lipsa de calciu sau magneziu!

25-01-2010
anca72
Nu este medic/terapeut
anca72
buna, am o intrebare si as dori un raspuns daca se poate, de ceva timp mi se intampla destul de des sa imi simt limba amortita, unii zic ca de la lipsa de calciu, altii zic ca de la lipsa de magneziu.as dori un raspuns din partea specialistilor!va multumesc!
1 comentarii
0
25-01-2010, ora 11:18
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doctorii banuiesc lipsa de calciu si magneziu la 10.000 de simptome caci alta cauza nu isi pot inchipui si nici nu cunosc. Problema este ca dupa ingurgitarea de calciu sau magneziu alopat problemele nu dispar deloc ceea ce inseamna ca atat diagnaosticul cat si tratamentul a fost gresit.
Sunt mii de cazuri in acest forum care arata clar acest lucr: administrarea de calciu, magneziu, fier, etc. alopate nu este insa satre sa repare absolut nimic

Sansa de a te vindeca ai numai daca mergi la un medic homeopat cu experienta - unul care in plus face homeopatia clasica si nu iti da multe remedii sa le iei in acelasi timp - sau daca faci o cura de detoxfiere si curatire a sangelui cu produse naturiste si pastrarea unei diete alimentare mai sanatoase.

Daca te intereseaza : cauza bolii tale este in depunerea de reziduuri pe venele din limba datorita alimentatiei gresite, depunri care in mod evident nu pot fi inlaturate cu indoparea corpului cu calciu anorganic care nici macar nu este asimilabil de organism si produce insusi depuneri.
Depunerile acestea reprezinta cauza la peste 90% din bolile omului dar din pacate medicina nu cunoaste inca decat lipsuri si microbii feroce.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Calciu scăzut în sânge - de ce și cum se manifestă
  •