Lorazepam

06-07-2017
Ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Ghiurluc
Se poate ca lorazepamul sa dea stari de apatie? Sau sa iti ia cheful de viata? Am tratament cu lorazepam pentru anxietate si cam asta experimentez de ceva vreme. La psihiatru o sa ajung pe saptamana viitoare, momentan sunt in spania. Multumesc si multa sanatate
8 comentarii
1
06-07-2017, ora 21:18
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Nu "se poate" ci sigur.
Atentie, tratamentul cu benzodiazepine (cum este lorazepamul) nu este indicat pe termen lung, tocmai datorita efectelor secundare. Urmati tratamentul pana la consultarea medicului psihiatru caruia trebuie sa-i prezentati exact cum au decurs lucrurile.
0
06-07-2017, ora 22:41
Ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Ghiurluc
Va multumesc din suflet pentru raspuns! Am urmat tratamentul pe o perioada de 20 zile, de maine nu mai am de luat. Este posibil odata cu terminarea lui sa treaca si starile astea? Multumesc!
0
06-07-2017, ora 22:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da, dar daca nu v-ati revenit, tratamentul trebuie continuat cu antidepresiv.
0
06-07-2017, ora 23:19
Ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Ghiurluc
Am avut stari de anxietate, starile de anxietate au disparut dupa prima saptamana de utilizare cu lorazepam, dar tratamentul asta "cred" ca imi da alte stari acum, stari de neliniste, agitatie si lipsa de viata... Spre seara totul parca vine la normal dar ziua nu prea ma simt bine.. Imi e cam teama acum pentru ca sunt in spania si vin in tara peste cateva zile, aici nu ma pot duce la psihiatru sau psiholo
g dar in romania ma voi duce sigur. Credeti ca daca am terminat tratamenul o sa imi revina anxietatea in cateva zile? Tin sa precizez ca doar la munca eram anxios cand stateam acasa parca imi era mai bine. Cauza cred ca era de la munca. Sau e posibil sa dezvolt alta tulburare? Astept raspuns... Multumesc mult! Sanatate! Te urmaresc de mult, stiu ca ai trecut prin multe si iti admir vointa. Stiu cum e cu problemele astea "psihice" daca pot zice asa... Nu stiu daca ajuta cu ceva dar tin sa precizez ca am doar 19 ani si vreau sa imi revin complet. Multumesc inca odata!
0
07-07-2017, ora 12:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca ai 14 zile consecutiv de Anxietate, trebuie sa revii la un medic psihiatru si sa faci tratament cu antidepresiv. Nimeni nu stie cum va reactiona organismul tau, dar, in general, starile acestea sunt de durata, si necesita tratament de durata. Minim 6 luni. Daca iti permite situatia financiara, mergi si la psiholog. Daca nu, citeste carti de psihologie scrise de psihologi profesionisti. Te duci la orice librarie si gasesti si nu sunt scumpe.
Sanatate multa!
0
07-07-2017, ora 21:38
Ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Ghiurluc
Crezi ca ma va ajuta psihoterapia? Sa merg intai la psiholog iar apoi la psihiatru? Scuze ca pun asa multe intrbari dar acum nu are cine sa ma sfatuiasca. Se poate sa imi mai revin la cum am fost inainte de starile astea? Multumesc si multa sanatate!
0
07-07-2017, ora 22:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Parerea mea este sa mergeti la amandoi. Va veti reveni.
0
08-03-2018, ora 09:42
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Salut! Lorazepamul este un depresant al creierului foarte puternic, e normal sa dea stari de apatie sau somnolenta. Doar asa isi face efectul un medicament cu proprietati anxiolitice.
Spune-i medicului sa ti dea un antidepresiv sau renunta complet la medicatie! Cei care iau benzodiazepine, de obicei au probleme cu inima sau au suferit accidente vasculare si prin controlul atacului de panica, se urmareste prevenirea unei noi suferinte fizice. Nu este si cazul tau. Nu cred ca ar trebui sa te pastilezi cu orice medicament adictiv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: