logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina? | Forumul Medical ROmedic

logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?

21-02-2009
logesta
Nu este medic/terapeut
logesta
In mod normal, iau pastilele in jurul orei 22. Ieri am uitat sa iau cea de-a 18 pastila, iar azi la ora 15 am avut contact sexual neprotejat. Am realizat ca am uitat abia astazi la ora 20. Am luat pastila nr. 18 la ora 21 si urmeaza sa iau pastila nr. 19 peste cateva ore (asa mi-a recomandat o cunostinta, medic ginecolog, dar ma tem ca a inteles ora 10 dimineata in loc de ora 10 seara).
In prospectul de la Yasmine am citit ca in cazul meu ar trebui sa incep urmatoarea folie fara pauza de 7 zile. In prospectul de la Logest nu am vazut ceva similar. As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in cazul meu. Incep o noua folie imediat, sau astept menstruatia? Practic imi mai raman 2 zile in care trebuie sa stiu clar ce sa fac si cum una din aceste zile este duminica, ma tem ca nu am cum sa ajung la medic sa intreb.
Am luat in calcul si posibilitatea postinorului, dar cum am mai luat asa ceva si acum 3 luni, am zis ca nu e o idee atat de buna.
Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
Va multumesc!
5 comentarii
0
22-02-2009, ora 10:32
logesta
Nu este medic/terapeut
logesta
Trebuie sa completez cu faptul ca de 3 luni iau Orungal (itraconazol)-2 sapt cu 2 sapt pauza si in perioada asta sunt la ultimele pastile. In prospect scrie ca poate da malformatii la fat (rezultat obtinut in urma studiilor pe rozatoare) si face parte din categoria C a medicamentelor cu efect asupra sarcinii.
Deci...daca as fi insarcinata...oare ce sansa exista sa fie probleme din cauza antimicoticului?
0
23-02-2009, ora 17:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata.Ai luat pastila nr. 18 la ora 21 si cea normala la ora22 ?Daca este asa, nu-ti fa griji, nici nu trebuie sa intrerupi pauza, mergi in continuare normal, cu pilula zilnica si pauza de 7 zile.Numai bine!
0
15-04-2009, ora 12:16
ciungu666
Nu este medic/terapeut
ciungu666
sotia mea a uitat sa i-a pastilele luni si marti.Azi este miercuri.Ce face in cazul acesta?
0
15-04-2009, ora 17:37
ciungu666
Nu este medic/terapeut
ciungu666
astept un raspuns la intrebarea mea de mai devreme.Multumesc anticipat
0
15-04-2009, ora 20:07
baran
Nu este medic/terapeut
baran
iau anticonceptionale yasmine, am uitat sa iau a18a pastila si am urmat instructiunile de pe prospect adik nu am mai facut pauza de 7zile continuand cu blisterul urmator, numai ca am omis iarasi si pastila a4a pe care am luat-o azi 15.04.09 dimineatza, numai ca aseara am avut raport sexual.desi am luat dimineata pastila omisa in seara asta trebuie sa-mi continui blisterul dupa instructiunile prospectului, insa eu sunt nelinistita ca am amis-o pe cea de aseara.in aceasta situatie am sanse sa raman insarcinata?va rog sa ma sfatuiti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • GreÈ™eli în utilizarea pilulelor anticoncepÈ›ionale
  • Am rămas însarcinată, deÈ™i m-am protejat - unde am greÈ™it (greÈ™eli frecvente ale contracepÈ›iei)
  • DiferenÈ›a între sarcină È™i sindromul premenstrual
  •