lubrifiantul distruge flora vaginala ?

31-08-2010
ralukyss
Nu este medic/terapeut
ralukyss
Buna..am si eu o problema..in timpul actului sexual, dupa cateva minute incepe sa ma usture f tare si mi se inroseste pielea.ma gandesc ca poate din cauza ca nu sunt suficient de uda.as dori sa folosesc lubrifiant dar imi este cam frica sa nu imi distruga flora vaginala. este posibil? mentionez ca am fost diagnosticata cu colpita micotica, si am urmat tratament cu ovule, desi nu aveam scurgeri anormale, doar ma ustura si ma manca f tare vulva si labiile.inainte de aceasta am urmat tratament cu antibiotice.acum parca nu ma mai ud suficient, chiar daca sunt excitata.as dori sa stiu ce parere aveti despre lubrifiantele Durex? le pot folosi linistita, fara teama ca imi distrug flora vaginala?

As dori raspuns de la un medic.
Multumesc! Multa sanatate va doresc!
3 comentarii
0
31-08-2010, ora 19:12
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Lubrefiantele, asa cum este Durex, sunt neutre si nu distrug flora vaginala. Pe de alta parte, ele nu constituie un tratament al cauzei, care ar putea fi o inflamatie. Un tratament homeopatic ar fi de prima alegere in cazul dv cu tendinta de cronicizare.
0
01-09-2010, ora 00:53
ralukyss
Nu este medic/terapeut
ralukyss
Multumesc frumos pt raspuns! Acum urmez un tratament cu antibiotice pt bronsita, medicul de familie mi-a recomandat sa imi pun si cate un ovul gynozol ca sa nu fac candida.Ieri cand am introdus ovulul am simtit o inflamatie la intrarea in vagin.
Cui ar trebui sa ma adresez pentru un tratament homeopatic? Ati putea sa imi recomandati dvs un astfel de tratament?

Multumesc!
0
15-02-2017, ora 13:41
AnaMaria|
Nu este medic/terapeut
AnaMaria|
Aceasi problema am si eu...deja lubrifiantul a devenit un necesar...nu ma lubrifiez deloc(nu cred ca e vb de lipsa de excitare pt ce de multe ori eu sunt cea care incepe totul tocmai din cauza excitari) si intodeauna am nevoie de un lubrifiant...se poate vindeca asa ceva?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici