lipom sa fie?

25-07-2008
ZOIA
Nu este medic/terapeut
ZOIA
buna ziua tuturor! de cativa ani, 2-3, am observat ca-mi apare o denivelare pe deget (in partea interioara), la inceput nu am simtit durere dar cu timpul am perioade cand este dureros si parca ar vrea sa "explodeze", am constatat ca daca aplic un cub de gheata se mai linistete. am fost la medicul de familie si mi-a recomandat sa merg la chirurgie ca s-ar putea sa fie un lipom. va rog dati-mi un sfat sau un remediu naturist...daca exista si stie cineva! va multumesc mult!
4 comentarii
0
25-07-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
incearca sa faci rost de rostopasca, o pisezi bine si cu pasta obtinuta pui pe locul respectiv si bandajezi.pune o data de 2 ori pe zi, timp de cateva zile si vezi daca se remediaza.e singurul trat.naturist pe care il stiu pt asa ceva.daca dupa un timp nu vezi nici o ameliorare atunci mergi la un medic chirurg.ps:rostopasca trebuie sa fie proaspata!!
0
25-07-2008, ora 00:00
ZOIA
Nu este medic/terapeut
ZOIA
multumesc frumos, am sa incerc si sper sa fie bine! am sa te anunt daca am reusit.
0
25-07-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ok.chiar vreau sa ma anunti ca sunt curioasa!mama mea a avut un fel de neg sub piele tot pe un deget si medicul de fam.i-a zis de rostopasca proaspata nu unscata.mama a pus de cateva ori si i s-a tras acea umflatura, neg sau ce era si nici nu a mai avut probleme dupa aia.oricum merita sa incerci.succes
0
25-07-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
In niciun caz nu este un lipom. Incercati, dupa cum v-a recomandat Jaquelinne, iar daca nu are niciun efect (cel mai probabil), postati din nou pe forum.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: