limba crapata

07-02-2008
georgiana21s
Nu este medic/terapeut
georgiana21s
am folosit o perioada o apa de gura...foarte puternica, fara sa stiu, dar pana sa imi dau seama limba mea s-a crapat f mult. Am incercat glicerina boraxata, chiar si un medicament recomandat Nizoral...l-am luat 5 zile la rand, dupa 5 zile s-a ameliorat dar apoi s-a crapat din nou. Nu stiu ce sa mai fac. Un sfat va rag. Multumesc
1 comentarii
0
07-06-2008, ora 00:00
tiberiux
Nu este medic/terapeut
tiberiux
Buna!
Va rog ma poate ajuta si pe mine cineva?
De 3 zile iau ampicilina pentru un abces dentar, iar azi dimineata cand m-am trezit am observat limba alba, acoperita de o substanta branzoasa, care, la periere, s-a mai dus. Am intrat in panica si am mers la spitat, insa mi s-a spus ca trebuie sa merg la medicul de fam sau la ORL, pt ca nu e o urgenta. Este sambata. Toate cabinetele sunt inchise. Asa ca am mers la farmacie unde mi s-a recomandat Nistatina de 3 ori pe zi si Glicerina boraxata. Insa, am inteles ca Glicerina boraxata e toxica. Va, rog, ma poate ajuta si pe mine cineva? E bun tratamentul primit? Oricum luni voi merge la medic, insa, pana atunci ce ma fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK