Lipsa diagnostic: cardio sau gastro sau altceva?

25-05-2012
M2Iorga
Nu este medic/terapeut
M2Iorga
Buna ziua,
Ma confrunt cu o prbl de 6 luni fara speranta aproape. Orice sfat e binevenit.
M-am prezentat la urgente spital acum sase luni cu disconfort general, tensiune mare, greata, eructatii, nod in stomac si sentiment de lesinatura. Dupa cateva investigatii (analize, radiografii si ecografii) mi-au gasit calculi biliari. S-au oprit din investigatii, mi-au dat un tratament de 30 zile (gen controloc si multe altele...). Dupa 30 zile am ajuns la operatie. Refacut analize, ecografii, intrat la operatie, scos bila. Totul bine si frumos o luna de zile. Ajuns dupa o luna iar la urgente cu aceleasi simptome, chiar mai accentuate, nu stateam in picioare de rau ce-mi era si slabeam pe zi ce trece. Investigatii gen :analize sange, ecografii, rezultat: H Pylori. Luat tratament ( trio asociat ) o saptamana, simptomele nu se ameliorau, am slabit 7 kg in 7 zile. Abia tinandu-ma pe picioare ajung la un specialist gastroenterolog, recomanda endoscopie si imi zice ca nu am hpylori, stomac curat dar am secretii biliare. Imi da tratament ptr 30 zile cu Ventor si Motilium. Pe langa aceste pastile, am luat si ulei de catina, si emocalm plus 2 saptamani retras in provincie, in speranta ca fugind de stresul cotidian imi va face bine. Mancat de 6 luni regim, fara grasimi, prajeli, porc sau condimente.Nu a fost rau deloc aceste doua saptamani. Nu aveam simptome cate trei sau chiar 4 zile la rand. Cand s-au terminat cele 30 zile de ventor si vacanta, au revenit in forta toate simptomele. Mers la alt gastro specialist, recomandat colonscopie. Am facut-o si pe asta. Rezultat: nimic!! nici macar un colon iritabil. Scris negru pe alb, tubul digestiv fara prbl. Imi recomanda cardiologie din cauza puseelor de tensiune. Mers la cardio, facut ekg, ecocord, rezultat: hta sever, dat niste pastile de tensiune si atat. Recomandare: de mers la endocrinologie. Stau si ma intreb: apoi unde? la neurologie? ortopedie? ce alte specialitati mai sunt pana la cimitirr? Mi-am pierdut munca, nu pot sta in picioare o ora intreaga, nu am vlaga, scot un cuvant din gura dupa ce ies niste gaze.Am 2 m si abia ajung la 90 kg. Acum 6 luni aveam 132 kg si jucam fotbal in fiecare saptaman cu colegii. Culmea e ca analizele de sange ies bune in continuare si eu ma simt lesinat cu eructatii, palpitatii, dureri in piept, disconfort general si culoare pamantie.ce sa fac? unde sa merg?
Multumesc anticipat oricui imi va da un sfat.
3 comentarii
0
26-05-2012, ora 10:55
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Buna nu sunt specialist, dar pot sati spun ca asa am patit si eu acu citiva ani cu stess f mare, oboseala, dureri de cap tensiune fff mare, senzatie de lesin, fara vlaga si f chef de viata, puls accelerat imi simtem si inima batind s.a si am ajuns la urgente, analize, ekg si nimic sanatoasa cika doar stresata si recomandari repaos si odihna multa.

Ce vreau eu sa spun ca toate aceste simptome au fost inceputul a unor tulburari psihice datorate multor factori de viata de zi cu zi, printre care si o depresie de toata frumusetea.

Slava Domnului ca acum sunt bine si am trecut peste, kiar daca mai am unele simptome de m sus nu mie frica ca stiu cum sa le depasesc.
Poate si la tine e ceva de ordin psihologic, daca fizic nu ti-au gasit nimik, plus ca ti-au scos si fierea si simptomele persista.
Nu mai arunca cu bani pe analize inutile si scumpe poate te adresezi si unui psiholog, daca bineinteles vrei. Ca si eu pine mam dus la psihiatru credeam ca am ceva la inima sau altceva pina mam dumerit ca astai de la cap.
Sanatate multa si sa dai vesti despre tine!!!
0
26-05-2012, ora 11:11
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Vezi ca vacantele si departe de stress iti face bine? Poate ai ceva probleme pe care nu le constientizezi si iti macina existenta, neimplinire, nerealizari si m altele.
Eu cred cai ceva psihologic, tu stii mai bine cum e viata ta, dar e bine sa te gindesti si la aceasta latura ca gasesti rezolvarea problemei.
SA ne auzim numei de bine !!!
0
26-05-2012, ora 12:19
iohanesburg
Nu este medic/terapeut
iohanesburg
dar la Biserica v-ati dus in tot timpul acesta?.. Vedeti ca si Dumnezeu e medicament iar noi medicii suntem oameni la randul nostru.. Multa sanatate!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Greața în sarcină
  • Menținerea siluetei, mai dificilă azi decât în anii ’80
  • De ce nu e suficient sportul pentru a slăbi?
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Pietrele la fiere pot crește cu o cincime riscul apariției bolilor de inimă
  • De ce apare greața în sarcină?
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  •