Loc de intalnire pentru drogati autentici...in special prafuitori..!

146 comentarii 1 234 5 Înainte ›
0
05-12-2012, ora 01:29
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Da nici nu se compara nici macar cu ce era anul trecut. Eu mult timp am stat numai pe Magic adica vreo 2 ani care era marfa nu am ce zice dupa care am fost nevoit sa incerc pe pure care a devenit din ce in ce mai naspa mai ales dupa ce sau inchis toate magazinele ca anul trecut se mai deschisesera cateva mascate e adevarat dar totusi functionau. si avea Pure bunicel.De prin vara nu am mai gasit nici pure (vorbesc la dealeri ca eu magazine nu mai stiu nici mascate) E adevarat cu somnul inainte a nu dormeam 2 zile dupa o noapte de party acum dorm fara probleme la 2 ore dupa ce sa dus efectul. Dar sunt slabe rau ca efect si ca timp adica ma tine 3-4 ore daca trag 2 grame. Si eu am tras la 2 sapt amani interval dar din 0, 5 nu ma satisface. {Prin august a trebuit sa trec vreo 2 luni pe special gold dar nu ma incantat deloc te face sa te manifesti individual si nu in gasca cum i mi place mie. Acum dealerul meu are numai Charge am laut de 2 ori prima data a fost cam pagubos adica mia distrus limba in rest ok. Ultima data cand am tras a fost mai ok numai ca trebuie sa bagi si ceva tarie peste ca sa aiba efect. Ne-am distrat foarte ok pot sa zic. Chiar a tinut mult adica 2 grame cam 6 ore plus vreo 300 ml.de whisky...dar nu ai senzatia de om beat care mie numi place.Dupa party am incercat la 6 dimineata sa dorm dar nu am putut pana la 10 si am reusit numai 2 ore. Am avut si ceva treaba dupaia sambata si la 21 seara m-am culcat si am dormit 14 ore... Tu ce ai incercat..?
0
05-12-2012, ora 10:10
rzb23
Nu este medic/terapeut
rzb23
Eu bag charge, la fel dealeru' are numai charge pudra(poate avem acelas dealer :)de vreo luna. Inainte avea special era cristal, dar era cam aceiasi chestie. Nu este cine stie ce, dar nici nu te simti aiurea cateva zile cum te simti de la Purul care se gaseste acum pe piata. Am tras acum vreo 2 sapt o linie de pur si nu am mai putut sa dorm vreo 20 de ore dupa ce m-a lasat si nici nu mi-a dat cine stie ce senzatie.
0
05-12-2012, ora 11:35
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Nu am incercat pure din asta nou nici nu am avut de unde dar dak zici ca o da pe insomnii din alea grave nu ma bag. Prima data nu mi sa parut prea bun Charge-ul ca mia distrus limba de ziceai ca m-am oparit cu cafea fierbinte si a tinut vreo 3 zile senzatia in rest ok. De Sf Andrei am bagat iar si mi sa parut mult mai bine dar repet combinat cu alcool dar mi-a dat de data asta insomnie dar nu grava...2-3 ore dupa. Ceea ce ma enerveaza cel mai mult este faptul ca nu este aceeasi durata si intensitate de fiecare data desi marca de praf este aceeasi adica de fiecare data te poti astepta la ceva diferit.Nici nu mai am incredere in astia ca sunt in stare sa puna ce praf au ei si sa scrie pe plic ce se vinde mai bine adica Pure sau Magic..nu m-ar mira sa faca asta. Un amic a luat de la un dealer nou nush unde l-a gasit cred ca pe anunturi pe net..a luat pure destul d emult de vreo 250 de lei si nu era bun de nimic in afara de faptul ca te ustura de te kkai pe tine in rest efect zero asa ca l-am si aruncat restul neconsumat.
0
05-12-2012, ora 23:04
rzb23
Nu este medic/terapeut
rzb23
Si eu mi-am luat teapa in felul asta, am luat de 1 mil jumate vreo 12 plicuri si nu am avut absolut nimic, teapa 100%
0
05-12-2012, ora 23:36
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Asa este se mai intampla de aia nu schimb nici eu dealerul desi nu-s prea multumit ca nu ai din ce sa alegi are ceva si numai aia..dar macar nu am avut tzepe.
0
05-12-2012, ora 23:39
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
tu de cand faci dastea?..tragi singur?..si ce faci in timpul asta?..cam cat bagi pe noapte.?..eu am rezistat la maxim 4 grame dar mai slab. De fapt de la un moemnt dat adica cam dupa 2, 5 grame degeaba mai trag ca nu mai are nici un efect decat dala naspa.se duce tot ce era pana atunci...si gata..
0
05-12-2012, ora 23:52
rzb23
Nu este medic/terapeut
rzb23
Bag singur ori acasa si stau la calc. ascult muzica sau ies afara sii ma plimb. Iau 0, 5, ma tine cam 1 - 2 ore dupa care ma bag la culcare. Iau de vreo 2 ani, inainte luam odata pe luna ultimele 2-3 luni mai des cam odata pe saptmana, dar vreau sa o raresc sau pote chiar sa ma las de ele, oricum nu e cine stie ce
0
05-12-2012, ora 23:56
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Mda te cred ce sa zic...la fel zic si eu...pacat ca nu te distrezi..eu iau de 3 ani dar nu pot niciodata singur.pot sa staau si un an dak nu am cu cine nu iau..Inseamna ca ai prins si vremurile cu prafuri cool.e de amintire...
0
06-12-2012, ora 16:15
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
LA MULTI ANI..!..de Sf. Nicolae pentru toti d-consumatorii si vizitatorii de pe acest forum care poarta numele si isi sarbatoresc astazi onomastica. !
0
10-12-2012, ora 10:20
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Nu mai instiga lumea la asemenea party-uri. Esti o influenta negativa danonino.sau cei din jurul tau se lasa si nu mai ai cu cine petrece???? Mai bine ai incuraja lumea la lucruri bune sau la petreceri curate si reale, nu la intoxicare cu nush ce prostii. Maturizeaza-te!
0
10-12-2012, ora 11:31
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Ok Lou de maine ma maturizez si eu. ! Probabil ai dreptate si nu am ce cauta pe aici..cam asa e..!
0
12-12-2012, ora 11:55
rzb23
Nu este medic/terapeut
rzb23
Asta cam asa e, incerc si eui sa ma las dar e cam greu si cand zic ca am scapat iar o comit din nou !
0
14-12-2012, ora 00:11
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Da rzb eu cred ca atunci cand e sa fie.chiar se intampla.adica te lasi...!..sau nu...trebuie sa treci prin toate astea...probabil e o treapta de evolutie...adica de a percepe valoarea vietii si a sanatatii sau alte criterii existentiale majore.sau catre autodistrugere.pentru fiecare are un sens. ! Si eu de fiecare data daca ma intrebi in ziua aia sau a doua zi spun cu certitudine ca a fost ultima data...!..dar imi trece repede si o comit iar...ca nu am cum sa ma simt bine cu altceva.exista si varianta de a renunta sa ma simt bine...e posibil asta...dar parca e totul prea gri imprejur asta fara a incerca sa dau vina pe altceva sau altcineva..
0
20-12-2012, ora 20:55
Stone0015
Nu este medic/terapeut
Stone0015
SALUT Am o intrebare: a 3-a oara am incercat ceva praf, si totdeauna mi sa marit pupila(imens de mare, culoarea ochillor mei nu prea s-a vazut) ce pot face ca s-a revina cat mai repede ?
0
21-12-2012, ora 18:47
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Salut Stone!. puteai sa spui macar ce marca de praf ai tras ca probabil stii. A fost ceva probabil pe efect amfetaminic adica banuiesc ca tzi-a produs si insomnie grava dupa. E adevarat ca pupilele se maresc foarte mult si efectul dureaza iar irisul (partea colorata a ochiului) se contracta mult si culoarea aproape dispare se vede numai pupila grav dilatata. E si simptomul dupa care parintii sau cine sta de vorba cu tine isi da seama ca e ceva in neregula iar unul care se pricepe la astea te 'citeste' sigur de aia sunt indicati ochelarii de soare dak nu vrei sa ai eticheta de drogat pe frunte. Efectul poate sa dispara si imediat daca iei un antidepresiv imediat dupa ce tea-i hotarat ca nu mai tragi si tzia trecut si efectul. Nu se rezolva problema imediat deci daca trebuie sa dai ochii cu cineva iatzi o marja de asteptare de vreo 2 ore, uneori mai putin. Efectul depinde mult si de individ. Mie de exemplu nu mi se dilata asa mult pupila ca la tovarasii mei la aceeasi doza de praf ma refer. Personal am folosit cu rezultate foarte bune un antidepresiv numit Xanax din care luam o pastila si intr-o ora disparea efectul de dilatare si revenea pupila la normal plus ca imi disparea si starea aia de insomnie sau de ' ce asi mai trage' de la finalul prafuielii.La alti tovarasi la care le-am mai dat le trebuia mai mare doza adica cam o pastila si jumatate sau chiar doua iar la unii dura chiar si 2 -3 ore sa-si revina pupila dar oricum infinit mai repede decat fara nimic. Vezi numai ca exista mai multe concentratii de xanax adica iti trebuie din cele mai tari adica de 1 miligram. Exista si de 0, 25 sau de 0, 5 mg care in acest caz trebuie luate mai multe. Eu ce tziam spus m-am referit la alea de 1 mg deci faci si tu echivalentul Acuma vine partea proasta pentru tine ca xanaxul nu se elibereaza decat pe baza de reteta cu regim special si care tzi-o opreste dupa ce iti da medicamentul de cele mai multe ori. Trebuie insa sa stii ca Farmacistii sunt obligati sa dea ORICE medicament care se da pe reteta dar numai o singura bucata (pastila, fiola etc) dar pentru asta trebuie sa spui la farmacie ca esti in tratament si ai uitat pastilele si reteta acasa sau nu esti din oras esti in trecere. Daca faci asa poate ca primesti o singura pastila fara reteta dar daca iti da de 0, 25 sau 0, 5 chiar ca e slaba si nu ai ce face cu ea. Poate ca una de 1mg iti va fi de folos pentru o singura data. Sau daca cunosti un medic iti da o reteta pe 'ochi frumosi' sau pe bani. Eu am cumparat pastile 'la negru' ca nu am reusit altfel sa fac rost. Cam atat iti pot raspunde la intrebare sper sa-ti foloseasca. Eu raspund la oricine intreba ceva pe aici daca am habar si daca consider ca merita in maxim 24 de ore ca intru pe aici zilnic. Totusi mai bine.un sfat.fara prafuri.ca e posibil sa ai ochi de culoare frumoasa.si e pacat sa nu se mai vada culoarea..nu..?..
0
24-12-2012, ora 04:55
Stone0015
Nu este medic/terapeut
Stone0015
Msi pt sfat prima data cand am incercat am incercat Pure, 4 linni sau 5 am tras intr-o seara, nu simteam nimic, ceilalti prieteni erau in miscare etc... asta a fost intr-o zi de Vineri, dupa masa am mai tras si smoke-uri la greu, sambata dupa masa am ajuns acasa, ochii mei au revenit numai Duminica seara. Ultima data nu situ ce am tras(cum am auzit cv pastile facut praf), era de tot kk-t si acuma am o durere in nas, si inainte sa pornesc la drum, am verificat ochii mei, erau ok dupa o ora.Am pornit la drum acasa, si ghinion intr-o strada intunerica cam 200metri se opreste politia, + faza lunga, ca ma credeam ca acolo ma orbesc pe loc, pupilla iarasi s-a marit :)), bine ca nu mau legitimat.
IN concluzie un mare + pt garda ca aveam un Flesh de 5 min :D
0
24-12-2012, ora 04:58
Stone0015
Nu este medic/terapeut
Stone0015
Merry★* 。 "¢ Ëš Ëš Ë› Ëš Ë› "¢
"¢ã€‚★Christmas★ 。* 。
° 。 ° ˛˚˛ * _Π__*。*Ëš
Ëš Ë› "¢Ë›"¢Ëš */_/~~\。˚ Ëš Ë›
Ëš Ë› "¢Ë›"¢ Ëš | ç”°ç”° |門| ËšAnd a happy new year:')
0
24-12-2012, ora 22:36
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Stone nu mai trage frate prafuri care habar nu ai ce sunt e riscant cine stie cetzi dau tovarasii tai te mai trezesti si pe cocaina sau cine stie mai ce mai rau sa te termine. Nu mai te risca aiurea ca tzi distrugi si nasul de pomana. Eu sincer dupa 3 ani mi-am pierdut aproape complet mirosul. De multe ori vars pe mine sticla de parfum si nici nu simt nimic miros dar toti imi atrag atentia ca am exagerat putin. Eu simt un parfum numai la 2-3 cm de nas.Dupa parerea mea la 4-5 linii sincer nici eu nu simt nimic dar tu daca esti incepator ar fi trebuit sa te ia putin.Ma rog acum conteaza si cum faci liniile alea... Eu am fost la party sambata seara si m-a luat de abia dupa vreo 10 linii adica vreo 0, 5 gr. Am tras numai eu 2 gr. si m-a tinut cam 6-7 ore..Si am consumat si ceva coniac caz in care trebuie sa te ia mai repede.Dar gata nu mai fac a fost ultima data. La unele prafuri e adevarat ca tzi se dilata pupila si de aia nici nu suporti lumina puternica asa ca te inteleg la faza cu farurile ca e normal. Bine ca nu s-au prins gaborii ca te mai si carau pe la sectie aiurea si mai aflau si ai tai (daca nu stiu deja).Un amic al meu a patzito ca l-au luat gaborii la sectie si era cam praf. Si-au mai si batut joc de el pe acolo l-au dezbracat in pielea goala si il puneau sa mearga pe o linie. Cretini..!. Asta e...Deci..fara prafuri copii.e de rele..! Acum de Ajun.. Craciun fericit la toata lumea..!
0
26-12-2012, ora 07:04
reintrodu parola
Nu este medic/terapeut
reintrodu parola
in primul rand va salut, mai ales pe tine, Iaurt ! frate am si eu o intrebare: ce vedeti voi la drogurile alea nene? nu va dati seama kt rau va fac? nu realizati k toti banii aia dati pe ele sunt de fapt banii cu care va platiti decaderea (sociala, fizica) ? sa nu mai vb de raul pe care il veti face celor dragi (sau poate k deja il faceti) knd se vor uita neputinciosi k nu va mai pot ajuta?
sincer eu unul nu va inteleg k frate nici io nu ma mai satur de ele :P. cred k sunt mai bine de 10 ani de cand m-am rupt in gura prima oara cu nitica iarba. pe atunci eram mai tinerel si idiot, si era o placere sa te feresti de garda, ma credeam al capone in prohibitie. offfff, de-as fi ramas doar la mararul ala... va dati seama, mi-a placut, am mai luat, era scumpa in draci, cateva jointuri 100 de euro aici in provincie, ulterior am dat de coca si-mi ploua in nas si acum knd mi-amintesc de coca aia din catania. si totusi, de-as fi ramas doar la atat..mama lor de legale ! citeam la tine Danonino k ai prieteni disperati knd se termina marfa; ar trebui sa ma vezi cum fac eu, cum imi fac griji cand mai sunt doar 7-8 plicuri de nareta. sa ma vezi cat ma chinuiesc sa ma linistesc dupa charge(d-ala vechi, de acum 2 ani) sau dupa blur, cate jointuri fumez in speranta k ma linistesc si adorm si nu ma ia decat paranoia, de incep sa strig la unul si altul prin casa si io-s deja singur poate de 2 ore.
nu trag des pe nas si nici n-am facut-o vreodata. mi-e naspa k stiu k ma schimb la fata cel mai tare din toti, belesc ochii de zici k il am infipt pe tot si dau din gura groaznic. si peste toate astea mai am o problema, una mare de tot: n-am frana frate la prafuri, nu-ti pot zice care mi-e recordul dar oricum inchipuie-ti k am reusit sa trag cu inca unul antrenat 140 de plicuri de 0, 25 in 3 zile. dupa care am plecat, am dormit o ora si knd m-am trezit am zis k mor. m-am imbracat, am sunat taxiul si am plecat. inca vreo 20 de plicuri, niste tuici si am lesinat in sfarsit.
in schimb fumez. bag jointuri la greu si nu zic k sunt dependent, dar mi-e cam dor de ele daca nu bag cateva zile. norocul la astea e ca n-am cum sa o tin langa cu zilele ca-mi taie alimentarea in cateva ore. dar la fel, fumez mult, exagerat de mult atunci knd ma apuc, fumez pana adorm de fiecare data.
imi cer scuze pt primele cuvinte dar parca te vedeam Danonino, scarbit de sfaturi practice si morala gratuita, ce fata ai facut knd am luat-o pe etica si care ti-a fost surpriza ulterior. sper k nu te-am plictisit, pa !
0
26-12-2012, ora 15:13
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Asa este Reintrodu parola sincer m-ai pacalit chiar naveam nici un chef sa mai citesc in continuare m-am gandit ca iar un retardat pretins intelectual care incepe cu sfaturi din carti dupa care mi sa parut suspect de mult scris si am citit doar ultimele randuri si atunci m-am prins de cacealma. Nu stiu ce sa zic mie cam greu sa cred ca tot ce ai scris este adevarat ca parca prea multe...acum 10 ani daca imi ziceai sa trag ceva in nas gen zahar sau sare de bucatarie te injuram si ziceam ca e ceva horror ca nu e posibil asa ceva si nici nu asi face asta vreodata. Nu am ce sa zic despre coca ca n-am incercat niciodata nici de curiozitate desi erau perioade cand imi puteam permite financiar dar mi-a fost frica de alea ca parca chiar aveam eticheta de drogat pe frunte cu alea.. Desi nici astea legale nu-s mai departe poate chiar mai rele. Despre iarba la fel nu am ce comenta ca nu am practicat adica am incercat de vreo 3-4 ori dar singurul efect era ca ma lua somnul instant deci..no comment..! Despre alte alea prafuri adik nush ce sa zic.dar aia cu 140 de plicuri mi se pare putin horror. Asta inseamna 35 de grame. nush exact de ce dar oricum e mult. In doi inseamna aproximativ 17 grame de fiecare in 3 zile. Ar fi posibil nush ce sa zic. La mine a fost maxim 6 grame in 36 de ore si dupaia m-i s-a facut rau cand m-am dus la munca si m-a luat cu salvarea ca am picat cu capul pe birou ca m-a luat la maxim efectul dupa ce am plecat de la amicul meu si am ajuns la servici.Fusese liber pe 1, 2, 3 mai si a trebuit sa ma duc la munca pe 4. Au crezut aia la spital ca am facut o cadere de calciu si hipogliicemie ca dupa ce m-au bagat pe perfuzii mi-am revenit si am iesit pana seara din spital...pe semnatura normal..Nu puteam sa le zic care-i treaba ca daca se afla la servici ma dadeau afara..Dar asta era de mult adica pe 4 mai 2010.De atunci nu depasesc 2-2, 5 grame la un party adica pe 5-6 ore.Si cand s-a terminat e gata...nu-i pricep pe tovarasii mei pe care-i vad disperati ca eu nu sunt deloc. imi revin si gata. Dar am vazut ca difera foarte mult efectul de la o persoana la alta depinde si daca esti mancat sau nu..daca esti baut sau nu..ma rog..mai multe... Sincer mi se pare ca ai cam exagerat la viatza ta si te felicit ca ai rezistat. Bine ca ai mai redus-o si termin cu acelasi sfat..fara prafuri copii...ca e mai bine...!
0
30-12-2012, ora 13:13
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Salutare ! Se pare ca intr-adevar drumul spre iad este pavat numai cu bune intentii ! Adica pe scurt iar am comis-o vineri seara! Adica iar party de la 1 la 6 dimineata. De abia azi m-am refacut cat de cat fiindca ieri nu prea am putut recupera. A fost cam aiurea si mai mult ca sigur ca ma voi lasa dintr-un singur motiv. Monotonia adica prea seamana un party cu altul aceleasi chestii aceeasi nervi si nu ma mai satisface cu nimic ca sa nu mai vorbim de pierderile finaciare care sunt considerabile. Mai exact in loc sa am bani sa ma duc undeva de revelion va trebui sa stau acasa ca am tocat toti banii pe anul asta. Urmatorul party programat pentru seara de 1 ianuarie asi vrea sa il evit. pe de o parte ca m-am saturat de monotonie adica aceleasi persoane aceleasi discutii aceleasi orgolii si frustrari manifestate cand esti luat.Cred ca solutia ar fi sa plec undeva din Bucuresti de revelion si sa ma intorc pe 2 ianuarie. Partea mai naspa e ca fara bani e cam greu. Acum imi pare rau ca am aruncat banii aia pe fereastra macar daca ma distram dar nici asta nu prea s-a intamplat mai mult m-am enervat din diverse cauze. Probabil se apropie sfarsitul Nu al lumii ci al acestor party uri. Mai mult a fost un incident destul de neplacut care m-a indispus. Un amic a inceput la un moment dat sa intre in panica si sa faca scandal ca i-a disparut portofelul cu bani si acte cu tot. Si sa dea vina pe alti doi amici care tocmai plecasera.Bineinteles ca nu facea nimeni asa ceva si s-a dovedit ca scosese bani sa dea altui amic care se dusese sa cumpere tigari dupa care se apucase sa-si ascunda in casa propriul portofel dupa carea a uitat de asta. Asta a enervat lumea si a si blocat vreo ora party-ul. Noroc ca alt amic si-a adus aminte de faza ca ala iesise din camera cu portofelul in mana si a venit fara. Dupa o scurta cautare l-am gasit fiindca ala era asa de luat ca nu-si mai aducea aminte ce a facut cu el.Dar a trebuit sa-l cautam cu lanterne si scara ceea ce m-a cam enervat. Aceeasi muzica si videoclipuri aceeleasi jocuri de lumini ( ma rog acum s-au adaugat si cele specifice de craciun). Dar cum mie nu-mi place monotonia si nici nu am mai fost in stare sa mai aduc ceva nou in platou simt ca ma voi plictisi in curand definitiv. Daca nu cumva s-a si intamplat asta. ! Prietena mea este plecata din Bucuresti ma asteapta sa ma duc si eu acolo dar nu am de gand ca m-i se cam rupe de cheful de revelion. Probabil ca o sa iasa scandal pe tema asta. Mai bine fac revelionul singurel acasa desi ar fi prima data in ultimul secol sa se intample asta. Oricum sper sa intru in noul an fara prafuri.din pacate nu ma prea distrez nici cu alcool adica mai ales ma enerveaza anturajul cum se comporta pe alcool. Asa ca nu prea stiu care e varianta optima. Mai am putin si trebuie sa ma hotarasc. Mai postati si voi cate un comentariu ca vad ca vizitatori sunt cu miile dar nu se baga nimeni sa posteze si pe aici ceva. ! ma rog sa posteze ceva spiritual si interesant ca daca e vorba de morala proletara mai bine sa se abtina si sa treaca mai departe. !
0
01-01-2013, ora 20:23
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
LA MULTI ANI !!!!! pe 2013 multa sanatate si prosperitate pentru toti cei care au postat pe acest topic sau care numai il viziteaza. E primul comment pe 2013 ca sa vedeti ca trec zilnic pe aici si daca am cu cine discuta chiar o fac cu placere...! toate cele bune si nu uitati.fara prafuri in 2013..!
0
06-01-2013, ora 01:58
paranoia47
Nu este medic/terapeut
paranoia47
serotonina.
0
11-01-2013, ora 19:07
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Ce e Paranoia cu serotonina?..ai tu de vanzare...?.hehehe...!
0
13-01-2013, ora 00:31
Stone0015
Nu este medic/terapeut
Stone0015
LA MULTI ANI ! ! ! UNDE ati petrecut revelionul si ce ati facut.
0
15-01-2013, ora 15:35
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Salut Stone si La multi ani !..Eu am cam ratat revelionul asta deoarece era programat in afara de Bucuresti toti au plecat din Bucuresti pe 30 decembrie eu am vrut sa plec pe 31 decembrie cand s-a intamplat ceva neprevazut si nu am mai avut cu ce sa ma deplasez nici cu cine ca toti erau deja plecati asa ca am cam luat tzeapa. Am mai fost invitat si in alta parte in Bucuresti dar am refuzat ca stiam ca plec unde aranjasem, aia s-au suparat pe mine ca nu fac cu ei si eu nu am mai avut tupeu sa-i mai sun sa le spun ca am ramas pe afara si ca vreau sa fac cu ei in Bucuresti mai ales ca stii cum este se pun banii din timp se cumpara una alta deci nu mai aveam cum. Prietena mea a facut cu parintii la 200 de km de Bucuresti ma chemase si pe mine dar naveam chef de asa revelion si am refuzat ca stiam ca am alt aranjament. In concluzie ca sa nu o lungesc pe la ora 22 ca sa nu stau ca prostul singur mi-am luat o sticla de sampanie si m-am dus in Piata Constitutiei adica am facut revelionul pe strada. Oricum m-am distrat am cunoscut acolo niste tipi foarte de treaba si foarte 'veseli' asa ca a fost ok pentru mine la ora 3 eram acasa si in pat. Oricum a fost mai bine ca nu a fost ca revelionul 2012 cand s-a lasat cu prafuiala la greu inca de pe 30 seara iar pe 1 ianuarie nici nu mai stiam unde sunt ce data este si in ce an suntem. Pot spune ca la revelionul 2013 am avut putin ghinion adica mi-am facut niste planuri gresite si nu a iesit cum imi doream. Pe mine oricum nu ma afecteaza chestia asta dar ar fi fost pentru prima data in ultimii 100 de ani cand asi fi facut revelionul singur si asta e putin frustrant cred eu. Acum e randul tau sa povestesti unde si ce ai facut de Revelion 2013 si cei care mai viziteaza pe aici pe forum poate se hotarasc sa spuna si ei ceva macar cum au petrecut de revelion. Daca nu e asa greu sa scrii. !
0
19-01-2013, ora 10:20
Stone0015
Nu este medic/terapeut
Stone0015
Si eu am ratat revelionul, inainte de revelion de vreo 3-4 zile, am cheltuit toti banii mei pe..., aveam mari vise ca ma duc la un loc calumea si o sa petrec calumea. :) Dupa ce nu mai aveam bani, am planuit ca o sa petrec la un prieten, dar culmea inainte de revelion cu o zi, un alt prieten de al meu avea ziua de nastere, asa ca m-am dus acolo, ma-am simtit bune am tras iarba m-am imbatat, dar in asa fel ca in ziua cand era revelionul nu eram bun de nimic.
Prima data cand am petrecut revelionul acasa, dar m-am simtit bine cu paharul in mana in care era 7up ;)
Alta data nu o sa imbat inainte de revelion in veci.
0
23-01-2013, ora 01:18
Crocodila
Nu este medic/terapeut
Crocodila
Am citit tot si las si un comment sa nu zici ca nu te citeste nimeni :) hai..scrie.
Lia
0
24-01-2013, ora 16:35
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Da Stone te cred si eu am patit ceva similar anul trecut. Dar am considerat ca am facut Revelionul anticipat cu o zi asa ca nu a fost prea traumatizant evenimentul. Se pare ca altii nu au c eposvesti sau nu vor sa spuna cum au petrecut Revelionul. Bun sau rau. ! Banuiesc ca pentru majoritatea celor de pe forum nu a fost nimic iesit din comun la acest revelion si de aceea nu au ce povesti. Din nefericire pentru mine, viata mea este o permanenta telenovela in care se intampla mereu ceva palpitant insa nu neaparat si pozitiv.
0
24-01-2013, ora 16:41
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Multumesc Crocodila pentru commentul tau care mi-a mai redat optimismul ca totusi mai apar si unele reactii la cele ce scriu eu aici si nu o fac degeaba, este cu atat mai mult de apreciat si pentru faptul ca "sfera" ta de preocupari tine de alt domeniu nu de asta.
Adaugă un comentariu / răspuns
146 comentarii 1 234 5 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •