Lipsa de fier

08-05-2018
Ionela Gabi
Nu este medic/terapeut
Ionela Gabi
Buna seara,

Mă numesc Gabi, am aproape 18 ani și locuiesc în Franța. În luna martie 2018 am făcut analizele de sange si am descoperit o lipsă de fier valorea este de 5, doctorul generalist mi-a prescris fier.
Pe 5 aprilie seara între orele 21 si 22 m-am simţit foarte slăbită nu îmi mai simţeam partea stângă a feței mâna si piciorul, avem furnicături, si am inceput sa am palpitaţii, respiraţie foarte dificilă spre deloc, nod în gât, ameţeli si frisoane deşi nu îmi era frig, m-am panicat pentru ca era prima oară cand mi se întâmpla asta, am sunat la ambulanță m-au dus la urgente secțiunea pediatrie, mi-au făcut un EGK si totul era în regulă, după aceea mi-au spus să mai aștept câteva ore ca să mă vadă doctorul si nu am mai stat să astept doctorul.
Pe 9/04 seara mi sa făcut iar rău, am plecat iar la spital am așteptat doctorul era un psiholog mi-a dat un atarax, eu nu am știut ce este si mi-a prescris acest medicament dar eu nu l-am luat.
După aceea îmi era frică sa nu mi se întâmple la fel, simptomele îmi apăreau dimineaţa, după amiază şi seara încet frica mi-a dispărut.
Este deja o lună de atunci nu mai îmi este frică dar fac în fiecare zi palpitaţii mai ales seara, câteodată simt înţepături si durere în zona inimii si seara mi se înfundă nasul si respir greu, când merg repede obosesc, de alergat nici nu vorbesc,
am făcut si un tomograf totul este bine nu am nicio problemă, o să mă duc şi la cardiolog, ma gândesc să nu am vreo problemă cu inima.
Aștept un răspuns, mulţumesc de înţelegere, o seară plăcută
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copiii obezi și supraponderali au un risc ridicat de deficiență de fier
  •