Loc de intalnire pentru alcoollisti autentici, cu vechime si grade multe la activ!

10-05-2013
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
...hai sa o incercam si pe asta sa vedem ce iese. !...Asi dori ceva gen...ALCOOLICI ANONIMI ce parere aveti ?
57 comentarii 12 Înainte ›
1
10-05-2013, ora 23:27
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Salutare la toti numele meu este Danonino si sunt un dependent de alcool. Personal ma consider un alcoolic deoarece consum zilnic alcool ceea ce cred eu ca este un reper caracteristic. Cantitatea este variabila deci nu pot afirma exact ca si cantitativ sunt in top deoarece cantitatea difera de gradele Dahli ale licorii si oricum consum pana ajung la stare super euforica deci nu un consum ponderat si nici ocazional. Pana prin 2009 nu consumam alcool decat impreuna cu anturaj adica minumum o alta persoana. Din 2010 dupa o depresie amoroasa am inceput sa consum zilnic alcool uneori in cantitati apreciabile dar ceea ce a fost mai neplacut e ca am inceput sa consum alcool de unul singur. Am incercat de mai multe ori sa ma conving ca nu e o dependenta si ca ma pot lasa oricand ceea ce evident nu a fost asa. Adica mai mult de 3 zile nu tinea minunea. La un moment dat am zis ca voi incerca sa consum numai in weekend dar se intampla invariabil sa primesc vreo vizita in timpul saptamanii si sigur calcam prevederea. Nu am manifestari aiurea generate sa spunem de consumul de alcool sau de lipsa si de aceea nu sunt singur ca sunt un "drojdist" autentic.
0
10-05-2013, ora 23:38
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Am citit subiectele anterioare de pe aici si am avut o constatare la care sincer ma asteptam. Nu sunt subiecte deschise de persoane alcoolice care cer ajutorul sau doresc sa spuna ceva. Poate doar cativa care au trecut de asta si au scapat. De unde constatarea logica si la care va spun ca ma asteptam, primul pas e cel mai greu si anume sa recunosti ca esti in impas esti un "drojdist" care macar ai puterea sa recunosti asta si sa discuti despre aceasta fara teama ca te vei enerva de sfaturile binevoitorilor. Deoarece majoritatea subiectelor sunt deschise de persoane binevoitoare din anturajul alcoolistului. Acum hai sa fim seriosi cati or sa aiba tupeul sa spuna pe aici : "sunt alcoolist si recunosc asta". Altceva ma mira si nu stiu de ce se intampla asta poate din cauza manifestarilor mult mai dramatice, dar in cazul dependentilor de droguri mult mai multi recunosc se implica direct si cer ajutorul.
0
11-05-2013, ora 00:19
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Consumul de alcool este de multe ori un refugiu sau dorinta de a masca eficient frutrari sau insuccese. Acestea pot fi nemultumirea fata de conditia cotidiana si de nerealizarea in societate asta incluzand desigur si familia ca celula de baza a societatii. Daca facem o excursie in trecutul alcoolistului ( imi rezerv preferinta de a utiliza acest termen in loc de alcoolic) ajungem la un moment dat cand datorita unui anumit eveniment major in existenta lui sau a unui complex de evenimente care au interactionat si i-au schimbat cursul vietii de cele mai multe ori intr-un mod neplacut.Desi am prieteni care au devenit alcoolisti de prea mult bine adica au urcat sus pe scara sociala, intalniri de afaceri peste intalniri, reuniuni, baiarame si din niste oameni normali au ajuns alcoolici fara a avea un insuces la baza care sa ii determine sa faca asta. Deci spuneam ca problema alcolistului se poate detecta in trecut la un anumit moment dat. Daca se poate face o reparatie acolo eu cred ca se rezolva si problema bauturii. Din pacate de cele mai multe ori nu se poate face nici o schimbare in trecutul multor persoane. Eu spun asta fiindca m-am autoanalizat am gasit problema, desigur nu-mi convine sa o expun public si nici nu o pot repara. Deci probabil incerc sa o uit in aburii alcoolului evitand clipe de sinceritate si de recunoastere a propriilor esecuri existentiale
0
12-05-2013, ora 19:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Dupa parerea mea, orice persoana care recurge la alcool/droguri/suicid pentru un esec, oricare ar fi el, da dovada de slabiciune. De ce oare se alege calea cea mai gresita pt a depasi esecul? De ce atunci cand se iveste o problema nu merge nimeni intr-o biblioteca sa se apuce de citit o carte, ca si in felul asta se uita pe moment despre impasul din viata ta sau sa discute cu un psiholog?!Sa aleaga o cale care este sigura si de folos!
Sincera sa fiu, faza cu 'am un esec ma pun sa beau sa imi inec amarul', este doar un motiv pt a bea, adica persoanei respective ii place sa consume bauturi alcoolice si se leaga de orice motiv pt a o face.Daca nu e esec e bucurie si tot la alcool se ajunge. Tare sunt curioasa de ce te-a lasat partenera? Nu cumva tot din acest motiv? Ca nimeni nu fuge de bine!
Acum intrebarea mea e alta, tu aici cauti un ajutor pt a scapa de acest viciu sau vrei sa gasesti parteneri de pahar unde sa va laudati care/cum /cat a consumat mai mult? App, cu ce te ocupi? Tare sunt curioasa.
1
14-05-2013, ora 00:09
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Jaquelinne.Parerea asta a ta este a cuiva care trece sau a trecut prin ceva de genul asta ?.Sincer nu prea cred Asta ca sa pot gasi o explicatie ca frecventezi acest forum. Probabil o explicatie exista daca vrei sa o dai sau nu este alta problema. Crezi ca nu exista suficienti oameni slabi sau cum?..sau mai degraba nu vor sa recunoasca asta ceea ce este cu totul altceva. Bun bancul tau cu cartea dar ti-a scapat acel PE MOMENT deci esti constienta ca nu este asta o solutie?. Poate sa ma mut la o biblioteca sau sa ma fac bibliotecar iar in metrou si pe strada asi putea citi ziarul nu?..Ca din pacate ziua are cam multe.momente. Nu prea cred ca nu ai fost atenta dar in expunerea mea am precizat ca comportamentul alcoolic a aparut DUPA deci nu incerca sa insinuezi ca alcoolismul a fost cauza esecului meu deoarece in cazul meu nu tine teoria poate sa incerci in cazul altora.Aici ai inca o bila neagra.Ufff chiar stai prost cu logica fato. Cum adica la tine esecul cu bucuria sunt totuna ca ajungi sa bei ? Te-ai analizat vreo secunda ce aberatie spui?.. In prima faza ai dreptate. Dar un esec te urmareste si te obsedeaza permanent ceea ce te face sa te alcoolizezi permanent pe o lunga si nedefinita perioada. Daca imi spui ca si bucuria te impinge la asta nu pot decat sa zambesc. Tie chiar iti plac bilele negre mey fato am impresia.Curiozitatea ta o sa o satisfac partial Partenera m-a parasit pentru ca a gasit pe altul cu bani mai multi. Multumita sau nu crezi?Nimeni nu fuge de bine asa cum spui numai ca femeile in general nu au caracter si fug dupa...mai bine...Ca sa nu ai dubii ca e asa cum spun...iti spun ca acum ea e prin USA cu unul pe care-l rupe de bani..sperai sa fie alcoolul de vina probabil dar pe atunci nu stiu daca beam mai mult de 2 seri pe luna.Si nici macar nu sunt scandalagiu sau violent la bautura ca altii. Ma duc pur si simplu la somn in cazul in care mai ajung pana la pat si nu ma culc in cosul cainelui.Parteneri de pahar sa caut aici?..iar cred ca e o gluma proasta fiindca de dinastia chiar nu duce nimeni lipsa cred ca e suficient sa ies pe scara blocului si sa intreb si am si strans destui amatori de alcool mai ales daca e moka.Nu cred ca are vreo importanta cu ce ma ocup.Sunt si eu la fel de curios cu ce te ocupi tu pe aici pe forum?..ca nici macar banuiala mea initiala ca ai putea fi un psiholog mascat in goana dupa facere de bine pe aici nu prea mai cred ca prea ti-ai luat multe bile negre si nici nu ai scris multe randuri pentru performanta asta.
0
14-05-2013, ora 10:30
raluca2007
Nu este medic/terapeut
raluca2007
buna ziua.nu sunt psiholog sau vreun alt medic.sunt doar o persoana care si-a vazut tatal de doar 52 ani cum s-a imbolnavit si a murit in doar 2 luni din cauza consumului de alcool si tutun exagerat.si imi pare rau ca nu l-am putut ajuta sa isi revina caci deceptiile lui au fost mult mai mari(a fost parasit dupa 13 ani de casnicie tot ptr un alt barbat, si-a ingropat un copil de doar 16ani, a fost dat in somaj si multe altele).imi pareti un om destul de inteligent si recunoscand viciul pe care il aveti este un prim pas zic eu.de ce nu incercati sa cautati ajutor specializat dar nu pe net pentru ca viata e scurta si merita traita frumos.sigur la un moment dat va aparea si persoana potrivita pentru dvs.mult noroc si putere sa treceti peste acest impas zic eu.
0
14-05-2013, ora 16:22
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Hai sa o luam cu inceputul...Nu am trecut niciodata prin asa ceva si nici nu imi doresc acest lucru, cred ca sunt destul de constienta ca aceste vicii nu te ajuta in niciun fel, ci mai rau iti fac.Slabiciunea se gaseste in fiecare persoana, insa daca toti am apela la alcool/drog ce s-ar alege, am vedea la orice colt oameni cu acul in vena si altii care merg in zig-zag duhnind a alcool.Cat despre 'Bancul' meu cu cartea...am scris special acel 'pe moment', pt ca asa este, dar alcoolul nu este tot pe moment?Crezi ca alcoolul este singura solutie?Astea sunt motive pur si simplu, iti poti umple timpul cu foarte multe lucruri, sport, excursii, plimbari etc.Nu stau deloc prost cu logica, inca nu ma cunosti, nu am prea mult timp la dispozitie ca sa stau sa insirui pagini doar ca sa intelegi tu ce am vrut sa spun!
Si hai sa spunem ca te-ai apucat de baut DUPA (cu toate ca nu ar fi trebuit nici atunci sa o faci!), sa spunem ca a gasit altul cu bani si ca a plecat acolo unde ii este mai bine, tot nu era un motiv ca sa te apuci incet si sigur sa te distrugi, este cumva ultima femeie de pe terra? Sa fie sanatoasa, sufereai o perioada apoi iti gaseai pe alta.Dar recunoaste ca tie iti place sa bei, ca altfel nu alegeai aceasta modalitate de a trece peste esec.
Vrei tu sa imi spui mie ca romanul nu bea si de bucurie?Hai las-o jos ca macane! Cum vine cineva in vizita: ooo, hai sa te cinstesc, cum iese la o plimbare in parc: hai la o terasa, la o berica la un miculetz, deci mi se face rau! Romanul gaseste motiv in toate pt a bea! Ca sa nu mai zic de 'nea Ion' cand isi taie porcul! SCUTESTE-MA!Romanului ii place sa bea, asta este adevarul si trebuie sa il recunoastem! Dar de la a bea un pahar-doua ocazional si in a te afunda de tot in alcool e diferenta mare! Un esec nu te urmareste permanent decat daca accepti tu, daca te complaci in situatie! NU mai cauta scuze ! Intr-adevar bucuria este mai de scurta durata dar unii tot la alcool ajung ca sa se cinsteasca dom'le, ce sa spun...
Si nu am spus ca esecul si bucuria sunt totuna, am spus ca amandoua duc la consumul de alcool, in cazul unora.
Eu de exemplu cand sunt suparata plang un pic si intru la dus, ma relaxeaza si apoi incerc sa nu ma gandesc la ce a fost.
Te contrazic, nu femeile merg dupa ce ai spus tu acolo, femeia ta a mers dupa bani, nu pot sa te contrazic pt ca nu cunosc realitatea si nu pot decat sa cred ca este adevarat ceea ce spui.Acum daca ea te-a inselat inseamna ca toate fac la fel? Nu ti-ai ales persoana potrivita si daca ramai cu gandirea ca majoritatea sunt la fel, inseamna ca vei ramane singur toata viata, probabil doar in compania sticlei.
Nu speram sa fie alcoolul de vina, dar o pers.careia nu ii place sa bea, nu are cum sa se apuce de baut dintr-o data!
Recunosti ca romanul cum aude de bautura moka vine ca popa la pomana? Tocmai asta spuneam si eu, nu ii trebuie decat un motiv pt a se apuca de baut.Cand te doare capul ce faci? Bei putin sa-ti treaca banuiesc...
Sa stii ca are importanta cu ce te ocupi, daca spui ca bei zilnic chiar vreau sa stiu daca mai poti munci sau gandi corect?!
Nu sunt psiholog! Daca vrei sa stii cu ce ma ocup aici pe forum, da un click pe id-ul meu si ai sa vezi ca in urma cu multi ani am intrat din cauza unor probleme de sanatate si atata tot :).Chiar, cand ai o problema de sanatate tu ce alegi sa faci, consulti un medic sau incepi sa bei?
Bilele negre le-ai dat tu aiurea, ca sa te afli in treaba :)))))))))))), probabil te-a deranjat faptul ca te-am luat la 'suturi' =))
Tu ai inteles ce si cum ai vrut din randurile scrise de mine, vrei acum sa iti fac si analiza pe text dom'le? Sper ca te-am lamurit in com. asta...
Oricum, sfatul meu este sa consulti un specialist daca intr-adevar vrei sa devii, zic eu...din nou un om cu capul pe umeri.
Tu de 3 ani incoace bei neincetat dintr-un esec, nu crezi ca ai pierdut prea mult din viata in compania bauturii? Chiar nu ai un hobby, ceva care sa te scoata din porcaria in care te-ai afundat? Nu cred ca nu exista ceva care sa te faca sa vezi si partea frumoasa a vietii.Nu exista 'nu pot' ci doar 'nu vreau'.O problema are cel putin doua rezolvari!
Ce sa-ti mai spun...sper sa iti gasesti linistea sufleteasca si sa intri intr-o zi aici sa spui ca ai mers la specialist si ca te-ai vindecat!Chiar m-as bucura pt tine, sincer!
Numai bine iti doresc! :)
0
19-05-2013, ora 14:09
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Jaquelline se pare ca nu poti vorbi si tu amabil ca raluca. Am citit romanul tau dar din pacate nu am chef acum sa iti raspund ca mi-ar trebui prea mult timp. Daca ai rabdarea sa recitesti ce ai scris vezi ca incerci sa combati cu argumente nesustenabile sau combati alaturi de subiect sau pe probleme ptr care ti-ai luat bila neagra dar se pare ca nici nu ai priceput de ce ai luat bila dupa contraargumentele pe care le aduci. Cand o sa am mai mult timp o sa-ti raspund punctual.Sfatul meu era ca mai bine ramaneai la topicul cu Helicopterele alea de iti zboara prin stomac si intestine si nu te bagai unde chiar nu ai nici o tangenta cu subiectul decat poate o irezistibila dorinta interioara de a face bine. Care nu e suficienta cand nu ai habar despre ce vorbesti si sfaturile sunt luate din carti pentru copii si adolescenti.Cu stima.
0
20-05-2013, ora 11:04
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Din cate imi dau seama vad ca te cam supara adevarul si vrei sa fie asa cum zici tu! Cred ca din acelasi motiv te-a parasit iubita!
Numai bine..
0
21-05-2013, ora 00:31
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Da, da jaquelinne cum sa nu. Crezi ca scapi asa usor de disectie pe comentariu?...te inseli ! numai ca nu am dispozitia si timpul necesar inca.urmeaza...stai in stand by ca revin..!
0
22-05-2013, ora 11:18
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Astept.. :)
0
30-05-2013, ora 17:26
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Cam mult te lasi asteptat... Ma las pagubasa! :)
0
08-06-2013, ora 15:22
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Imi pare rau jaquelline dar chiar mi-a trecut cheful de polemici si cred ca e pierdere de vreme sa-ti raspund ca se pare ca nu prea intelegi mare lucru din ce scriu eu pe aici sau le intorci sa sune in favoarea ta ceea ce raspunzi desi intrebarea era cu totul alta.
0
11-06-2013, ora 00:12
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Eu nu am mai consumat alcool de mai bine de o saptamana si cred ca tu ar fi mai bine sa scrii pe alte topicuri poate pe la helicopterele alea care iti zburau prin intestine. Sper ca le-ai facut vreun helioport sa aterizeze pe undeva si ai scapat de ele. Daca nu ai rezolvat iti aranjez eu cu o escadrila de avioane de vanatoare si daca te tin intestinele doboram toate helicopterele care mai zboara pe acolo.
0
16-06-2013, ora 08:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mai...danonino, de obicei inteleg perfect si nu fac nimic sa sune in favoarea mea! Trebuia sa te astepti ca in momentul deschiderii unui astfel de subiect, sa primesti si mustrari si ar fi trebuit sa accepti orice fel de comentariu, pt ca pana la urma nu cred ca te-am jignit in vreun fel, ci doar atentionat ca drumul ales de tine este unul gresit si nu vei ajunge nicaieri in felul asta! Personal nu imi plac persoanele LASE, care nu lupta, care se lasa doborate pt un motiv neintemeiat, care se lasa prada unor vicii samd. Sunt foarte directa de felul meu si spun lucrurilor pe nume, daca pe tine te-a deranjat reactia mea, imi cer scuze, am vrut doar sa incerc sa te trezesc la realitate, sa incerc sa privesti cu alti ochi viata, sa incerc doar sa te ajut...dar vad ca nu prea ti-a convenit nimic.
Ma bucur totusi ca nu ai mai consumat alcool de o saptamana, este un inceput.Mi-ar placea sa nu mai consumi deloc! Astept inca aceasta veste din partea ta :)
Spre fericirea mea, am scapat de acele 'helicoptere', pt ca sunt o luptatoare! Nu exista nimic care sa ma impiedice atunci cand imi propun ceva.Bine ca nu ai spus ceva si despre rinita cu care m-am confruntat si care la fel ca si 'helicopterele' a devenit istorie doar...;P
0
26-06-2013, ora 12:29
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Jaquelinne eu totusi nu am inteles ce cauti pe topicul asta de fapt asta e problema mea ca sa citesti e ok dar ca sa te bagi cu sfaturi atata timp cat tu nici nu stii cu ce se bea alcoolul nu prea cred ca te ia cineva in seama pe aici atata timp cat nu ai experientza in domeniu. Eu doar despre asta voiam sa zic si nimic altceva.
0
26-06-2013, ora 17:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Intru pe ce topic vreau, nu este interzis acest lucru si la fel pot lasa orice comentariu doresc, atata timp cat nu folosesc injurii la adresa nimanui! Nu stiam ca iti trebuie o experienta anume pentru a sti daca alcoolul este daunator sau nu...Uite ca mi s-a pus mie pata pe tine, ai ceva impotriva? :)))))))))))
0
15-08-2013, ora 23:11
Mihaela Frunza
Identitate neconfirmată
Mihaela Frunza
Buna seara, din discutiile de mai sus eu observ danonino ca o parte din tine vrea sa se lase si o parte nu vrea...am sau nu dreptate ?

Daca am dreptate...esti intr-un conflict interior din care nu o sa mai iesi pentru ca :

-atunci cand stai cateva zile, o saptamana...fara...alcool te simti poate...linistit, eliberat...spune tu cum te simti?-este partea care vrea sa traiesti aceste valori...dar dupa o saptamana intervine
- cealalta parte care consuma...si cum spuneai vine cineva la tine...si care vrea poate sa...socializeze, relaxeze.

si cercul continua la nesfarsit...doar daca..le impaci pe cele doua parti...

Cand vrei te pot ghida printrun exercitiu sa-ti impaci partile si sa iei decizii mult mai utile pentru tine...ce zici?

Mihaela
0
03-09-2013, ora 23:50
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Raspuns pentru Jaqueline ca probabil am lasat-o destul sa astepte raspunsul meu doua luni si jumatate si poate a intrat in fibrilatie deja. Jaquelinne nu te opreste nimeni ai perfecta dreptate ca poti sa intri pe ce topic vrei dar ar fi de dorit sa dai raspunsuri numai la alea la care te pricepi. Parerea mea este sa ramai la topicurile despre masturbare pentru care vad ca ai o afinitate deosebita si la care te preocupa sa dai raspunsuri. Credeam ca te ocupi numai de helicopterele intestinale dar vad ca iti place si te atrage si masturbarea. Acum doar nu o sa spui ca te bagi in topicurile in care nu te pricepi...si comentezi la ce te pricepi tu mai bine. Sfatul meu e sa ramai pe acolo ca pe aici esti in plus. !
0
04-09-2013, ora 00:10
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Draga Mihaela !. Ce rost au discutiile daca tu insati spui ca sunt intr-un conflict interior din care nu o sa mai pot iesi. Deci ce rost are sa incerci se lupti contrar propriilor tale afirmatii?..eu nu cred ca are rost sa te complici daca ai dat deja verdictul intr-o problema care nu mai are nici o sansa de rezolvare.Si chiar punctezi cu argumente asta. Sau am inteles eu gresit?Daca am intrat intr-un cerc vicios e sigur ca ma voi invarti in jurul cozii la infinit nu?Pot spune ca am evoluat si acum consum si singur nu mai am nevoie de pretexte ca vine cineva la mine si de aia o fac...Hmmm.. ce zici?...am progresat nu? Deci exercitiul tau propus nici daca ar fi de yoga nu cred ca ar da rezultate in cazul meu. Beau in fiecare seara cam 300-400 ml de tarie si imi ascund propriile frustrari si insatisfactii in alcool intr-o luciditate perfecta a ceea ce fack. E atat de credibil scenariul asta incat si mie imi vine sa il cred. O fi sau nu adevarat?..Apropo eram doar curios.care este bautura ta alcoolica preferata?..sper ca nu juice-ul de orange..
0
04-09-2013, ora 00:34
Mihaela Frunza
Identitate neconfirmată
Mihaela Frunza
Draga danonino

Intrebarea mea este: Ce-ti doresti tu de fapt ?...


Eu te-am intrebat :pe de o parte vrei sa te lasi.si pe de o parte nu vrei...? Am sau nu dreptate ?

Despre ce frustrari vorbesti?

Despre scenariu : Daca ar fi sa scrii altul crezi ca esti in stare...si sa si-l joci?

raspuns : eu beu din toate...si tuica, vin...Sti care este diferenta ?

C u stima

Mihaela
0
27-09-2013, ora 18:10
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Ce imi doresc eu?..cred ca in primul rand sa mi raspund la intrebarea daca sunt sau nu alcoolic. De pe data de 5 septembrie seara am incetat orice consum de alcool brusc si fara motivatie doar in scop experimental. Deci astazi implinesc fix 3 saptamani de cand nu am mai consumat alcool deloc. Imi pun intrebarea : Daca eram alcoolist era posibil asta sau nu?.. Si asta in conditiile in care am stocuri suficiente de alcool in casa adica si tarie si vin si bere. Au venit la mine tovarasi pe care i-am servit cu bere si eu nu am baut. Ca sa fiu extrem de sincer m-am simtit aiurea si nici nu m-am distrat parca erau aia de pe alta planeta si eu nu aveam ce cauta intre ei. Probabil am facut-o si demonstrativ ca sa demonstrez ca ma pot abtine dar asta nu m-a facut deloc sa ma simt mai fericit sau mai sanatos decat ceilalti chiar din contra nu m-am distrat deloc si mi se pareau deplasati in glume si comportament ceilalti ceea ce imi accentua un sentiment de izolare si respingere la grup. Ma asteptam ca voi intra in sevraj desi sincer nu stiu exact cum se manifesta ala si alte chestii din astea. Mai ales ca aveam alcool la dispozitie in cantitati industriale.Nu s-a intamplat nimic din toate astea. Probabil ca pot continua cat doresc aceasta dar nu ma face cu nimic mai fericit ci din contra. Pe unde ma duc nu ma distrez desi fac eforturi considerabile in sensul asta si mi se pare din ce in ce mai aiurea. Singura chestie buna este ca mi-am reglat cat de cat somnul desi asta relativ. Adica ma duc la culcare undeva pana in 12 noaptea ceea ce la mine nu se intampla iar la 7 dimineata nu mai pot dormi desi programul meu imi poate permite sa dorm pana la 8 jumate. In schimb beau seara inainte de culcare cantitati enorme de apa adica cam 2 litri pe seara, ceea ce ma face sa ma trezesc in timpul noptii sa ma duc la baie si tot imi strica somnul deci. Cam astea sunt noutatile in ultimele 3 saptamani de cand nu am mai postat nimic pe aici. Mihaela= un scenariu scris de altcineva trebuie si sa ti se si potriveasca rolul nu este suficient sa vrei tu sa il joci. De aceea se si aleg actorii de catre regizor in filme dupa anumite criterii potrivite rolului nu crezi asta?...Un actor nu poate juca un scenariu scris de altcineva si care nu i se potriveste asta apropos de intrebarea ta.Sper ca este adevarat si consumi si tu bauturi alcoolice ocazional si nu esti o 'antialcoolica' declarata. Cu alea nu am ce discuta sunt niste penibile atata tot. Vezi pe Jaquelinne care se pricepe la toate din nastere.Numai ca la ea helicopterele alcoolul si masturbarea sunt cam tot acelasi lucru. No comment!
0
27-09-2013, ora 18:21
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Ar mai fi ceva de adaugat. Probabil ca voi inceta experimentul din proprie initiativa deoarece pe 1 octombrie sunt invitat la inaugurarea unei gradinite private a unor prieteni si se lasa cu o masa oficiala dupa aceea. Daca o sa mi se para prea aiurea atmosfera probabil voi renunta la abstinenta in favoarea unei cupe de sampanie. Mi se pare destul de absurd sa ma prefac ca beau din sampanie si alte chestii din astea. Oricum cred ca ceea ce este mai important e sa nu mai depasesc limita pe viitor ca parca viata fara nici un strop de alcool e cam...albastra. Nici urma de roz. !
0
27-09-2013, ora 18:28
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Si iar apropo.azi m-am si amuzat putin ! Am primit cadou un bidon de 5 litri de tuica de 40 de grade (mi-a spus amicul ca are 35 dar am masurat-o eu si are 40..!...) si o sticla de 2 litri de palinka de 65 grade. Verificata.si e pe bune! Mi-a venit sa rad si le-am bagat in camara.Le-am pus pe raft langa cei vreo doi litri de vodka Stalinskaya si langa coniacul Alexandrion de 7 stele. Woooow.poate ma arde pentru reclama la marci de bautura...sper ca nu se va intampla asta ca aduc totusi raiting la topicul asta...hehehe...Poate pentru sarbatorile de iarna vor prinde bine.! Mai vedem !.
0
27-09-2013, ora 18:42
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Pentru MIhaela : Da stiu care este diferenta intre tuica si vin si daca vrei iti explic.Eu cel putin asta am inteles din intrebarea ta ca vrei sa stii, Daca nu asta era intrebarea fii mai atenta pe viitor sau reformuleaza ulterior postarii.
0
28-09-2013, ora 19:48
Mihaela Frunza
Identitate neconfirmată
Mihaela Frunza
Danonino,

Iti multumesc pentru sfat, asa am sa fac.
Era un raspuns la intrebarea ta :"care este bautura ta alcoolica preferata...sper ca nu juice-ul de orange "

Mult succes !
0
29-09-2013, ora 10:31
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Danonino, stii cum te aperi tu?Jignind! De asta m-am convins 100% ! Dintre cele 3209 de comentarii postate de mine, tu ai vazut decat raspunsurile mele la probleme psihice, gen masturbarea, ca dupa parerea mea asta este. :)))))))))) Cine se masturbeaza inseamna ca este bolnav psihic! Un om normal si cu capul pe umeri isi gaseste o iubita.
Stii cum esti tu? Ca in zicala aia: hotul striga hotii! Cred ca dupa ce te-a parasit iubita, ai ramas doar cu mana...si vad ca te-au deranjat comentariile mele in leg cu masturbarea :).Te-am citit din prima si asta te-a deranjat pe tine cel mai mult!
Nu le stiu pe toate, dar macar incerc sa invat cat mai mult, spre deosebire de altii.

Apropos, poate iti faci timp si citesti asta: http://www.romedic.ro/alcoolismul
0
01-10-2013, ora 18:39
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Jaquelinne bravo inca odata.E o vorba "daca taceai filozof ramaneai". La tine nu este valabila zicala si acum imi dau seama cat de periculoase sunt persoanele care se baga sa dea sfaturi in probleme de care nu au asa cum esti tu. Daca masturbarea este dupa tine o problema psihica asa cum afirmi tu e clar ca tu te conduci dupa principii personale eronate si rupte de realitate atunci cand dai sfaturi pe aici. Pot sa iti dau niste statistici oficiale care probabil o sa iti dea gandit si poate pe viitor o sate gandesti de 2 ori inainte de a scrie aberatii pe topicurile de pe aici. Hai sa iti explic cum sta treaba : Cercetarile arata ca 90% dintre barbati si 70% dintre femei se masturbeaza pana la varste destul de inaintate.Da, ai citit bine, si batranii practica astfel de activitati incitante. Un studiu ce a inclus mai mult de 800 de persoane in varsta de peste 60 de ani a aratat ca 46% dintre acestia se masturbau cu regularitate, iar 20% se masturbau o data sau chiar de mai multe ori pe saptamana.Desi statisticile arata ca barbatii se masturbeaza intr-adevar mai frecvent decat femeile, acest lucru are mari sanse sa nu fie adevarat. Pentru ca reprezentantele sexului frumos de obicei nu vor sa vorbeasca despre acest aspect si pastreaza secret practicile lor intime.Mitul privind efectele daunatoare ale masturbarii vine din istoria indepartata, dar nu contine nici un sambure de adevar. Lucru confirmat si de stiinta. Mai mult decat atat, ejacularea zilnica la barbati, de exemplu, chiar imbunatateste calitatea spermei.Exista persoane care considera ca partenerii unui cuplu nu practica masturbarea din moment ce pot intretine relatii sexuale regulate.
Dar nici acest lucru nu este adevarat, arata o serie de cercetari. Dimpotriva. Un studiu american arata ca aproape 40% dintre barbati si 30% dintre femeile implicate intr-o relatie stabila practica auto-stimularea.
In urma cercetarilor efectuate de Playboy, reiese ca dintre barbatii casatoriti, 72% se masturbeaza, iar in urma cercetarilor realizate de revista Redbook, nici 68% dintre femei nu se dau in laturi de la aceasta practica.
Acum hai sa iti spun si care este reversul. Adica 5 % dintre barbati spun ca nu se masturbeaza (sau mint) si procentul creste la 11 % la femei. Deci tu cred ca aici te incadrezi Jaquelinne in cele 11% si probabil ca nu ar fi lipsit de interes pentru un muzeu de antropologie de a te contacta pentru a te expune la sectiunea corespunzatoare probabil asa ai avea un succes macar in educarea tinerilor care vor vizita muzeul
0
01-10-2013, ora 18:51
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Spun asta in speranta ca specialistii muzeului nu vor depista eroarea si nu vor redirectiona exponatul pe cale de disparitie despre care vorbim catre sectiunea reala a muzeului si anume aleea mincinosilor cronici.Oricum cred ca un loc tot este asigurat intr-un muzeu de antropologie-sociologie. Concluzia ta ca masturbarea este o afectiune psihica sper din tot sufletul ca nu sunt prea multe persoane pe acest site care practica autosatisfacerea. In caz contrar probabil se vor supara pe tine ca i-ai facut psihopati. Eu iti voi face pe plac si te voi lasa sa crezi in continuare ca ma aflu in categoria masturbatori si psihopati asa cum afirmi tu, deoarece daca te-asi contrazice si asta ar insemna sa recunosc ca sunt din aceeasi categorie cu tine ceea ma horipileaza si ma face sa ma tem ca asi putea ajunge la vreun muzeu intr-un recipient cu formol.
0
01-10-2013, ora 19:04
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Deci Jaquelinne scuze dar am facut doar un simplu comentariu la afirmatia ta "Cine se masturbeaza inseamna ca este bolnav psihic! Un om normal si cu capul pe umeri isi gaseste o iubita.". Este adevarat ca nu ti-am studiat cele 3209 postari de pe acest forum (sau poate 3210 daca o socotesti si pe ultima) si ma felicit ca nu am facut-o probabil ca aveam cosmaruri si raspunsurile mele la aberatiile tale curgeau non-stop pe forum pe aici.Pe de alta parte esti rea cand afirmi ca ma uit numai la postarile tale cu "probleme psihice " gen masturbare. M-am uitat si la alea cu helicopterele Puma care iti zburau prin intestine ( nu stiu de ce, probabil nu ai fost prea cuminte). E posibil ca helicopterele alea sa nu fi disparut asa cum crezi tu ci doar sa fi migrat in zone encefalice unde probabil produc in continuare pagube sanatatii tale fara ca tu sa realizezi acest fapt. Convingerile tale 100% nu cred ca sunt corecte deci. Era mai bine daca apelai la timp la o escadrila de avioane de Vanatoare chiar si Mig 21 care inghitite la timp ar fi distrus toate helicopterele de prin intestine. Asta in cazul in care nu ai fi aflat ca exista multe remedii naturale la indemana oricui pentru asa ceva si nu e cazul sa facem o problema nationala din asta.
Adaugă un comentariu / răspuns
57 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pot să beau alcool dacă iau medicamente?
  • Alcoolul, femeile și disponibilitatea sexuală
  • MIT: O tărie consumată înainte de masă crește pofta de mâncare
  • MIT: Cafeaua combate mahmureala
  • MIT: Alcoolul te ajută să dormi mai bine
  • Exercițiile de aerobic pot proteja ficatul de efectele consumului cronic de alcool
  • Consumul moderat de alcool - chiar atât de benefic pe cât credem?
  • Un nou tratament pentru dependența de alcool
  • Consumul cronic de alcool inhibă absorbția unor vitamine esențiale
  •