lipsa magneziu lasa urmari ?

20-08-2012
Fre3fall
Nu este medic/terapeut
Fre3fall
Buna ziua,
Totul a inceput intr-o vineri seara cand ne faceam bagajele pentru concediu. Fiind foarte obosit am adormit inaintea prietenei. La 5 dimineata cand m-am trezit pentru a pleca spre mare am realizat ca ea lipsea din casa. Nu povestesc prin ce am trecut pana cand a aparut din senin la ora 12 ziua acasa tremurand si spunand in continuu ca a fost sa cumpere cafea. Singurul lucru care il stiu cert este ca a fost pana la Constanta si s-a intors la Bucuresti. Era foarte panicata, tremura si vorbea numai chestii ciudate care nu se intamplase (ca s-a intalnit cu niste prieteni comuni).
La analize a rezultat Magneziu cu un nivel foarte scazut si Calciu la fel. Mentionez ca am facut toate analizele si restul erau ok (inclusiv pentru droguri). A inceput sa ia doze de Magneziu 6-8 pastile pe zi, starea ei a inceput sa se imbunatateasca, dar psihic nu e bine deloc. Nu are stare, isi da ceasul jos de la mana si il pune iar, schimba pozitia paharelor pe masa, se ridica din senin si se plimba, nu are coerenta in ceea ce gandeste si face, are momente de panica foarte profunde. Intre timp si-a amintit ce s-a intamplat si in noaptea aceea si am verificat si memoria de lunga durata si nu are probleme pe partea asta. Nu stiu ce pot sa fac in legatura cu starile ei si cu momentele in care nu gandeste ceea ce face.
4 comentarii
0
20-08-2012, ora 22:37
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
sa consulte un neuropsihiatru...cum sa plece asa din senin..???
0
21-08-2012, ora 00:24
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Intradevar se impune un consult de urgenta la un medic psihiatru, lipsa de magneziu si calciu nu justifica comportamentul nici din noaptea respectiva, nici pe cel ulterior. Nu amanati.
0
21-08-2012, ora 11:49
Fre3fall
Nu este medic/terapeut
Fre3fall
Astazi se duce iar la un control. Problema a fost ca parintii ei au plecat de la posibilitatea de a fi drogata (foarte gresit) si la neurolog i-au zis direct ca sunt droguri fara o analiza in prealabil, neurologul a spus ca nu are ce analize sa ii faca daca sunt droguri si nu a mai consultat-o. Pur si simplu nu am nici-o putere asupra lor. Sunt prea increzuti sau pur si simplu nu vor sa accepte ca are probleme psihice.
Mentionez ca nu am mai avut episoade de genul acesta. A mai fost intr-o depresie destul de urata acum un an cand si-a pierdut locul de munca. (Depresie pe care nu o intelegeam ca avea contract pe perioada limitata si era constienta ca nu se va prelungii). Atunci nu a facut decat sa stea in pat si sa planga 2 saptamani.
Sunt disperat nu stiu ce sa fac.
0
21-08-2012, ora 21:46
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Faptul ca a avut anul trecut un episod depresiv desi ( aparent) ar fi trebuit sa reactioneze cu mai mult discernamant nu este un lucru care sa te ingrijoreze. Ar trebui insa sa te ingrijoreze episodul relatat in postarea ta ( sa-l cantaresti bine si sa fii sigur ca este adevaru, tu stii despre ce este vorba, poate si ceea ce a facut in aceea noapte poate ajuta un medic sa puna diagnosticul )l) ca si comportamentul ei ulterior..Indiferent de motiv, pacat ca parintii au o asemenea abordare, indiferent de situatie trebuie ajutata de un specialist. SE IMPUNE o consultatie la un psihiatru, nu amana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: