Lichidul preejaculator

08-09-2018
Momochan
Nu este medic/terapeut
Momochan
Bună ! Acum cateva zile eu si prietenul meu ne-am atins neprotejat. Totul s-a intamplat in picioare, apoi am stat in masina, nu a fost penetrare si a ejaculat dar nu in apropierea vaginului. Dupa ce a ejaculat nu am mai facut nimic, insa imi e frica de acel lichid preseminal. Mai ales ca ciclul meu e neregulat si s-ar putea sa fi fost in perioada ovulatiei. Nu am apucag nici sa fac dus pana a2a zi insa am clatit zona si mi-am schimbat lenjeria. Sunt sanse sa raman? El are experiență, eu nu si imi zice ca e totul ok dar sunt paranoica.
Rog seriozitate si sper sa primesc si un raspuns din partea unui specialist, multumesc tuturor!
3 comentarii
1
08-09-2018, ora 21:23
Alina2007Ioana
Nu este medic/terapeut
Alina2007Ioana
Buna draga Momochan! Imi pare rau sa aud ca treci prin aceste clipe de neliniste.el a ejaculat pe tine, atunci cand erai in picioare? este oare posibil sa se fii prelins lichidul sau seminal? Eu am patit ceva asemanator cu fostul meu iubit...nu pot sa iti spun prin ce frica am trecut, mai ales ca prietena mea cea mai buna a ramas gravida dupa ce iubitul ei doar i-a frecat putin chiloteii cu penisul...Tu spui ca nu a ejaculat in apropierea vaginului, dar totusi te-ai gandit ca poate a curs vreun pic si spre vagin?? daca da, atunci este posibil sa fie vorba si de sarcina! Te sfatuiesc sa cumperi un test de sarcina sau sa iei pastila de a doua zi...postinor...sper din suflet sa nu fie prea tarziu..eu am fost norocoasa, dar din pacate prietena mea cea mai buna de care ti-am spus mai sus, nu a fost atat de norocoasa! a trecut prin avort!!!!
0
08-09-2018, ora 21:38
MarianaViorica
Nu este medic/terapeut
MarianaViorica
Buna seara! Durata de viata a spermatozoizilor dupa ejaculare depinde de anumite circumstante.
Sperma ejaculata poate trai in mucusul de la nivelul vaginului femeii sau a tractului genital superior aproximativ 3-5 zile. Fertilizarea este posibila atata timp cat spermatozoidul se mentine viabil. Pe de alta parte, in sperma ejaculata in afara corpului, spermatozoizii supravietuiesc doar cateva ore.
In calitate de medic, cred ca este posibila sarcina daca partenerul tau a ejaculat, iar sperma s-a putut scurge pe vaginul tau. Clatirea simpla nu are nici un efect! Lichidul preseminal poate crea sarcina, mai ales daca esti la ovulatie.
Iti recomand sa iei un test de sarcina peste 1 saptamana.
Multa sanatate!
0
09-09-2018, ora 01:55
Momochan
Nu este medic/terapeut
Momochan
Nu a ejaculat pe corp sau in jurul vaginului deci sperma de la ejaculare nu avea cum sa ajunga in apropierea vaginului. Eu sunt mai speriata de lichidul secretat pana la ejaculare pentru ca pana atunci a fost contactul, apoi handjob pana la ejaculare. Alina, mersi mult de incurajare si sper sa nu se intample, Mariana intr-o saptamana o sa imi vina ciclul, in caz ca nu vine o sa fac un test. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.