Lucrare dentara sau nu?

01-10-2008
gabriellcmg
Nu este medic/terapeut
gabriellcmg
Stiu ca la intrebarea pe care urmeaza sa v-o adresez mi-ati raspuns deja: implant, dar totusi...am al doilea premolar lipsa, si ca sa imi faca puntea e nevoie sa-mi strice primul premolar si primul molar care sunt absolut sanatosi, dumneavoastra ce ati alege? (stiu raspunsul ar fi implant, dar implantul pare mai complicat si din cate imi dau seama mai dureros, si e posibil sa nu fie tolerat de os) sa stau cu dintele lipsa sau sa imi fac totusi lucrarea chiar cu riscul de a strica 2 dinti sanatosi? eu locuiesc in cernavoda, judetul constanta, v-as fi recunoscator daca mi-ati recomanda un cabinet din aceasta zona pentru ca am fost la un cabinet din cernavoda dar nu am fost pe deplin multumit, iar semiportelanul mi-a fost "impus" de stomatolog, probabil in lipsa de altceva. daca stau asa fara al doilea premolar care ar fi riscurile? va multumesc anticipat, sunteti singurul sprijin pe care l-am putut gasi.
4 comentarii
0
01-10-2008, ora 00:00
mih
Nu este medic/terapeut
mih
Cea mai buna alegere e implantul si nu este dureros.
0
02-10-2008, ora 00:00
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Implantul nu este dureros...este sub anestezie
Nu are rost sa stricati 2 dinti sanatosi
Implanturile sunt tolerate de os daca va intretineti o buna igiena dentara
Riscurile sunt reprezentate de migrarile dintilor vecini
Nu pot sa va recomand nimic in zona respectiva

PS:Discutia este bazata doar pe teorie...practic treb vazuta o radiografie si pacientul pentru a vedea lucrurile mai in detaliu
0
16-02-2009, ora 21:42
mary_ana
Nu este medic/terapeut
mary_ana
Buna ziua, am avut un dinte cariat dreapta jos si am facut o radiografie pe care scrie 45(cred k este premolar). La radiografie a observat doctorul k nu mai are nerv si mi l-a scos, asta dupa ce mi l-a curatat si a incercat sa mi-l salveze. Am 23 ani si pe langa dintele asta lipsa, alaturat mai am o masea lipsa, si doctorul mi-a propus sa-mi faca o lucrare compusa din 2 dinti +imbracarea celor doi dinti alaturati, adik 4 dinti in total. Mi-a explicat k o sa-mi pileasca 2 dinti buni pt a pune 2 "falsi". Ce ma sfatuiti sa fac? Sa raman cu ei lipsa sau sa distrug 2 dinti buni? Va multumesc si astept un raspuns!
0
26-02-2009, ora 19:46
mary_ana
Nu este medic/terapeut
mary_ana
Va multumesc, ma simt mult mai linistita acum k am aflat si o alta parere despre asta. Sfatul dvs este bun, dar implantul este foarte scump si nu imi permit financiar. Alta solutie nu exista in situatia mea?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •