limfom nonhodgkin

12-02-2008
corcodusa
Nu este medic/terapeut
corcodusa
sotul meu are acest diagnostic (std IV celula mare B 20+) si a pimit tratament pe protocolul CHOP + 8 cure de mabthera. dupa aceasta se va face un bilant, dar doctorul curant ne-a informat ca nu se va mai prescrie mabtehra in continuare pt tratamentul de intretinere, ci numai citostaticele, pt ca asa prevede protocolul. va rog sa-mi raspundeti, urgent, ca sa stiu ce cale trebuie sa urmez, daca asa este. mentionez ca raspunsul la tratament a fost deosebit de bun. multumesc! Doamne ajuta!
2 comentarii
0
08-05-2009, ora 11:26
popescuramona33
Nu este medic/terapeut
popescuramona33
buna si sotul meu are aceeasi boala exact ca si sotul tau acum a inceput tratamentul chop si urmeaza sa primeasca si mabthera dar din cate stiu nu se da mabthera decat pe perioada tratamentului nu si a intretineri i oricum se dau greu cu relatii si bani asa e in romania mai incearca as dori sa stiu cat timp a durat tratamentul la sotul tau.?multa sanatate si mai intreaba si la alti medici cum e cu mabthera soer sa-l obtineti ca e foarte scump.
0
17-03-2010, ora 11:10
celi
Nu este medic/terapeut
celi
buna! sunt diagnosticata si eu cu limfom nonhodgkin cu celule periferice de tipT stadiul IV.am facut chimio COP, CHOP, CHEOP.fara nici un rezultat, acum de 4 luni fac PROMACE CITABOM doar ca nu cu rezultate f bune, va rog daca a mai suferit ineva de aceasta boala sa imi scrie si mie, sunt disperata nu stiu ce sa fac si unde sa mai apelez, imi e teama ca nu imi voi vedea copiii crescand.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: