lucruri jenante din timpul actului sexual

16-04-2010
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
am si eu o intrebare?! stie cineva care e treaba cu zgomotele din timpul actului sexual.si ma refer la ceva prin care am trecut eu...bine mi se intampla de obicei ca dupa actul sexual sa iasa aerul din vagin cu un anumit zgomot..de parca ar fi o flatulatie...si e jenanta chestia asta..prietenul meu zice ca e absolut ok..dar nush care ar fi motivul pt care se intampla lucrul asta...:|
34 comentarii 12 Înainte ›
0
16-04-2010, ora 18:13
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Exista un remediu homeopat pt. acest lucru, afectiunea provine de la o dereglare.
0
16-04-2010, ora 18:48
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
am uitat sa mentionez faptul ca viata sexuala mi-am inceput-o de cateva luni...nu stiu daca are vreo importanta
0
16-04-2010, ora 22:03
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
e un fenomen perfect normal, se întâmplă dacă intră şi iese aer în vagin- lucru posibil la anumite poziţii şi variaţii de poziţii- poţi sa încerci mai multe până găseşti o variantă care să nu aibă acelaşi efect- asta până te mai linişteşti şi te obişnuieşti. Chiar nu ai de ce să ţi faci griji
0
17-04-2010, ora 00:34
maieutica
Nu este medic/terapeut
maieutica
Scarface, ce dereglare ar fi ? Ma intereseaza subiectul si eventual remediile homeopate.
0
17-04-2010, ora 01:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu stiu daca iti poate spune cineva ce dereglare este exact in afara de Dzeu. Singurul lucru pe care il stiu este ca nu este deloc un lucru normal in timpul sexului (din experienta) si ca exista remedii homeopate care pot vindeca aceasta dereglare caci aceste simptome sunt trecute in materia medica homeopata impreuna cu remediile care intra in consideratie. Trebuie sa mergi la un medic pt. a afla care remediu iti va ajuta caci dupa cum vezi sunt 23 de remedii in total.

FEMALE GENITALIA/SEX - FLATUS from vagina
apisk Bell.hr1, k BROM.a1, bg2, c2, hr1, k, tl1 bry.bro1 Calc.hr1, k carc.mlr1, vh chin.hr1, k hyos.hr1, k Lac-c.hr1, k, mrr1 lunac2 LYC.bg2, c2, hr1, k Mag-c.hr1, k Nat-c.k Nux-m.hr1, k Nux-v.hr1, k orig.hr1, k PH-AC.c2, hr1, k Phos.vh podo.fd3.de Sang.bg2, c2, hr1, k Sep.a1, bg2, hr1, k sulph.hr1, k tarent.a1, bg2, c2, hr1, k
0
17-04-2010, ora 11:04
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Sincer 100% nu este vorba de o dereglare sau o afecţiune- e un fenomen foarte des întâlnit şi perfect normal- chiar nu este cazul să vă speriaţi aiurea (scarface nu eşti femeie din câte ştiu- deci nu poţi ştii din experienţă)
0
17-04-2010, ora 11:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu stiu daca te-ai culcat tu cu mai multe femei ca mine ca sa sti mai bine ce este normal sau nu la femei...:-)
Am intalnit asta o singura data.
0
17-04-2010, ora 12:16
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
:))
înseamnă că te-ai potrivit de fiecare dată ca dimensiune, poziţie şi tehnică folosită- nu vreau să ştiu detalii :))))
în fine flatulenţa vaginală e semn de ceva rău doar când există o comunicare colono-vaginală rezultată în urma unor rupturi la naştere sau alte situaţii şi atunci e nevoie de operaţie :D
0
17-04-2010, ora 23:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mai fata, cand vin aici 2 femei diferite si se plang de ceva care le deranjeaza, cand un homeopat iti spune ca nu este ceva normal, cand in cartile de homeopatie sunt trecut acest simptome de aproape 200 de ani, cand un barbat iti spune ce nu este ceva normal, tu tot vrei sa mai ti la aberatiile tale si inca vrei sa ne convingi ca este ceva NORMAL ?????
0
17-04-2010, ora 23:49
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
DA
0
18-04-2010, ora 13:21
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
E tipic unui bărbat fără considerente pt fiinţa feminină să îi zică că nu e normală, că are o dereglare atunci când se întâmplă un lucru pe care el nu-l cunoaşte mai ales legat de actul sexual- mereu daţi vina pe femei!!
Şi biata fată care abia a început viaţa sexuală şi aşa are destule temeri şi îi mai adaugi şi tu altele provenite din experienţa de macho sau whatever...- simptom ar fi doar când e ceva în neregulă- cum am descris cazul de mai sus.. în rest- e un spaţiu în care poate intra aer în diferite poziţii şi circumstanţe şi evident mai şi iese de acolo. Atât!
0
18-04-2010, ora 21:04
maieutica
Nu este medic/terapeut
maieutica
Fratilor, nu va mai certati, cu atat mai mult cu cat se pare ca ambii aveti dreptate si ambii vrei sa veniti in ajutor...!
Parerea mea este ca, nu este absolut nimic patologic (daca sunt excluse infectii locale), poate ca este vaginul mai scurt si colul mai proeminent. De asemenea, din propria experienta spun ca mi s-a intamplat foarte rar si numai cand m-am lubrifiat foarte tare sau eram la ovulatie. Deci, anormal nu e, mai ales ca am analizele la zi si un singur partener, o viata sexuala normala.
Deci, Iulia, ai dreptate 100% in ceea ce spui, felicitari, cu atat mai mult cu cat eu intreband ginecologi, au zambit si au spus ca nu e posibil fenomenul, mai ales ca sunt sanatoasa local! Intrebarea ar fi, daca la o eventuala sarcina, nu exista risc de embolie din cauza acestei acumulari de aer...
Scarface, esti de ajutor in ce spui si te-as ruga, daca ai cum, sa-mi spui ce remediu as putea incerca exact. Precizez sincer ca nu am bani nici macar de un consult amarat la homeopat.
Va multumesc si eu ptr interesul acordat!
0
19-04-2010, ora 18:10
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Nu e nicio problemă- ai să râzi, dar singurul caz de embolie auzit- sau posibil descris în acest fel prin aerul intrat în vagin- ar fi, scuze de descriere- în cazul unor practici sexuale mai anormale- de genul sex oral în care partenerul suflă cu putere mult aer în vagin- ceea ce nu cred că există decât un caz în toată istoria :))
0
20-04-2010, ora 10:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@Maieutica Pai nu inteleg de ce vrei remedii daca spui ca este normal ? Te contrazici..
Flatulenta vaginala nu este cauzata numai de aerul intrat in vagin in mod fortat sau din defecte organice descrise in cartile de medicina ci depinde de tonusul vaginal. Un tonus vaginal slab favorizeaza acest fenomen...si care poate aparea la o femeie care inainte nu a avut problema aceasta chiar daca are acelasi partener. Daca medicina nu stie de ceva nu inseamna ca nu exista un fenomen si ca ar fi "normal".
Normal este numai stadiu de sanatate perfect, orice altceva este anormal.
0
20-04-2010, ora 10:59
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
"De asemenea, din propria experienta spun ca mi s-a intamplat foarte rar si numai cand m-am lubrifiat foarte tare sau eram la ovulatie. Deci, Iulia, ai dreptate 100% in ceea ce spui, felicitari, cu atat mai mult cu cat eu intreband ginecologi, au zambit si au spus ca nu e posibil fenomenul, mai ales ca sunt sanatoasa local!"

Deci ginecolgii spun ca fenomenul este imposibil, Iulia spune ca e este posibil din cauza la pozitii si firesc tu spui ca se intampla numai cand esti la ovulatie sau te-ai lubrifiat prea tare.
Acum alege ce crezi ca este pana la urma, caci sunt 3 chestii diferite care se contrazic.
0
20-04-2010, ora 11:13
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Tu chiar nu vrei să renunţi până nu se pleacă lumea în faţa ta recunoscând că ai dreptate :))))))
0
20-04-2010, ora 12:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu e vorba de dreptatea mea. Eu cel putin nu ma contrazic ca voi. Dreptatea nu poate fi in nici unc la cel care se contrazice si care nu are logica.

O mica explicatie a unui proces mecanic:
Penisul este cilindrul pompei, vaginul este mantisa pompei si uterul este rezervorul de aer. Vaginul are in plus si rol de supapa.
Penisul pompeaza prin actul sexual aer in rezervor care se aduna prin comprimare in aceasta.
Vaginul impiedica iesirea aerului imediat dupa extragerea cilindrului si aerul adunat un rezervor iese cand poate in mod exploziv/fortat/brusc creeind zgomote.

Daca este normal, de ce nu se intampla la toate femeile acest fenomen ?
Exista 2 posibilitati care trebuie luate in considerare
a) trebuie ca sa fie pompat in vagin ca fenomenul sa apara
b) aerul trebuie sa fi captat pe undeva in uter pt. ca fenomenul sa apara caci in vagin nu se poat aduna atata aer si aerul din vagin ar iesi imediat afara

Deci ca fenomenul sa apara trebuie 2 chestii concomitante:
a) Tonusul vaginal nu este bun si ramane loc intre penis si vagina si aerul intra inautru (lucru nenormal)
b) Aerul pompat in uter nu iese usor afara ci se aduna in acesta cauzand problema.

Insa mai exista inca o posibilitate :
c) Aerul nu vine din afara ci vine dinauntru de la lucruri necunoscute medicinii (exista deja o gramada de astfel de lucruri)

Oricare din lucrurile de mai sus se intampla, nimic nu este "normal".
Insa ca sa-ti dai seama de acest lucru iti trebuie gandire logica si nu repetarea oarba la ce se poate citi in manualele de medicina.

Atata vreme cat nu ganditi nici nu puteti intelege nimic.
0
20-04-2010, ora 14:15
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Se întâmplă la toate femeile cel puţin de câteva ori de-a lungul vieţii, dar nu se vorbeşte prea mult- deşi se vorbeşte, dar nu ai discutat tu suficient cu toate femeile să le întrebi acest lucru- pentru nefiind decât motiv de râs pe momentul respectiv, sau mă rog de ruşine sau orice altă reacţie, se trece imediat peste acest fenomen.

Contează şi umidificarea locală- care poate absorbi sau nu microbulele de aer, felul în care penisul alunecă- mişcarea din timpul actului sexual- vaginul nu devine etanş în momentul când penisul este în afara corpului- reintroducerea poate duce la intrarea unei alte mici cantităţi de aer etc, schimbarea de poziţie, poate apăsa pe abdomen, creeând o presiune care expulzează aerul, examenul unei secreţii vaginale în acel moment poate arăta că lichidul este chiar spumos- dovadă că a absorbit o cantitate de aer, la orice act sexual etc etc

Şi nu trebuie să fie "atâta" aer pt că nu este vorba de o cantitate uriaşă ci de ceva suficient să poată fi conţinut temporar intravaginal- în general nu ajunge în uter aer- orificiul uterin este destul de etanş şi supapa lui este invers nu sa intre lucruri din afară- ar fi periculos daca ar fi aşa, ci invers dinăuntru spre afară.- e o barieră foarte eficientă.
În plus vaginul are şi el o formă anume, curburi, forme care pot funcţiona ca mici rezervoare temporare- neînchizându-se etanş niciodată- de aia mica cantitate de aer iese la schimbarea poziţiei, ridicatul în picioare etc şi nu stă acolo perioade indefiinite acumulându-se neîntrerupt

Dacă ar fi cum zici tu, ar însemna că niciiodată nu a existat o barieră între uter şi vagin şi ar trebui să îi schimbăm numele organului, să nu îl mai privim ca două cavităţi separate ci ca una singură care comunică nestingherit între ele şi cu exteriorul. Dar exista bariera formată de colul uterin şi orificiul uterin- pentru a nu exista această comunicare. Dacă ar exista aer în uter, şi ar intra tot timpul ceva de afară atunci probabil ar avea toată lumea endometrită non stop, în plus nu cred că am avea mucoase- ar fi total uscate şi atrofiate din contactul permanent cu aerul ;) (spermatozoizii pot trece pt că sunt foarte mici)

Ai ceva logică şi gândire şi încerci, poate cu bunăvoinţă dar eşti total umbrit de dorinţa de a nu fi antagonizat niciodată şi de a găsi motive de a nu fi de acord.

După părerea mea niciun doctor bun nu învaţă ca papagalul pe de rost nişte lucruri, pentru că fără logică chiar nu poţi să faci nimic niciodată în acest domeniu- deci ce ai zis tu este o insultă foarte nepoliticoasă şi lipsită de bun simţ.
0
20-04-2010, ora 16:20
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
deci nu stiu care are dreptate acum...vreau doar sa mentionez faptul ca lucrul asta nu s-a intamplat mereu...plus ca eu nu am avut decat vreocateva experiente sexuale si alea au fost doar cu un singur partener, iar sincronizarea noastra in timpul actului sexual era cam proasta.sincer cred ca pozitiile sexuale ar fi de vina pesntru lucrul asta.dar nu as crede ca e vorba de vreo afectiune...
0
20-04-2010, ora 16:46
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Exact, ai dreptate şi nu te speria inutil, nu are rost- dacă citeşti ce subiecte are scarface o să înţelegi că el vede probleme peste tot - nu toate reale
0
21-04-2010, ora 20:03
maieutica
Nu este medic/terapeut
maieutica
Iulia, multumesc pentru lamuriri, asta e bine ca fenomenul asta, indiferent de frecventa sau intensitate nu poate cauza embolie in caz de sarcina!

Scarface, cu toata consideratia pentru demersul tau, cred ca tu te contrazici. Daca ar fi vorba de tonusul vaginal s-ar intampla mai mereu, daca nu in totdeauna, nu? Mai mult, ginecologul mi-a spus ca am vaginul mai stramt si mai scurt ca medie si poate, lubrifierea de care spuneam, poate cauza fenomenul asta uneori, desi, cum spuneam, nu credea ca e posibil.
Remediile homeopate la ce nivel ar actiona? Local, endocrin, sau in genreral? Ca eu nu am vreun neajuns fiziologic si cum spuneam, cred ca nici functional...
0
22-04-2010, ora 15:34
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@mai. Pai aici nu este vorba numai de cazul tau, ci de ceva general. Nu esti doar singura la care se intampla asa ceva si nu toate au caracteristicel tale vaginale. Tu te vezi numai pe tine ca exemplu, pe cand eu vorbesc la modul general. Eu nu o sa ma contrazici niciodata, insa nu va pot da si capcitatea sa intelegeti ce spun eu exact si fiecare intelege mai degreaba ce are in cap decat ce spune celalalt.
Daca nu este o problema pt. tine atunci de ce mai strigi dupa ajutor ? La fel si fata cealalta.
Stergeti-va din cap problema daca o credeti pe Iulia si gata s-a rezolvat si problema. Sper sa aveti pe undeva un buton de resetat memoria, daca nu, inchiriati pixul magic de sters memoria de la Will Smith.
0
22-04-2010, ora 15:48
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Fetele au cerut ajutor pt că la fel ca orice fată dacă se întâmplă ceva în timpul actului sexual atunci îşi face griji, e posibil să nu întrebe lumea din jur pentru a vedea că este un lucru normal şi atunci logic când a găsit ceva pe Internet, mai ales un individ care habar nu are dar le spune că e ceva în neregulă- e logic să se sperie şi să ceară ajutor... nu vă speriaţi fetelor, scarface are o ciudă pe oricine nu e de acord cu el.
Dar afecţiunea ta ai căutat-o? Serios acum, cineva care simte nevoia să insulte doar pt că altcineva are o părere (avizată) diferită de propria convingere e clar că are ceva în neregulă, cineva inflexibil psihic, fără nicio dorinţă de a accepta ceva nou, iarăşi are clar cel puţin o afecţiune
0
22-04-2010, ora 22:08
maieutica
Nu este medic/terapeut
maieutica
Scarface,
Imi place sa fiu directa: genul asta de presupozitii "tu te vezi numai pe tine" si "stergeti-va din cap" sfideaza deja nesimtirea. Si stii de ce? Pentru ca tu judeci oameni si judeci si gresit si partial.Si tonul este necivilizat.
Desi n-as fi vrut sa spun, pentru ca nu e un argument intr-o discutie, sunt profesoara si de psihologie si de logica si din aceasta postura iti spun ca ai manifestari de histrionic (cauta daca homeopatic te poti trata) si nu ai coerenta logica, esti, cum spune Iulia si nu numai obsedat de un adevar, dar uiti ca fiind uman, nu are cum sa fie Universal.
Cred ca intelegi cam greu anumite lucruri, nu accepti omenescul si intri pe aici numai pentru ca esti obsedat de preocuparea ta pentru homeopatie, pe care nici macar n-o popularizezi corect.
Inteleg ca ai avut un caz miraculos de vindecare prin homeopatie, a cuiva drag tie, dar de aici si pana a porni orice discutie cu prezumtia de prostie si informare insuficienta e cale lunga.

Daca nu suferi de un orgoliu nemasurat, desi esti histrionic, poate ceri scuze cu decenta.

Iulia, multumesc, da, exista afectiuni si manifestari particulare. Respect pentru rabdare...:)
0
22-04-2010, ora 22:22
alexiya
Nu este medic/terapeut
alexiya
eu nu cred ca am strigat dupa ajutor.era o nelamurire...nu stiam cum sta treaba cu fenomenul asta...ceream doar o parere..pentru ca vreau sa fiu informata...daca vreau sa fiu informata asta nu inseamna ca sunt disperata.scarface nu cred ca ar trebui sa te simti jignit pentru ca altcineva are o alta parere...idee e sa sustii o parere cand e intradevar ai dreptate..daca nu trebuie sa si accepti ca e posibil sa nu ai dreptate.si vad ca tie daca nu ti se da dreptate incepi sa ataci pe altii...
0
28-04-2010, ora 16:27
XD
Nu este medic/terapeut
XD
zgomoturile astea se pot intilni la orice fata??indiferent de e virgina sau nu?
0
11-07-2010, ora 23:58
Betty18
Nu este medic/terapeut
Betty18
:)) doamne..unii nu se dau batuti nicioadata. Tind sa confirm ca si eu am avut" aceste zgomote :P dar nu mereu. si dupa mine sutn absolut normale. acuma..scarface, cum au mai spus si altii, daca nu esti in domeniu, mai bine las'o balta :P :))
0
17-07-2010, ora 19:22
mitza81
Nu este medic/terapeut
mitza81
e ceva absolut normal.scarface, ai o fixatie cu homeopatia?su contract cu homeopatii?ca in toate temele unde esti prezent numai asta recomanzi:HOMEOPATIE.ai auzit ca mai sunt si alte moduri de a trata diferite afectiuni?
0
30-08-2010, ora 12:45
unombun
Nu este medic/terapeut
unombun
E foarte normal draga mea...dar vezi ca ti-am trimis un mesaj privat.
0
22-12-2010, ora 20:22
mami78
Nu este medic/terapeut
mami78
eu timp de 16 ani nu am avut asa ceva, iar acum desi am acelasi partener au aparut zgomote ciudate, mie nu mi se par normale, asa deodata, as vrea solutii desi ma simt minunat sunt perfectionista si cred ca ne masuram perfect
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Actul sexual propriu-zis
  •