Lipsa apetitului sexual - problema medicala?!

09-06-2015
lloly
Nu este medic/terapeut
lloly
Buna ziua.
Nu stiu de unde sa incep, cert e ca stiu unde vreau sa ajung: iubitul meu nu isi doreste sa faca dragoste cu mine. De aici au inceput sa apara frustrarile mele, poate ca nu il atrag, am eu o problema si poate ca imi doresc eu prea des?!
Suntem de putin timp impreuna si asta ar fi trebuit sa insemne un apetit ridicat pentru amandoi, numai ca la el lipseste cu desavarsire. Daca la inceput rapoartele se rezumau la maxim 2/saptamana, nici dupa 3 luni deja incepusem sa avem un raport la 2-3 saptamani si atunci pentru ca eu deschideam subiect despre asta. Simteam doar ca eu mi-am impartasit dorinta, iar el mi-a indeplinit-o. Atat! Pentru ca el nu a luat niciodata initiativa, sa arate ca isi doreste. Ba din contra, daca se intampla mai des sa il sarut sau sa il ating, sa arat ca vreau, el refuza. Si e al naibii de dureros sa stii ca persoana de langa tine, pe care o iubesti, nu te doreste. Am incercat sa discut cu el, sa ii explic ca sexul nu este doar o placere, este si o necesitate si ca eu imi doresc sa avem momentele noastre mai des *macar 1 data pe saptamana. Replica lui a fost ba ca o relatie nu se bazeaza pe sex, ba ca vreau eu prea des si ca am o problema. Am incercat inclusiv sa nu ma mai gandesc la asta, sa vad cand si daca are el vreo initiativa de a face dragoste cu mine, dar nici dupa o luna jumatate el nu s-a aratat interesat, atunci cand nu am mai rezistat si l-am intrebat cand s-a masturbat ultima oara. Mare mi-a fost uimirea sa aud ca nu s-a masturbat (oare?!), ca ar fi culmea sa se masturbeze cand are femeia langa el, ci doar nu a simtit nevoia. E normal ca un barbat sa stea o luna jumatate fara sa se 'descarce', sa nu simta nevoia? Totusi, sa nu uitam ca sexul e si o necesitate. Poate fi stresul cotidian cat casa, grijile sa te doboare, dar totusi...am incercat inclusiv pozitii noi, poate poate il atrag; dar nici sexul oral nu-i place sa il primeasca.L-am intrebat daca are vreo problema medicala, sunt om si as fi inteles, dar a negat. Desi am observat ca nu prea are erectie matinala, in 1luna jumate a avut o singura data (sau poate doar o data am observat eu).
Culmea, cand am locuim separat, la distanta, atunci avea si dorinta, spunandu-mi ca e normal asa, ca atunci cand nu ai, sa iti doresti; iar atunci cand ai sa nu fii interesat. In mare parte, reaspunsurile lui imi par logice, dar totusi, nu mi se pare normal ca doi oameni care se iubescs isi doresc sa fie impreuna, sa nu aiba o viata sexuala activa.Relatia noastra e frumoasa, tandra, cu momente dulci, dar totul pana la sex. Nu vreau sa ajungem la despartire sau mai grav sa avem o relatie in care nu ne regasim, imi doresc sa rezolvam problemele care exista, sa putem trai linistiti si impliniti, impreuna.Dar cum? Ca totusi, am o teama ca daca i-as propune sa mearga la un medic, ar considera ca il jignesc si probabil as primi un refuz. Ce e de facut?! Cum? Nici eu nu stiu inca, cert e ca il iubesc, il doresc si imi doresc acelasi lucru din partea lui. Si nu primesc, tin in mine si doare!
Am uitat sa mentionez, el are 32 ani, nu foarte multe relatii serioase la activ, eu 26 ani cu o relatie in spate in care ex-ul m-a dorit si de 5 ori pe zi, de il refuzam eu si probabil acum roata se intoarce.
3 comentarii
0
09-06-2015, ora 15:45
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Sa o luam in ordine:
- daca are o problema medicala atunci, de dragul tau, ar trebui sa mearga la medic pentru un diagnostic/tratament;
- daca are pe altcineva atunci e logic comportamentul lui;
- daca se masturbeaza si, in acelasi timp, te refuza atunci are o problema psihica;
- daca nu se masturbeaza, nu te inseala si te refuza atunci ar trebui sa ejaculeze in somn, poti sa-i verifici lenjeria intima, sperma uscata se observa usor. In acest caz...cred ca vrea sa se calugareasca;
- daca "dragostea" lui pentru tine nu-l convinge sa rezolve, intr-un fel sau altul, problema voastra atunci...incearca sa-ti refaci viata cu altcineva.
Succes!
0
11-06-2015, ora 21:03
lloly
Nu este medic/terapeut
lloly
Multumesc pentru raspuns, shadowshadow.
Da, sper sa reusesc sa vorbesc cu el in cazul unei probleme medicale, iar daca exista, sa mergem la medic.
M-am gandit si eu ca ar putea avea pe altcineva, dar am petrecut ceva luni impreuna 24/24 h impreuna (neavand nici unul de munca in acea perioada) deci ar fi fost cam imposibil pentru el sa ma insele.
De masturbat, nu stiu daca se masturbeaza; el spune ca nu, ca ar fi culmea sa se masturbeze cand are femeia langa el (logic), dar sincer pe gaura cheii la baie nu m-am uitat. Insa ma gandesc totusi, e posibil ca un barbat sa nu simta nevoia timp de mai bine de o luna sa nu se "descarce"?
Lenjeria intima nu i-am verificat-o, insa daca ar ejacula in somn, ma gandesc eu ca ar fi si asta o problema medicala, deci tot la medic s-ar ajunge. Ma voi interesa si de acest lucru.
Cat despre ultimul punct, cu siguranta va trebui sa rezolvam aceasta problema, intr-un fel sau altul, altfel... nu cred ca as putea accepta o astfel de relatie, chiar daca iubirea ar fi enorma, cred ca starea mea de spirit si linistea mea sufleteasca sunt mult mai importante, iar acest fapt, ca nu ma doreste, cu siguranta nu imi creeaza un sentiment placut, de liniste.
O seara buna!
0
12-06-2015, ora 09:29
shadowshadow
Nu este medic/terapeut
shadowshadow
Impreuna 24h/24h timp de cateva luni...chiar nici o ora separati? O factura de platit, un somaj de luat, un interviu de dat, nimic? Poate are pe cineva care nu este in tara si se vad foarte rar, poate este homosexual si tu esti doar un paravan ca sa ascunda asta. In mod normal, o luna si ceva fara "descarcare" e mult pentru un barbat dar poate sunt si exceptii, personal nu cunosc. Ejacularea in somn nu este problema medicala, este o "supapa de siguranta" a organismului, cand "presiunea" e prea mare...te trezesti ud. Folositi prezervativ la sex? Daca ejaculeaza atat de rar atunci ar trebui sa gasesti o cantitate insemnata de sperma in prezervativ, daca sunt doar cativa mililitri atunci..."pierde" sperma pe undeva. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul la vârsta menopauzei
  • Cum poate fi îmbunătățit libidoul sexual feminin
  • O viața sexuală activă ne ajută să fim mai sănătoși și mai performanți la locul de muncă
  • Apetitul sexual scade de două ori mai mult la femei decât la bărbați, în relațiile pe termen lung
  • Cum poți influența libidoul sexual? - informații dovedite științific
  • Efectele lipsei activității sexuale
  • Interesul sexual la bărbați - un avantaj important pentru starea de sănătate, inclusiv riscul de moarte
  •