lichid pleural de culoare rosie

11-03-2015
Elena Manescu
Nu este medic/terapeut
Elena Manescu
Buna dimineata! Va rog din suflet sa ma ajutati cu o intrebare!!!Mama mea a suferit un Avc in luna sept anul trecut din care s-a recuperat binisor. Apoi la scurt timp, vreo luna si ceva a intrat din nou in spital cu anemie, asa i-au spus la analize. apoi in luna decembrie, iar a intrat in spital cu tot cu anemie. Ulterior, in ianuarie s-a imbolnavit de plamani, raceala. Doctorii din Targoviste i-au facut CT si-au spus ca e racita la plamani. Au externat-o fara vreun diagnostic fix, fara tratamant.De sambata este iar in spital si la CT nu s-a vazut o parte din plamanul stang. I s-a recoltat lichidul din plamani, de alfel de culoare rosiatica, si dna doctor comparand CT de ieri si cel de sambata i-a pus diagnosticul de cancer, in ultima faza fara sa mai putem face ceva, fara vreo sansa. Ce sa facem? Sa mergem cu ea la Bucuresti? Doamna a spus ca inca ii face investigatii, dar dupa experienta profesionala are cancer faza terminala.
Exista vreo minune ca acest lichid, chiar daca este culoarea rosie sa nu indice neparat cancer sau ma amagesc singura?Analizele de la laborator inca nu au venit.
Sa cerem doctorului sa mergem la bucuresti sau in tara undeva cu ea?Va rog din suflet daca ati mai auzit de astfel de cazuri, daca au murit imediat.
Vreau sa mai spun si ca ea cat a stat acasa timp de o luna jumatate de la ultima internare nu tusea, nu scuipa sange., ci avea doar ameteli mai reduse de altfel, dificultati de respiratie si durere in spate.
Oare la atatea analize facute, oare la prima internare, din primele CRT nu a fost macar un semn de intrebare pentru doctori, de ce nu au mai investigat boala?
AJUTATI-MA VA ROG, MACAR CU O PARERE, CONTEAZA FOARTE MULT!!!
1 comentarii
0
11-03-2015, ora 06:28
Elena Manescu
Nu este medic/terapeut
Elena Manescu
Mentionez ca i s-au radiografii, nu CT, cred ca CT inseamna computer tomograf.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: