Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...

21-05-2007
andrita
Nu este medic/terapeut
andrita
buna ziua.sunt noua si acest forum.am si eu o nelamurire.am luat 2 luni logest la recomandarea unui ginecolog.in prima luna a fost totul ok, fara durerei de cap, fara singerari.menstra a venit la timp. am inceput a doua folie.dupa 12 zile am avut singerari maronii -rosiatice timp de 10-13 zile dupa care nu am avut menstra in acea luna.am incetat sa mai iau logest luna urmatoare si menstra a venit dupa o luna dupa ce am terminat a doua folie, a fost exact cum era inainte de a lua anticonceptionale...flux normal, 4-5 zile. a doua zi dupa ce s a terminat menstra si in urmatoarea zi (deci ziua 1 si 2 dupa terminarea menstrei)am avut contact sexual neprotejat, iar dupa 6 zile am avut iar contact sexual insa am folosit prezervativ.a doua zi am avut o mica singerare, cateva picaturi iar apoi 3 zile am avut o scurgere maroniu deschis si ceva dureri pelvine.
se poate sa fie o sarcina, avind in vedere ca am avut contact neprotejat imediat dupa terminarea menstrei?nidarea stiu ca apare dupa 7-10 zile de la contact..deci nici asa nu iese calculul.
va rog, ajutati ma!
multumesc anticipat!
4 comentarii
0
21-05-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de improbabil sa fie vorba de o sarcina.
0
25-05-2007, ora 00:00
andrita
Nu este medic/terapeut
andrita
multumesc pt raspuns.mentionez ca scurgerile maronii sa u trnsformat in singe iar scurgerile au mai durat 2 zile, insotite de dureri pelvine.
daca nu e vorba de o sarcina, ce altceva ar mai putea fi?
0
29-07-2009, ora 23:01
ilu
Nu este medic/terapeut
ilu
intrebare:
acum o luna si 3 saptamani am avut un contact sexual neprotejat pe timpul ciclului.a doua luna ciclul nu mi a mai venit, a intarziat 14 zile, mi am facut 6 teste toate sunt negative, am fost la ginecolog si aceasta mi a zis ca am uterul usor marit si mi a prescris duphaston pe care l am luat pana azi cand am sesizat scurgeri de sange si dureri in zona pelvina, inseamna ceva acest lucru?pot continua tratamentul?nu este nidare, nu?
va multumesc
0
08-08-2009, ora 10:31
pikahen
Nu este medic/terapeut
pikahen
Buna ziua.VA ROG MULT de tot sa imi raspundeti la mesaj!!!!!!!am o nelamurire mareee.Ultima mea menstra a fost pe data de 11 iunie.La sfarsitul lunii am avut un accident de prezervativ, in urma caruia am administrat postinor.Normal pe data de 15 iulie tb sa imi vina menstra.Dupa 10 zile de la administrarea postino.adika pe data de 10 iulie mi-a venit.Ma gandesc ca acea sangerare care m-a tinut 7 zile a fst menstra care a venit mai repede cu 5zile.Apoi a trecut luna, in timpul asta am facut 2 teste de sarcina pentru a fi mai linistita.Pe data de 2 august mi-a venit o scurgere maronie, fara dureri de menstra, fara nimic, doar cateva picaturi prima zi, iar a doua zi putin mai mult si tot maro.Am crezut ca este menstra desi imi calculasem ca pe 13 ar tb sa fie urmatorul ciclu.Si nu stiu daca am procedat corect sa incep pilulele contraceptive, ieri am luat prima pilula, iar azi s-a oprit de tot.As dori sa stiu daca le continui, sunt putin panicata, iar pana ajung luni la un medic ginecolog, nu pot dormi noaptea.Va rog nu imi ocoliti mesajul, pt ca mi s-a mai intamplat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  • Perspectiva feminină asupra durerii pelvine (sondaj)
  •