Lipsa menstruatie

08-04-2015
ask123
Nu este medic/terapeut
ask123
Buna, am utilizat cateva luni anticonceptionale iar acum e prima luna de dupa si imi intarzie menstruatia de 3 zile. Am unele secretii albicioase.Inainte de CM am avut relatii ce au inclus doar petting.Sunt constient ca exista sanse aproape de 0 sa fi ramas insarcinata dar totusi, am motive sa ma ingrijorez de asta sau e doar de la intreruperea anticonceptionalelor ?
1 comentarii
0
10-04-2015, ora 12:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1. Nu mai utilizati anticonceptionale. Provoaca 5-6 avorturi timpurii la 2-3 ani cu consecinte deosebit de grave in viata cuplului.

2. Nu cred ca sunteti insarcinata.

3. Secretiile albicioase pot fi candida. Mergeti la ginecolog si faceti testul secretiei. Daca e vreo infectie si partenerul trebuie sa primeasca tratament.

4. Dereglarile menstruale de la intreruperea ac-lelor pot dura maxim 6-12 luni.

5. La ginecolog de la debutul vietii sexuale, trebuie sa solicitati anual Testul Papanicolau, indiferent ce varsta aveti.

6. Duceti o viata in curatie pina la casatorie. Asta v-ar salva de nenumarate griji si ar demonstra faptul ca partenerul va iubeste cu adevarat.

7. Mergeti la ginecolog si faceti testele deoarece bolile acestea netratate se cronicizeaza, vor aparea de n ori pe an pe viitor si pot duce la infertilitate, atat la barbati, cat si la femei.

8. Film despre inceputul relatiilor sexuale. Ce trebuie sa stiti si sa fiti informati inainte de a lua o decizie.
-*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Menopauza
  •