Litiaza biliara si chist

11-01-2018
korynna
Nu este medic/terapeut
korynna
Buna, in urma unui ecografii abdominal am descoperit un calcul biliar de 18mm si un chist lob stang hepatic de 13 mm, posibil biliar asa mi s-a spus. Sa vazut si ca fierea este strangulata.
Dr mi-a spus ca va fii nevoie de operatie, va rog dati-mi o speranta macar...nu se poate trata ca sa se dizolve apoi sa se elimine? Stiu ca sunt medicamente pt dizolvarea calculilor si anumite ceaiuri.
In iunie anul trecut am facut o curatare ficat cu sare amara, ulei masline, suc grepfruit am eliminat pietre mari, mici o gramada...am avut o durere insuportabila dupa care a durat cateva ore, stiu ca este periculos ce am facut pt ca se putea bloca vreo piatra, dar per total mi-a facut bine pt ca am inceput sa am scaune de culoare normala, si nu am mai avut dureri f extreme, dar nici nu am scapat de ele. Ajutati-ma cu un sfat daca se poate, multumesc.
1 comentarii
1
12-01-2018, ora 06:48
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Afectiunea are indicatie chirurgicala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: