lichidul prejaculator poate curge pe langa prezervativ?

23-10-2017
karina938
Nu este medic/terapeut
karina938
Ieri am facut sex protejat( prezervativ) cu iubitul meu, in timpul actului sexual, acesta a vazut la baza prezervativului( la inel) si chiar putin pe penis o secretie alba, destul de abundenta, in acel moment am oprit actul sexual. Se poate sa se fi scurs pe langa prezervativ lichidul prejeculator ?( pentru ca acesta nu ejaculase inca) bineinteles ca voi face si un test de sarcina, dar sunt foarte ingrijirata, mentionez faptul ca prezervativul nu era rupt.
2 comentarii
1
23-10-2017, ora 10:37
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, este important ca prezervativul sa fie pus corect, iar penisul sa fie in erectie atat timp cat este in vagin; daca penisul iese din erectie, sau aceasta nu este suficienta astfel incat prezervativul sa stea bine intins peste penis este posibil ca sa se scruga pe langa.
Daca prezervativul a fost pus corect, ceea ce se observa in interior este lichidul preejaculare, iar in exterior sunt secretiile vaginale, normale intr-o astfel de situatie.
0
23-10-2017, ora 16:20
karina938
Nu este medic/terapeut
karina938
Multumesc pentru raspuns :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici