Logest

14-09-2012
cathele
Nu este medic/terapeut
cathele
Buna. Fara sa imi dau seama, cand am reinceput un nou blister, am luat pastila de luni, cand trebuia sa o iau pe cea de marti. Este vreo problema?
4 comentarii
0
26-09-2012, ora 19:19
M.Daniella
Nu este medic/terapeut
M.Daniella
Nu e nici un fel de problema...important este sa iei pastila in fiecare zi.
0
29-09-2012, ora 06:53
andreea_0627
Nu este medic/terapeut
andreea_0627
Buna ziua! De curand am fost la medicul ginecolog si deoarece aveam menstruatia abundenta si foarte dureroasa mi-a prescris Logest. Am inceput sa iau in prima zi a urmatoarei menstruatii si desi in primele 3 zile am avut doar foarte putin greturi in a 4a zi m-am simtit extrem de rau. am avut varsaturi, diaree, si dureri foarte mari de stromac. Durerile m-au tinut mai mult de 5 ore si am fost nevoita sa merg la urgenta. Acolo medicul mi-a zis ca este posibil sa fie de la Logest si in momentul acela am incetat sa le iau. Problema este ca ciclul a revenit si imi este frica sa nu ma tina iar 7-8 zile, avand in vedere ca era deja pe terminate. Din pacate sunt plecata din tara si imi este destul de greu sa iau legatura cu medicul meu. Ce credeti ca ar trebui sa fac?
0
09-10-2012, ora 21:40
lenka_fox
Nu este medic/terapeut
lenka_fox
buna, am nevoie de un sfat, eu beau acuma logest dar a fost o ocazie cin trebuia sa servesc alcool, ce reactie poate sa fie?intrebarea e:logest cu alcool se permite sau nu?
0
19-10-2012, ora 18:50
lexys
Nu este medic/terapeut
lexys
buna ziua,
Am intrerupt anticonceptionalele Logest dupa aproape 5 ani de luat fara intrerupere (doar cu pauza intre blistere), menstruatia a aparut insa pare mai slaba cantitativ.
ce trebuie facut in acest caz?este o simpla dereglare?eu ma bucur ca spre deosebire de alte persoane, menstruatia a aparut..cu intarziere de 2 zile fata de luna anterioara, insa 2 zile nu cred ca este o pb foarte mare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •