lucrare compozit crapata | Forumul Medical ROmedic

lucrare compozit crapata

13-06-2013
danaraluca
Nu este medic/terapeut
danaraluca
Buna seara,
Mi s-a rupt o bucata mica de compozit din lucrare si este inestetic deoarece se vede metalul. Am fost la dr. care mi-a pus-o si a incercat sa o repare, reparatie care a doua zi a cazut. Am fost din nou dar mi-a spus ca nu mai poate face nimic singura solutie fiind inlocuirea ei. Ce sfat imi dati, sa incerc la alt cabinet? Se mai poate lipi?
3 comentarii
0
14-06-2013, ora 19:23
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Buna danaraluca! Teoretic se mai poate repara insa asa cum ai experimentat deja reparatia nu tine. Acest lucru se intampla din vina producatorului de materiale care nu are inca o formula buna de "lipici" pentru partea alba de compozit si metal. Dupa maxim 2 ani toata partea alba va incepe sa sara. Din aceasta cauza eu le recomand pacientilor mei sa faca de la inceput un efort si sa isi faca o punte metalo-ceramica unde aceste probleme nu mai apar. Cel mai corect ar fi sa o inlocuiesti si daca se poate sa optezi pentru ceramica pentru ca altfel vei ajunge sa platesti mai mult pe punti de compozit decat ai fi platit pe o singura punte de ceramica fara astfel de probleme. Multa sanatate si numai bine!
0
14-06-2013, ora 20:16
danaraluca
Nu este medic/terapeut
danaraluca
Multumesc pentru raspuns. Azi dr. a mai incercat o refacere sa vedem cat mai tine. Oricum sunt convinsa ca nu va fi ptr. mult timp, iar urmatoarea lucrare o voi face metalo-ceramica( si sper sa nu fie acelasi tehnician !).
0
26-08-2013, ora 10:14
Dr. Zlotea Mircea
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Zlotea Mircea
Sunt intru totul de acord cu Dr. Ivan, aceste reparatii in cabinet sunt solutii provizorii, de urgenta, nu sunt de durata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi proteze dentare 3D îmbibate cu medicamente pentru a combate infecÈ›iile
  • Utilizarea protezelor dentare poate proteja împotriva declinului cognitiv
  • Cum influenÈ›ează proteza dentară alimentaÈ›ia unei persoane?
  •