Loc de intalnire pentru drogati autentici...in special prafuitori..!

146 comentarii 1 2 ..... 4 5
0
16-07-2015, ora 13:06
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Buna. Danonino, vrei/poti sa ma ajuti putin? Am postat un comment la topicul cu weedshopurile acelea, dar din jurassic n-a mai scris nimeni. Vad ca nici aici.
Si STIU ca se mai consuma.
Citeste-mi comentariul- daca mai activezi pe aici- si mai vorbim daca vrei.
Merci.
0
24-09-2015, ora 22:03
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Nici eu nu am mai intrat din Cretacic pe aici. ce sa faci noi astia cred ca traim mai multe milioane de ani decat cei normali. Am un numar impresionant de oameni care citesc povestile mele...sunt sigur ca multi au fost si excitati de ce au citit pe aici dar nimeni nu posteaza nimic...probabil din ipocrizie ce sa mai zic..de aia nu mai intru...un dialog implica totusi minimum doua persoane iar mie nu imi place sa vorbesc singur.
0
07-12-2015, ora 01:33
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Fratilor nu se mai drogheaza nimeni ? Ce dracu se intampla !!!! Cum se raspundea pana prin 2012 si acum nu ? Ceva nu este deloc in ordine, vreau sa aflu si eu ce s-a intamplat, au dat dealerii faliment, Romania e singura tara de pe tot globul unde toata lumea a renuntat la heroina, metadona, suboxona din 2011-2012 incoace ?!
Danonino vroiam sa te apelez pe privat dar e inchis, cum sa luam legatura daca voi inchideti privatul ! Ca poate unii vor sa mai discute cu cei cu experienta chiar daca nu se raspunde public.
Nu se intampla nimic daca lasi privatul deschis decat in cel mai bun caz risti sa ai comunicare cu cineva, adica ai ceva pozitiv, nu sunt date personale acolo, nu vad ptr ce multi inchid privatul.
Lasati deschis sa comunicam intre noi, sa tinem legatura unul cu altul sa ne ajutam la o adica, un sfat, o recomandare, e f util.
Eu am nevoie de recomandari unde pot obtine metadona sau Suboxona fie si cu plata, nu am unde ma informa daca voi nu mai raspundeti.
0
09-12-2015, ora 23:31
Cosm1n
Nu este medic/terapeut
Cosm1n
Costy daca gasesti subo sa mi zici si mie ce si cum te rog
0
10-12-2015, ora 00:49
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
vezi ca ti-am dat privat, citeste te rog.
0
14-01-2016, ora 23:30
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
frate e penibil ce se intampla pe aici nimeni nu mai comenteaza nimic desi sunt multi care intra citesc le place si..ies.sunt sigur de asta. Ho fratilor ca nu va salta mascatii de la usa daca cometati ceva aici..fiti siguri. Eu m=am chinuit sa scriu in atata timp o telenovela aici care probabil ar avea mare succes in librarii.si degeaba...nu se merita...!
0
16-01-2016, ora 13:16
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Danonino ai mai luat prafuri din vara si pana acuma de cand n-ai mai intrat aici ?

Nici eu nu am inteles de ce nu se comenteaza, mie mi se pare ce zici tu ca o aventura misto.
Iar cei ce consuma sa zica si ei ceva, nu sa se inchida in ei ca asta e boala la majoritatea, in loc sa discute deschis despre ce fac si ce li se intampla, tin in ei, iar asta nu le face bine deloc.
De ce sa le fie rusine ? Nu e nici o rusine ca ai luat ceva si ai simtit senzatii noi care probabil ti-au mai si placut.
Asta e natura umana de fapt, creierul cand da de o placere mai puternica ca cele cunoscute, o vrea pe aia si le arunca pe celelalte crezand ca aia e vitala ptr supravietuire, e o prostie dar asta e.
Problema e alta, daca aia care aveau o viata frumoasa nu prea trebuiau sa ia asa ceva, ceilalti nu prea aveau incotro ca sa iasa din rahat, deci sunt 2 categorii, una care de rau au luat, altii de curiozitate desi le era f bine.

Psihologul nu ajuta pe cei ce stiu ce se intampla cu ei, ala care avea viata buna inainte, stie ca a luat de curiozitate si ca depinde de el sa se lase adica daca mai vrea sau nu mai vrea acele high-uri, stie f bine ca viata e frumoasa si fara asa cum era inainte sa inceapa. Mai stie ca momentan viata e de kakao de la depresia data de sevrajul de prafuri, stie ca dupa un timp de abstinenta vine la loc viata frumoasa de dinainte.
Ptr aia care au o viata de kakao fara sa ia nimic, stiu ei prea bine ca probabil au facut tot ce s-a putut ca sa aiba o viata buna si nu s-a putut, asa ca decat sa aiba zile triste mereu si mereu, mai scapa cu din astea.
Psihologul ajuta pe cei din prima categorie care nu cunosc faptul ca de la sevraj viata e de kakao si au uitat cum erau inainte si nu stiu ca dupa un timp de lasare, revine totul bun la inceput.
Pe cei din a doua categorie ii ajuta sa descopere ca de fapt ei puteau sa faca ceva bun in viata dar nu stiau asta, si deci ca nu drogurile sunt solutia.
0
18-02-2016, ora 14:10
myslivcow mino
Nu este medic/terapeut
myslivcow mino
Vreau să vă spun, că am fost dependent de ţigări, plus aveam şi alte probleme pe psihic, soluţia salvatoare a fost o rugăciune simplă către Domnul Isus, imediat El m-a ajutat să mă las de fumat şi mi-a rezolvat toate problemele psihice, rugaţivă Lui, El vă iubeşte şi aşteaptă să-L cunoaşteţi, nu trebuie să merfeţi la biserică, etc, viaţa cu Dumnezeu este simplă.
1
04-03-2016, ora 01:12
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Bravo Mino !...esti demn de toata lauda.poate te faci chiar preot...adica mai degraba calugar...ca sigur ai mari lacune de gramatica si vocabular.dar la calugari nu prea se cere carte.
1
28-06-2016, ora 01:26
Inna24
Nu este medic/terapeut
Inna24
Ma tot gandeam, sa scriu sa nu scriu. Dar am zis "hai ca ma alatur si eu voua".. Chiar citeste multa lume, dar nu mai scrie nimic nimeni pe tema asta. Din 2008-2009-2010, nimeni nimic. Nu mai exista subiectul droguri in Romania sau pur si simplu a devenit subiect tabu?
Si eu citesc de ceva timp pe forumul acesta, dar atat. Pentru a ma informa, pentru a citi diverse.

Abia acum m-am hotarat sa imi fac cont, sa pot intreba si raspunde, daca stiu si ma pricep, bineinteles.

Asa ca.. Daca mai sunteti "pe-aici" ridicati mana.
0
16-09-2016, ora 01:51
Cosm1n
Nu este medic/terapeut
Cosm1n
Inna mai suntem dar foarte putini spre deloc, eu mi am facut prieteni aici cu care vb pe fb :)
0
20-09-2016, ora 12:08
Inna24
Nu este medic/terapeut
Inna24
Da, ai dreptate. Pe FB e ceva mai intim. :))
0
09-02-2017, ora 12:06
lolabola
Nu este medic/terapeut
lolabola
Tot intru pe forum de ceva vreme, adevărul e că nu te poți desprinde de el. Probabil e o plăcere nevinovată, nu știu, dar îmi place să citesc despre suferințele altora, nu am ajuns niciodată dependent de droguri la un nivel asa înalt, deși recunosc că m-am drogat de nenumărate ori, cu legalele alea vechi, Diamond, special gold, super charge, charge, ninja, mefedrona, și cocaina când eram în Spania, acolo fiind mult mai ușor de procurat. Ca și senzație, eu zic ca super charge a fost cel mai puternic, dar de asemenea cel mai distrugător ulterior. Am stat 8 ore fără sa ma mișc uitându-mă la tavan cu speranța că într-un final poate adorm. danonino, îmi place de tine, deoarece și eu sunt la fel, cam tot ce ai descris tu pe aici ma regăsesc, nici eu nu suport fumurile, îmi place agitația, luciditatea maxima, atmosfera, n-am înțeles niciodată de ce sa te spargi pe fumuri și sa dormi, oricum, mi-am făcut un cont doar ca sa pot răspunde și sa mai aud de la tine în cazul în care mai citești pe aici, cum ești? Te-ai lăsat? Eu recunosc ca și în ziua de azi mai am momente când ma gândesc grav la el și poate dacă nu as avea o fetita și acum as baga. Sper ca se mai frecventează forumul și mai aud de la voi, pace ✌.
0
10-03-2018, ora 22:15
addictedct
Nu este medic/terapeut
addictedct
Cum era viata mea inainte si dupa..Daca ar exista un aparat de masura, o posibilitate de-a cuantifica placerea traita, probabil ca experientele de dinainte abia daca ar urni acul acelui instrument. Nimic din ce-am trait nu se poate compara cu starile pe care acele prafuri mi le dau. Am facut-o tot timpul pe ascuns si controlat iar faptul ca sunt un consumator a fost si va ramane cel mai mare secret al meu. Desi ma consider un tip curajos, fac intotdeauna tot ce-mi trece prin cap, ei bine, aceasta latura a mea am incercat atat de mult s-o tin ascunsa incat uneori ma intreb Ce pla mea, atata lume o face. Ma revolta faptul ca trebuie sa traiesc ascuns, sa imi reprim orice pornire, dorinta, discutie pe seama acestui subiect. Uneori ma gandesc sa ma mut in Olanda, Mexic, Costa Rica, oriunde numai sa nu mai traiesc pe furis. Alteori ma condamn pentru aceste porniri. Imi e tot mai greu sa impart aceste doua laturi, mai am si de trait cu ele.
Odata ce ai trait anumite senzatii, odata ce ai consumat droguri, viata nu va mai fi niciodata la fel! Cam asa functioneaza cel putin in cazul meu. Sunt consumator, din 2010. Special gold in special, iar dupa ce s-au inchis, tot felul de balarii amestecate si diluate. O fac episodic, o data la 3-6 luni. O data putand tine 2 zile. Intre aceste intervale, imi propuneam adesea sa ma las insa de fiecare data cadeam in depresie iar ceea ce ma punea din nou pe picioare, erau aceste seri in care singur, in camera unui hotel sau apartament inchiriat, imi faceam de cap. Daca as privi in viitor, mi-e greu s-o fac fara sa stiu ca uneva la orizont, ca niste insule, sunt aceste seri ce ma pot face s-o iau iar si iar de la cap.
0
10-03-2018, ora 22:26
addictedct
Nu este medic/terapeut
addictedct
incerc sa pun in balanta riscurile la care ma expun continuand sa traiesc periculos, ca un consumator, si viata pe care as putea s-o am fara aceste prafuri. Sunt 5 luni de cand n-am mai luat, n-am ganduri sinucidale, dar ma bucur al naibii de rar. Am depresii si mai mult decat atat - ma oftic ca nu pot face ceea ce vreau, cand vreau. Nici o cura de dezintoxicare nu ma va indrepta. Ce inseamna Indrepta?! sa te bucuri de salam cu soia dupa ce mananci caviar? sa te dai cu dacia dupa ce ai condus Lamborghinii? Asta e diferenta dintre ceea ce traieste un om normal, curat, si un consumator. Gusturile astea, experientele traite, nu pot fi sterse de nici o cura de dezintoxicare! Eu nu vad de ce sa ma vindec. (ca sa nu zic ca nu vreau)
0
05-10-2018, ora 14:35
iboga
Nu este medic/terapeut
iboga
Salut!
De 3 ani studiez o terapie care in strainatate da rezultate bune in tratarea dependentelor de opioide, opiacee, benzodiazepine, alcool si nicotina, inca din 1960.
Terapia cu ibogaina este in prezent ilegala in Romania, substanta fiind clasificata ca substanta de risc, insa inclusa in tabelul 3, cu potential de cercetare in medicina.
Aplicatia consta in 20 pana la 72 de ore de regresie (in cazul dependentei de metadona si alte droguri grele), in acest interval fiind reprogramati receptorii recompensei.
In Europa exista centre de tratament in Austria, Olanda, Grecia si Portugalia, procedura pornind intr-un cadru medical adecvat de la 5000 de euro, in functie de dependenta, fiind necesar in prealabil un set de analize pentru a identifica eligibilitatea, riscul major fiind de stop cardio-respirator.

Pentru mai multe detalii si info: ----------*

Multa sanatate!

(*modificat de admin)
0
04-05-2019, ora 15:31
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Salutare ! Dupa cum se observa dupa 3 ani mi-am mai facut timp sa intru pe aici. Ceea ce am gasit este la limita desfiintarii adica o postare ratacita cam odata pe an, desi este posibil ca acest forum sa cam fi pierdut vizitatorii. Ceea ce nu prea asi spune deoarece vad ca topicul meu atinge in curand cifra record de 10.000 vizitatori si pare cam al doilea cel mai vizitat topic din aceasta sectiune. Cu toate acestea commenturile sunt la un nivel subexistential adica spre zero sau mai bine zis unul pe an. Desigur ca nu se poate revitaliza o discutie interesanta in acest sistem.
0
04-05-2019, ora 16:08
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Hai acum sa va mai spun si despre mine la cei curiosi, ca doar au mai trecut 3 ani nu?...sincer habar nu am cand au trecut chiar si uitasem de forumul asta ca exista pana azi cand nu stiu cum mi-am adus aminte si zic hai sa intru. Despre mine ptr curiosi. Nu, nu m-am lasat de obiceiurile proaste sau mai bine zis am incercat sa nu ma las dar cu esec total. Partea definitorie este ca incet - incet anturajul meu de pe vremuri s-a risipit, majoritatea plecand in alte tari, asa incat din vechiul anturaj nu mai este nimeni ceea ce probabil m-a facut sa incetez. Am incercat sa mai fac si alt anturaj dar incomparabil mai prost decat cel de pe vremuri.Adica am mai incercat cate o distractie sa zicem odata la 3-4 luni ceea ce inseamna cam 3 sau 4 party-uri pe an. Am renuntat la prafuri care de cele mai multe ori le primeai in niste plicuri nesigilate transparente si habar nu aveai ce este acolo, riscul fiind enorm, nu mai exista nici o eticheta, nici o explicatie, de multe ori prafuri de medicamente de la farmacie = tzeapa ! Asa ca am incercat si pills, care iar s-au dovedit extrem de inofensive. Doar ca marfa a fost de atat de proasta calitate incat marea majoritate a party-urilor a fost un mare esec, dupa care am spus ca de fiecare data ca e ultima data. Ceea ce insemna calitate pe vremuri a disparut sau am devenit eu imun sau exista numai tepari in aceasta bransa dar in concluzie toate party-urile s-au finalizat doar cu bautura si atat ca prafurile nu au mai avut efect deloc. Asa ca nu am ce impresii sa mai impartasesc. Ele sunt extrem de putine din aceasta cauza. Recunosc ca mi-e greu sa trag linie la trecut si sa zic gata timpurile alea nu se mai intorc, ne uitam in viitor si gata. Eu personal sunt mai realizat si motivat momentan am propria afacere din 2016, dar nostalgia acelor vremuri mi-a ramas si sunt mult mai trist dar nu ma las prada depresiei. In concluzie nu -am lasat, dar m-am lasat ! Iar impresii nu am decat de la niste party uri pe baute extrem de nereusite. Hai ca sa nu fiu asa dur si dezamagitor ptr fani. Un singur party a fost reusit cred ca prin vara anului trecut doar ca acela a fost pe niste pills care habar nu am ce erau. Niste dalea mici si de culoare negru violaceu fara nici o inscriptie, le procurase un tovaras. Am luat cate doua fiecare iar dupa a doua pot sa zic ca la un moment dat s-a rupt filmul. Adica nu imi mai aduc aminte nimic. Ceea ce nu pot spune ca s-a mai intamplat vreodata in toata cariera mea de atatia ani in domeniu. Mi-am revenit temporar doar dupa ce am alunecat si am cazut in baie, fiindca ne udam cu apa din pahare prin toata casa si avem hainele ude si pline de sampon si spuma. Dupa ce mi-am revenit pentru 10 minute de la cazatura, mi s-a rupt iar filmul si m-am trezit a doua zi intins in pat. Ca o urmare la acest episod, am pastrat de atunci si am ascuns bine 4 pills din acelasi model pe care le-am scos in luna martie cand a venit in vizita un amic din cei de pe vremuri plecat din tara din 2016. Ne-am intalnit la o sticla de Chivas Royal si cu aceasta ocazie am luat si cate 2 pills din aceleasi lot ca celelalte. Efectul a fostul unul zero absolut. Explicatia ?..HAbar nu am, poate or fi expirat intre timp...hahahaha...Deci v-am mai servit una picanta ca sa nu va mai plictisiti in urmatorii 3 ani !
0
04-05-2019, ora 16:29
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Nu pot iesi de aici pana nu fac si cate o remarca la ultimele postari ale unor vizitatori rataciti, dar extrem de curajosi fata de restul. ! INNA - Bravo pentru remarcile tale, in deplin acord dar se pare ca si ele au ramas fara nici un ecou la atatia vizitatori lasi, care doar citesc si trec mai departe, probabil cu mana dreapta ocupata sub masa. !
COSM1n - Numai atata poti sa comentezi ?...daca tot ti-ai facut curaj sa intri poate era interesant sa spui mai mult ?..Nu cred ca te ia garda daca bagi ceva comenturi pe aici, cum cred ca de asta se tem majoritatea.
LOLABOLA - De acord intru totul cu tine. Felicitari pentru fetita ! Totusi nu inteleg ce legatura are cu distractia ?, , , Sau nu te mai lasa sotia sa pleci de acasa si acasa nu o poti comite ?...Cu cat copilul creste iti scad sansele de a te mai distra, crede-ma. Sincer te compatimesc si cred ca esti din generatia cumintita cu forta prin intemeierea unei familii si creearea unor responsabilitati familiare implicite situatie in care te complaci si pe care ai acceptat-o cu resemnare. Spune-mi, dupa ce te-ai mai insurat, mai exista cineva din vechiul anturaj sau a reusit sotia sa te scape incet incet de toti ?..Daca mai exista vreunul inseamna ca esti inca recent casatorit si sotia mai are de lucru. la capitolul asta. Sper ca familia iti da in schimb fericirea si relaxarea de care ai nevoie ! Desi ma indoiesc !
ADDICTED CT - De acord intru totul cu tine ! Cu o singura deosebire esentiala ! Eu nu am inteles cum se pot relaxa unii de unul singur daca intelegi ceea ce vreau sa spun. Eu nu am facut asta niciodata si nici nu o pot face singur. Nu stiu sa dau explicatii de ce , pur si simplu !
IBOGA - Draga daca studiezi de 3 ani aceasta terapie eu zic ca ti se potriveste cariera de cercetator ! Poate ca dupa atatea cunostinte acumulate poti incerca si tu o regresie de asta, dar fii atent sa nu ajungi in anul 1960 ! Ca e posibil sa ramai acolo definitiv. Daca totusi te intorci din regresie asteptam impresiile tale ! Alta varianta ar mai fi ca ai un comision din aia 5000 de euro sau dolari ce sunt. Dar nu cred ca se pune problema cu aceasta varianta, ar fi prea simplu, nu ?
Va imbratisez pe toti cu drag !
Al vostru Danonino !
0
23-09-2019, ora 01:51
VEL_1111
Nu este medic/terapeut
VEL_1111
Danonino,

Ai scris mult si este foarte bine caci aflam unii dintre noi lucruri pe care nu le stiam.

Dupa câte am vazut eu, te cam iei de cei care scriu aici. Deci nu te mira ca este pustiu

Apoi titlul postarii arata ca vrei mai mult pareri de la cei care se drogheaza si mai putin de la ceilalti.

Nu ma droghez si nu m-am drogat niciodata, dar ma intereaza sa stiu ce anume ii determina pe unii sa faca acest lucru.
Vorbesti uneori de depresie. O ai doar de când folosesti drogurile, sau o aveai si inainte de asta ?

Ce te-ar interesa sa stii de la noi cei care te citim? Ce credem despre ce ai scris tu ? Sunt multe de spus...
Pune intrebari concrete si ti se va raspunde.
Numai bine!
0
28-02-2020, ora 00:07
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Sal Vel1111. Uite ca fac o exceptie si de tine nu ma iau. Nu ca nu asi avea de ce sa ma iau dar locul tau sincer nu este pe topicul asta decat cu titlu de curiozitate. Te apreciez totusi ca ai avut tupeu si ai postat un comentariu spre deosebire de altii care intra citesc si pleaca. Oricum forumul asta a decazut rau de tot nu stiu de ce. Da corect, topicul meu este conceput ca un schimb de opinii intre cei care au facut sau fac chestia asta, care vor sa se lase sau nu, dar sunt bineveniti si curiosii. Nu ma intereseaza dupa cum spuneam parerea altora despre ce am scris eu pe topic si nici sfaturile din carti ale binevoitorilor care iti explica cat de daunator este dar habar nu au despre ce vorbesc. Sau poate ca unii stiu cum este dar nu recunosc ! De sfaturi suntem buni toti, daca vrei incep si eu sa militez pe teme anti-. E simplu ! Problema este ca nu am fost si nici nu sunt deprimat. Doar ca unele dau depresii crunte imediat dupa si care trece insa in scurt timp. Depinde poate si de creierul fiecaruia cred eu. Stii care este comparatia ?..daca nu ai mancat niciodata ciocolata poti spune ca e nashpa si nociva si cel mai rau lucru de pe pamant.Dupa ce gusti din intamplare si nu stii ce este, iti schimbi parerea despre ciocolata si parca nu mai poti spune acelasi lucru.
0
20-08-2020, ora 12:35
lolabola
Nu este medic/terapeut
lolabola
Salut Danonio, ce mai faci omule? Mersi de răspuns, abia acum am reusit sa mai intru si eu pe aici, ma bucur sa te vad încă activ (cred ca doar tu ai mai ramas :)), veteran).
Ai avut dreptate in ce m-a privit familia, m-am despărțit de soție dar copilul a ramas in custodie comună si ma bucur de fetita mea aproape la fel de mult cat se bucura si fosta. Nu ma simteam fericit in mediul ala si ai avut dreptate ca probabil am incercat sa ma cumintesc forțat. Dupa despărțirea cu ea, am avut o perioada de 1 an in care nu puteam dormi decat mort de beat. Anul asta mi-am revenit dar, in ultimele luni am avut mai multe evenimente si am comis-o putin si cu prafuri, iar acum m, am speriat putin sincer, ma gandesc sa nu ma apuce vreo dependență, tu cum te ajuti sa treci peste momentele cand simti ca ai nevoie?
sa ne auzim cu bine, salut.
0
21-08-2020, ora 03:41
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Nu este medic/terapeut
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Salut tuturor ce sa zic stiu topicul decand l.ai postat prima oara si.mereu mai intram de curiozitate si citeam iar povestirile tale cu karoake si ex partenere etc ce mai era ca nu am memorie sunt braindamage am.scris ditamai textul da na cand esti prafuit ce am facut nush..ca au ramas cateva randuri
0
21-08-2020, ora 23:23
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Nu este medic/terapeut
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Nu inteleg ce se intampla..stau 1 ora sa incerc sa fa un text cat de cat inteligibik si pla cand dau trimitere...MU e pt.mne..de rht
0
24-08-2020, ora 12:57
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Nu este medic/terapeut
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Hai ca va scriu direct din stare ca sa satisfacem unii curiosi fricosi
0
23-08-2021, ora 01:50
Snefaru
Nu este medic/terapeut
Snefaru
Danonino mai traiesti??
Adaugă un comentariu / răspuns
146 comentarii 1 2 ..... 4 5

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anumite trăsături din adolescență pot crește riscul consumului de droguri la maturitate
  • Obiceiul de a căuta droguri, un factor de risc pentru recidivă în rândul foștilor consumatori de droguri
  • Muzica indigenă ajută persoanele care se recuperează de dependența de droguri sau alcool să se vindece mai repede
  •