lipom de care nu mai scap

26-12-2010
mnmarcel
Nu este medic/terapeut
mnmarcel
am 47 ani pe la 27, 28 ani am vazut pe picior o umflatura care a tot crescut la consult m sa spus ca este un lipom daca nu ma deranjeaza sa-l las dupa care a inceput sa tot iasa pina in prezent problema este daca pot stopa adica sa nu mai apara si daca in viitor voi avea probleme din cauza lor...
4 comentarii
0
12-01-2011, ora 10:43
georgeta1959
Nu este medic/terapeut
georgeta1959
Domnule Marcel,
Sotul meu a avut o situatie similara cu a DVs a lasat-o ani de zile, umflatura a crescut si la un moment dat s-a hotarat sa o scoata caci avea dimensiuni inestetice.In urma biopsiei s-a constatat ca era de natura maligna.
Nu mai intru in detalii despre cosmarul care a urmat dar va sfatuiesc sa faceti un RMN si sa mergeti la un specialist intr-un centru universitar.
Multa sanatate!
0
20-01-2011, ora 10:32
mnmarcel
Nu este medic/terapeut
mnmarcel
Va multumesc mult pentru sfatul dat mula sanatate va doresc.
0
28-10-2011, ora 17:22
lorica222
Nu este medic/terapeut
lorica222
fratele meu a fost diagnosticat cu limfom nonhodgkin dupa ce a fost operat de ulcer perforat.dupa investigatii s-a ajuns la concluzia ca este limfom gastric cu mari celule albe, el este in italia si aceasta este traducerea, i-au fost recomandate 8 cicluri de chimioterapie din 2 in 2 saptamani.analizele inainte de chimio era in limite normale dar cu o saptamana inainte de prima sedinta i-au crescut transaminazele a luat ceva si au scazut si a reusit sa faca prima sedinta de chimio acum inainte de a 2a sedita iar analize proaste i-au scazut globulele albe.i-au recomandat sa faca 3 injectii in stomac cu un fel de imunostimulator si are niste dureri de oase ingrozitoare.oare asa v-a fi dupa fiecare sedinta de chimio?sau e ceva in neregula? are 35 de ani si a fost diagnosticat chiar de ziua lui de nastere.suntem disperati, are 2 fetite de 2si 8 ani.oare sunt sanse?
0
28-10-2011, ora 19:15
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
sanse pentru ce ? este o boala care se trateaza si stiu hematologii cum. in functie de stadiu, poate fi chiar vindecabila. durerile de oase pot fi efect advers al injectiilor "imunostimulatoare", probabil cu filgrastim. pot fi combatute cu antialgice inclusiv paracetamol sau algocalmin etc.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: