Lipsa poftei de mancare la sugar!

26-11-2015
onuska5
Nu este medic/terapeut
onuska5
Si o dam si una in alta ca sunt exasperata bebe are 4 zile si refuza mancarea bea ceai in prostie si se vede la hainute ca a slabit! A inceput luni sa rareasca mesele adic de 5-6 mese a cate 130-150 ml a ajuns la 2-3 a cate 30-80 ml maxim, apoi marti vaccinul de la 2 luni e joi astazi si abia mai manaca 10 ml fortat si doarme mult, pediatra zice ca e ok ca au episoade din astea si colac peste pupaza mai avem treaba si cu dintii ca stam numai cu mana in gura. Am auzit de sirop pofta buna de la favisan oare e bun pentru bebe?
2 comentarii
0
26-11-2015, ora 23:45
cricricri
Nu este medic/terapeut
cricricri
Buna. Cat are bebelusul tau ? 2 luni doar? Putin posibil sa aiba treaba efectiva cu dintii - acestia ies undeva in jurul varstei de 6 luni. Iar sugarii stau mult cu manutele in gura si ai sa vezi ca o sa bage in curand toata casa in gurita!
La cate kilograme s-a nascut? Cate are acum? Are febra? Ce suplimente ia - fier / calciu ? Daca stii exact cat mananca inseamna ca e formula, nu? Incearca sa ii dai alta formula, poate ceva nu ii mai place.
Siropurile nu prea au ce bine sa faca - in final sunt prea concentrate si nu au valoare nutritiva inalta. Evident ca sunt pe piata, tocmai pentru mame disperate :)
Pediatrul a vazut si consultat bebelusul sau doar ti-a spus telefonic.
L-ai mai cantarit? Cum sta cu kilogramele? Cum arata pielea? Cu energia sta mai rau daca doarme mult.
POsibil sa aiba perioade cand consuma mai putin si evident mananca mai putin.Dar stiam ca mai incolo.

Descrie aici cat mai multe detalii si facem niste cautari mai serioase pe net. te ajut eu sa iti faci o idee. Si eventual sa ceri o second-opinion la un alt pediatru, dar sa mergi cu temele facute.
0
27-11-2015, ora 07:53
onuska5
Nu este medic/terapeut
onuska5
Draga bebe sa nascut cu 2950 kg iar acum are 4750 kg la 2 luni i-am facut vaccinul si a regufuzat mancarea timp de 3 zile foooooarte greu 30 ml si o data pe zi baga 80 ml, cu o zi inainte de vaccin pur si simplu de la amaiz nu a mai mancat somn si asa a stat pana ieri acuma sa vad astazi ce face, pediatra zice ca asa mai au perioade... e normal... nu ia suplimente de fier vitamnine decat lapte si ceai. Iar de dintii doc zicea ca sunt pe jumatate iesiti in gingie ca face si balute de vreo sapt si mana in gura si agitata. Energica e nu a devenit apatica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul