesit per total ok mai putin:
- EOZINOFILE (Normal 1-4): Rezultat 6
- Sediment urinar ( Normal: rare epitelii plate, rare leucocite): Rezultat - rare epitelii plate, rare leucocite, rare microcristale oxalat de calciu.
Dupa vizita la medicul urolog (13.11.2014), am facut cateva injectii cu pregnyl, in cateva zile problema a disparut, libidoul a revenit, erectii normale.
Acum dupa o luna de zile am dinnou aceeasi problema. Libidou scazut, erectia puternica nu se mentine, sau doar erectie slaba si ejaculari 'lente'.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: