LYM mare

29-05-2009
mihaelaBuni
Nu este medic/terapeut
mihaelaBuni
Buna ziua,

Tocmai mi-am luat rezultatele analizelor si am vazut ca am valori crescute la LYM : LYM% am 43.6, iar LYM # este 3.09 x10^3ul.
Mi-au mai iesit valori anormale la : PLT: 60 mii/microL, MCHC: 38 g/dL, PDW: 19, 40 fL.
Toate celelalte de la hemoleucograma au iesit in parametri normali: WBC, RBC, HGB, HCT, MCV, MCH, RDW, MPV, NEUT, MXD, P-LCR.

Valori mari mai am la colesterol ( mg/dl): Colesterol seric total: 336; LDL colesterol este 244, in timp ce HDL colesterol este in parametri normali: 76.
Iarasi Sideremia este mare: 186.


Mentionez ca am 37 de ani, 1, 60 m inaltime si 52 de kilograme. Nu fumez, nu beau alcool, nu manac gras si nici prajeli in mod exagerat.

Am facut toate aceste analize pentru ca vreau sa fac un copil.

Testele pentru hepatita, citomegalovirus, rubeola (IgM si IgG la toate) au iesit negative. Doar la Toxoplasma gondii a iesit IgG pozitiv, in timp ce IgM este negativ. Si la Chlamidia (din singe) rezultatul este negativ. Este posibil sa iasa negativ rezultatul pentru Chlamidia daca anul trecut in octombrie a iesit pozitiv?

Va raman recunoscatoare daca imi interpretati aceste rezultate, pentru ca abia saptamana viitoare merg la medicul meu ginecolog si nu mai am rabdare pana atunci.

Va multumesc mult de tot,

Mihaela
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.