Lyme- borelioza!!! Este cineva bolnav?

10-01-2018
Ana357
Nu este medic/terapeut
Ana357
Buna,

Ma numesc Lucia, sunt diagnosticata cu aceasta boala relativ recent.
Urmez tratament.
Mai este cineva care are borelioza?!
Daca da, va rog sa scrieti aici.
Asi vrea din suflet, o parere, o experienta, orice.
Am mai postat 2 subiecte, legate de analize, ( pe care le-am tot facut inainte de a ajunge la acest diagnostic ) de-a lungul timpului. Nu am primit nici un raspuns :(.
Poate nu am postat intrebarile unde trebuie, de aceea va rog frumos, mutati mesajul meu oriunde considerati ca este locul lui.
Multumesc.
222 comentarii 12 ..... 7 8 Înainte ›
0
10-01-2018, ora 17:18
AiRdr0p
Nu este medic/terapeut
AiRdr0p
De obicei, se răspunde mai mult la secțiune de semne și simptome. Ce simptome ai, mai exact??
0
11-01-2018, ora 06:41
Ana357
Nu este medic/terapeut
Ana357
Buna, multumesc pentru raspuns.
Voi incerca sa scriu si acolo.
Adevarul este ca m-ar fi ajutat foarte mult sa pot comunica cu cinava care are aceasta boala, ca si mine.

In rest ce sa zic? Banuiesc ca este povestea " clasica ". 2 ani si ceva de umblat prin doctori, medic de familie, reumatolog, neurolog ( nu unul ci 3 sau 4 ), cardiolog, orl, endocrinolog, neurochirug, infectionisti, analize peste analize, nici eu nu mai stiu, le-am pierdut numarul, toate bune.
La fel si vizitele la urgente. Aveam zile cand nu ma puteam ridica din pat, imi era foarte rau, nu puteam sa respir. Ajunsesem sa fiu penibila, ma cunosteau cei de la urgenta. Analize bune, perfecte chiar, eu eram din ce in ce mai rau.
Intr-un final m-au trimis la psihiatru, aveam atacuri de panica. Am luat un tratament psihiatric cateva luni.
Nimic nu s-a schimbat.
Apoi din proprie initiativa, am mers la doamna doctor Cretu, unde am descoperit ca am niste virusi : Coxsackie si bacteria Bartonella.
Apoi la dna. doctor Tatiana Rosca, unde am descoperit Borelioza, virusul Zosterian, Citomegalivirusul, Herpex Simplex 1, virusul Rubeolei, sa mai fie poate unul dar nu il tin minte.

Acum urmez tratament din decembrie 2017.
Tot in aceeasi luna, am fost operata de apendicita si chist la ovar. Aveam dureri mari atunci dar analizele si eco ieseau in regula. Totusi datorita durerii au decis sa ma opereze.
Conf. Dl. Doctor care m-a operat, apendicita nu era atat de imflamata nici chistul foarte mare.
Mai apoi am aflat ca de fapt din cauza Boreliozei prezint aceste dureri.
Asa mi-a spus dna. Doctor Tatiana Rosca. Ca nu era necesara operatia.
Nici nu stiu ce sa mai cred :((.
Am dureri de cap, am facut 2 Rmn-uri, totul in regula. Dureri coloana si picior, Rmn in regula.
Acum ma doare abdomenul foarte rau, in zona unde a fost apendicita, in zona ovarelor, tot partea dreapta.
Ma sperii tot timpul, sunt la a 2-a tura de antivirale, ma simt rau.
Dna. Doctor spune ca este normal, imi spune ca sunt parazitii care umbla pe acolo :((.
La fel si starile psihice, nu pot sa dorm, plang mereu, sunt ametita.
Sper ca nu am plictisit cu atata scris, imi cer scuze, doar ca ma depaseste boala aceasta.
Multumesc pentru raspuns inca o data.
0
16-01-2018, ora 14:37
adragomir26
Nu este medic/terapeut
adragomir26
Draga Ana,

Eu sunt in aceeasi situatie ca tine, pacienta a dnei Dr Rosca, cu diferenta ca eu voi incepe tratamentul cu antibiotice intr-o saptamana. Povestea, la fel, doar ca eu m-am plimbat doar vreo 3 luni prin doctori de diferite specialitati insa cand a iesit rezultatul pozitiv (spirochete) in sange la microscopia in camp intunecat ( unde am ajuns datorita unuia dintree cei mai buni medici pe care i-am intalnit vreodata) care s-a uitat pe diverse analize si a zis: simptomele par a indica borrelia, du-te si fa microscopia. Am avut un mare noroc. Eu am ajuns in octombrie 2017 la urgente la Sanador dupa un episod de picior paralizat, mana, jumatate de fata si tulburari de vorbire. RMN, inafara de portiuni difuze demielinizate, restul perfect normal. Dna Dr Rosca opineaza ca este si un mic edem cerebral. Insa, pana sa ajung la dansa medicul m-a trimis de urgenta (deoarece nivelul oxigenului in sange era foarte mic) la 12 sedinte de oxigen hiperbar. M-au ajutat enorm cu respiratia, suflu si starea generala imbunatatita. Durerile de cap usoare sau puternice sunt un simptom normal. La fel si probleme digestive (durere, greata, stari de voma etc) deci, cel mai probabil, dna Dr Rosca avea dreptate cu operatia. Oricum (acum in calitate de pacient cu un tata medic chirurg), o operatie, cu exeptia unei urgente care puneviata in pericol, este contraindicata in afectiunea borrelioza. Din cauza ca simptomele pot fi din cauza bolii si nu a organelor respective. Recuperare mai dificila, stare generala rea etc. Oricum, acum nu prea mai conteaza. Eu am zile cand nu ma ridic din pat (dureri puternice articulare, de spate, voma, dureri de cap, sensibilitate la lumina, iritabilitate, spasme faciale, furnicaturi si dureri de oase si muschi etc) insa si multe zile bune. Cel putin dupa vreo luna de tratament naturist (care mi s-a recomandat sa il tin si pe perioada antibioticelor) + Oxigen Hiperbar (care ma face sa ma simt mult dar mult mai bine) o data la doua zile + Dieta alimentara exclusiv alcalina + apa alcalina 3l/zi, ma simt mai mult bine decat rau.
Ca suplimente alimentare iau: Fosfor, Nyrvusal (Complex de B-uri + Acid alfa lipoic+ Magneziu si Seleniu), Vitamina C (Secom), Ganoderma (ciuperca chinezeasca cu proprietati antiinflamatoare), Ginkostem (Ginkobiloba+ginseng), DHA, Extract de pelin, Curcumin (articulatii), echinaceea. Le gasesti pe toate la Farmacia Tei. M-au ajutat mult. Plus foarte multe fructe si legume proaspete, sucuri de fructe. In rest, in zilele cand nu ma simt foarte rau, incerc sa ies sa imi tin mintea ocupata si sa am activitate. Lucrez zilnic(nu am lipsit decat vreo cateva zile cand m-am simtit foarte rau insa dupa cateva ore se ameliorau), in fiecare zi dupa pranz ma apuca durerile de oase si spate (insa suportabile si deja m-am obisnuit:).Poti incerca(pe mine m-a ajutat mult in alte ocazii) Extract de sunatoare capsule. Este un antidepresiv, antipsihotic natural si crede-ma ca starea psihicului influenteaza foarte mult simptomele fizice si evolutia tratamentului. Eu eram mereu vesela, linistita si cu somnul foarte bun, in perioada cand luam sunatoare. Acum, momentan, nu am nevoie de ea. Insa fruntea sus, e normal sa te simti si mai rau si mai bine. Vor trece. Discuta cu Dna Dr si o schema de naturiste ca sa sustina organismul pe perioada antibioticelor si a bolii in general.
1
08-02-2018, ora 10:51
Ale73
Nu este medic/terapeut
Ale73
Draga Ana.Eu astept rezultatele de la clinica din Augsurg, locuiesc în Germania, dar din pacate, un an și ceva nu am rezolvat nimic pe la diverși medici.Asa am hotarat sa merg la o clinică privată.Incearca sa iei legatura cu mine, si daca te pot te ajut, te ajut cu mare drag.
0
08-03-2018, ora 20:08
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
In Craiova, la clinica ''Sanatatea'', puteti efectua analiza Darkfield, necunoscuta aparent la noi, insa celebra in Germania.
0
18-03-2018, ora 12:27
Viviana-Cristina
Nu este medic/terapeut
Viviana-Cristina
Buna! si eu am descoperin recent, in decembrie 2017 ca am boala Lyme, dupa 4 ani de mers pe la tot felul de doctori in Timisoara si rezoltat neconcludent, am luat decizia sa merg in Ungaria la o clinica privata din Szeget. Acolo de la prima serie de analize mi-au descoperit boala Lyme. Acum sunt in faza de tratament, am terminat prima cura de pastille dar pare ca nu e efficient deoarece ma simt tot mai rau, saptamana asta am fost in Szeget pentru recoltare si dupa Paste am rezultatul si o sa merg la control, probabil trebuie sa incep tratamentul injectabil..mentionez ca de aprox 1 an un deget este blocat din cauza durerilor articulare care persista de 3-4 ani, ma dor atat mainile cat si picioarele, am urmat in tratament intens pentru "migrene" timp de 6 luni (durerile de cap fiind mai usoare dupa acest tratament) dar si o urticarie cu o vechime de mai bine de 3 ani (in fiecare seara trebuie sa iau Xyzal pentru urmatoarea zi fara mancarimi)... si toate astea fiind de la...Lyme.

Poate ma bagati si pe mine in bucla voastra de experiente.

Cu drag,
Cristina
0
20-03-2018, ora 09:17
Ale73
Nu este medic/terapeut
Ale73
Buna Cristina! De 1 an și jumătate tot felul de simtome, in decembrie 1017 mi-am descoperit singura lyme pozitiv, medicul meu uitase sa se uite peste analize.Tot felul de analize, pe la diverse clinici din Germania, pt ca aici locuiesc.Acuma sunt suspecta de sacroidoza, O boala autoimuna, care eu cred ca am făcut-o tot de la lyme.O sa-ti las nr meu de tel, si o sa discutam mai multe.+4915171772937.I-ti doresc multa sanatate.
0
20-03-2018, ora 09:56
Ale73
Nu este medic/terapeut
Ale73
Buna Cristina! De 1 an și jumătate tot felul de simtome, in decembrie 2017 mi-am descoperit singura lyme pozitiv, medicul meu uitase sa se uite peste analize.Tot felul de analize, pe la diverse clinici din Germania, pt ca aici locuiesc.Acuma sunt suspecta de sacroidoza, O boala autoimuna, care eu cred ca am făcut-o tot de la lyme.O sa-ti las nr meu de tel, si o sa discutam mai multe.+4915171772937.I-ti doresc multa sanatate.
0
23-03-2018, ora 15:25
Ana357
Nu este medic/terapeut
Ana357
Buna tuturor!

Din pacate abia acum am reusit sa va raspund :((. Imi cer scuze si multumesc tuturor celor care au scris.
Mi-ar place intr-un fel sau altul sa putem tine legatura, aici sau facebook sau oricum :).
Multe s-au intamplat de la primul post.
Am reusit sau mai bine zis maine sper sa reusesc sa termin prima tura de antibiotice ( azitromicina ).
A fost o tura foarte grea din toate punctele de vedere.
Terminasem cu " bine ", cat de cat turele de antivirale si fix in ziua in care am inceput antibioticele a trebuit sa ma operez iar, in urma unei dureri puternice pelvine. Un nou chist, de data aceasta spart. Operatia in sine nu a fost periculoasa, insa efecetele bolii, scaderea imunitatii si administrarea de antibiotice mi-au pus capac.

Cel mai rau simptom este ce de sufocare, pe care il am si in prezent dar nu la fel de intens.
Analize din nou, in regula, spirometrie, rediografie plamani, saturatia oxigenului. Toate bune, in timp ce eu eram rau. Ma bufneste si rasul acum ( sa fac haz de necaz ), cand ma gandesc ce fete aveau asistentele de la reanimare cand vedeau tensiunea 15 cu 9 si pulsul 150. Cu beta-blocante nu scadeau. Apoi senzatia de sufocare, au incercat sa imi puna oxigen, dar daca saturatia mea era buna, normal ca nu a functionat. De atunci, de aproape o luna si ceva nu am mai respirat normal. Ba chiar intr-o seara am crezut ca mor. Senzatia de sufocare era atat de mare incat nu o mai suportam. Eu eram convnsa ca a fost un herx, doamna doctor mi-a spus ca au fost doar simptomele bolii. Atunci stau si ma gandesc, Doamne Ferereste de un herx!

Dureri mai mici sau mai mari in zona ovarelor, vaginului, abdominale si mai sunt de povestit legat de simptome.
Dar nu vreau sa va plictisesc scriind atat de mult.
Eu ma bucur din suflet ca cineva a raspuns, ca nu sunt singura, ca imi impartasiti din povestile voastre si sper sa tinem legatura.

@ adragomir26
Ce mai faci? Cum a fost la tine prima tura de antibiotice? Am discutat cu dna. doctor toate aspectele bolii, din pacate, la mine este cronica deci astfel de simptome trebuie sa le suport asa cum pot. Urmatoarea tura este de doxicilina si un alt antibiotic ( imi scapa acum denumirea ). Doamana doctor spune ca mai am 5 ture. Imi este greu doar cand ma gandesc. Tu cum reusesti sa rezisti?

@ Ale73
Multumesc pentru intentiile tale bune. Imi dau seama numai din mesajul tau ca esti un om minunat.
Au iesit rezultatele? Ai discutat cu un medic? Cum te simti?

@ Viviana-Cristina
Abia dupa Paste? Si acum cum te simti? Exista doctori si la noi in tara. Nu ti-ar fi mai usor asa?
Stiu ca si in Timisoara sunt medici specialisti in Lyme. Bine, singurii specializati sunt dna. doctor Tatiana Rosca ( Bucuresti ) si dl. doctor Bogdan Ion ( Constanta ).

@ Cristi199
Asa am reusit initial sa descopar boala, la microsopie in camp intuecat, pentru ca selorogia imi iesea negativa, boala fiind cronica.
Esti si tu un bolnav de Lyme sau ai cunoscuti cu aceasta boala?


Sper ca mai sunteti pe aici si imi pare rau ca am intarziat cu raspunsurile.
0
31-03-2018, ora 19:54
eugen101
Nu este medic/terapeut
eugen101
salut, am fost diagnosticat cu lyme in 2012, am avut cateva episoade de paralizie temporara, orbire temporara, imflamarea articulatiilor, dureri musculare, etc. am urmat tratament cu capsule de usturoi si argint coloidal, iar in timpul tratamentelor au aparut reactiile herx, fac o cura de argint cam 30 zile / an. Simptomele au disparut total, capacitatile fizice nu imi sunt afectate (inca pot face sport de performanta). Tin regim alimentar fara carne, zahar, lapte, alcool, tutun. Consum zilnic vitamina C, ceai de macese, limonada, fructe autohtone de sezon, caci cele din comert sunt otravite cu fungicide si alte otravuri. Evit stresul caci este inamicul nr 1 care slabeste imunitate. In rest ma simt destul de bine.
Multa sanatate va doresc.
God bless you !
0
10-06-2018, ora 00:41
Marius197
Nu este medic/terapeut
Marius197
Salutare,
Cred ca va pot ajuta cu ceva sfaturi si eu am fost diagnosticat cu Borrelia anul trecut in toamna.
In urma cu mai bine de 4 ani am facut o alergie puternica la Ambrozie, care a debutat cu o conjuctivita oculara timp de 2 saptamani, dupa care am inceput sa am senzatia de nisip in ochi. Am mers din doctor in doctor pana cand sintomele s-au agravat, ajungand la fotofobie, umflaturi ale ploapelor, conjuctiva infalamata. Sensibiliate oculara la orice adiere de vand care ajungea in contact cu ochi.Uneori nu mai putem sa tin ochi deschisi. Totul sa agravat in momentul in care nu mai putem privi la calculator, televizor, etc, si aveam senzatia ca am ceva in interiorul ochiului si am inceput sa fac niste afte bucale agresive care durau luni pana cand dispareau, iar apoi dupa circa 1 saptamana o luam de la inceput.
Am fost la aproape toti medici din Bucuresti si am plecat cu acelas diagnostic ochi uscat si picaturi.
Am facut cred ca aproape toate testele de boli autoimune, analize peste analize inclusiv RMN.
Dar nu aveam nici un rezultat, in schimb la RMN au fost identificate cateva zone usor demielizante, am repetat RMN-ul dupa 1an si 2 luni, si totul a raman neschimbat.
Efectiv nu mai stiam incotro sa o apuc, in plus am inceput sa fac alergii ale conjuctivei in momentul in care intram in contact cu orice spor de parfurm sau polen de pe starda, care se manifesta prin faptul ca nu mai puteam sa deschid ochii si simteam o durere in spatele globului ocular.
Anul trecut spre toamna am inceput sa am o senzatie prin care imi simteam muschi abdominali tensionati.
Oricum nimeni nu mai credea ce spuneam, aproape incepusem sa cred ca totul este datorat ochiului uscat.
Dar tot in toamna anului trecut am intalnit o doctorita virusoloaga in Bucuresti care mi-a indicat sa fac o serie de analize printre care si Borrelia. Iar surpriza a fost foarte mare, aveam Borrelia Garini, iar in plus doua coinfectii Babesia si Bartonella.
Am fost la BCA in Ausburg si s-au confirmat analizele dupa care am plecat in Austria la o clinica privata sa cer un punct de vedere in plus, deoarece in Romania daca citesti despre Borellia nu exista in opinia multor doctori.
Culmea a fost ca toti din Austria au spus ca simptomele mele nu au legatura cu Borellia, deoarece ea se manifecta cu totul diferit, pot spune ca si cei din Germania au spus acela lucru la consultatie inainte de analize.
In Decembrie am hotarat sa incep tratamentul cu antibiotice iar dupa 6 luni ma simteam mai bine, dar nu suficient, aveam in continuare probleme cu pleoapele si ochii.
Anul acesta am aflat de la o cunostiinta care a fost diagnosticata tot cu Borellia care sa tratat in Italia, dar cu simptome clasice de Borellia.
Rezultatele au fost extraordinare in aproape 2 luni si 5 saptamani a fost vindecata fara antibiotice, doar cu radio frecventa si medicina biologica. Rezultatul RMN-ului a confirmat ca leziunile aproape au fost vindecate.
In urma cu 1 saptamana am mers si eu in Italia, am fost uimit ca dupa primul tratament am inceput sa imi revin cu fiecare zi care trece.
Toate cele bune si multa sanatate.
0
10-06-2018, ora 18:56
adragomir26
Nu este medic/terapeut
adragomir26
@Ana357
Acum am doua saptamani de cand am inceput a doua serie de antibiotice : Azitrox si Tinizol + Anticoagulant. Reactia Herx a fost moderata la ambele cure, in sensul ca nu s-au agravat decat durerile de oase, pulsul si durerile de cap (dna doctor spune ca este o usoara presiune intracraniana). Ma ajuta foarte mult tratamentul naturist si oxigenul hiperbaric de doua ori pe saptamana. In rest, incerc sa imi tin psihicul tare, ma duc la serviciu ca sa mai uit de boala:)) si incerc sa fiu cat mai ocupata. Extract de sunatoare si stresclin de la Himalaya ma ajuta pe parte psihica.
0
20-08-2018, ora 14:45
nunuke
Nu este medic/terapeut
nunuke
@Marius197
Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi scrieti unde in Italia este clinica si un nr de telefon.
Multa sanatate va doresc!
0
05-09-2018, ora 14:00
andrei_zz
Nu este medic/terapeut
andrei_zz
dragilor, va rog din suflet, daca stiti, scrieti mi coordonatele clinicii din italia cu tratament de radiofrecventa si medicina biologica unde s a spus ca au fost rezultate excelente pt. lyme. astept. faceti va o pomana si dati mi aceste informatii, chiar din auzite, care ar ajuta multa lume.
0
09-09-2018, ora 16:32
Marius197
Nu este medic/terapeut
Marius197
Buna,
Doctorul se numeste Dobrea Emilian, gasiti ceva pe web, stiu ca a lucrat si cu cei de la Infrafrit din Bucuresti.
Este doctorul care a pus bazele unui aparat care poate trata si diagnostica bacterii si virursii care nu au perete celular, iar tratamentul cu antibiotic nu da rezultate de cele mai multe ori.
Eu m-am tratat direct la dansul. Am inceput tratamentul de cateva luni, lucrurile merg spre bine.
Eu am auzit tot de la cateva persoane care au aceasta problema cu Borellia.
Tratamentul si terapia este putin cam scumpa dar, pentru mine face toti banii, deoarece ma vindec.
Costul terapiei este de 1000 eur, plus biletul de avion la Milano, plus medicamentatia care este de aproximativ 600eur. Medicamente le cumperi de la faramacie sau direct din Germania.
Eu le-am cumparat din Italia.
In clinica din Germania am cheltuit acceias bani dar fara mari rezultate si am luat foarte multe antibiotice.

Multa sanatate.

Daca crezi ca te intereseaza imi spui si vedem cum iti dau numarul de telefon.
0
17-09-2018, ora 11:48
andrei_zz
Nu este medic/terapeut
andrei_zz
Buna. Multumesc pentru amabilitate. Te rog da mi acel nr. de telefon al dr. din Italia. Astept si Doamne ajuta,
0
19-09-2018, ora 11:12
Marius197
Nu este medic/terapeut
Marius197
Nu stiu cum sa va dau numarul de telefon, deoarece nu se vede pe site, vorbiti dumneavoastra cu cei de de la Romedic sa va dea dreptul sa vizualizati numarul de telefon.
Eu va las totusi numarul domnului doctor 0039 349 1243074

Sau, incerc sa va scriu din bucati, este posibil sa mearga 0039 reee sa 349dwwe 124dfdfd 3074mmm
1
19-09-2018, ora 15:33
Ale73
Nu este medic/terapeut
Ale73
Buna, revin dupa cateva luni de absenta., dar cu vești bune :))) !!!Eu ma tratez la o clinică de medicină alternativa din Cluj.Nu stiu daca pot da numele clinicii, sa nu se spuna ca fac reclama.Am mai scris simptomele mele erau peste 100.de la semipareza.furnicaturi.amorteli. stari de rau.depresie.dureri sub toate formele.de organe de mușchi de oase.nopti nedorimite.off nici nu vreau sa-mi mai amintesc si foarte multe probleme neurologice.Pot spune ca 80%din simptome nu le mai am...si ce mai am sunt sub o formă foarte ușoară. Ma simt f bine, si vreau sa le multumesc din suflet pentru tot ce au facut acești oameni pentru mine.Va doresc multa sanatate!!!, si cine vrea poate sa ia legatura cu mine pentru mai multe detalii.
0
19-09-2018, ora 15:56
Ale73
Nu este medic/terapeut
Ale73
Buna, revin dupa cateva luni de absenta., dar cu vești bune :))) !!!Eu ma tratez la o clinică de medicină alternativa din Cluj.Nu stiu daca pot da numele clinicii , sa nu se spuna ca fac reclama.Am mai scris simptomele mele erau peste 100 :de la semipareza.furnicaturi.amorteli.depresie.stari de rau.nopti nedorimite.off nici nu vreau sa-mi mai amintesc si f multe probleme neurologice.Pot spune ca 80%din simtome nu le mai am...si ce mai am sunt sub o formă foarte ușoară. Ma simt f bine, si vreau sa le multumesc din suflet pentru tot ce au facut acești oameni pentru mine.Va doresc multa sanatate!!!, si cine vrea poate sa ia legatura cu mine pentru mai multe detalii.Tratamentul este sub forma de terapie si tot felul de suplimente eu personal nu am primit nici un antibiotic., Au doua clinici una in Germania si una in Cluj eu am ales sa merg la Cluj.Preturile in stainatate sunt mult mai mari asa ca fac naveta Germania _Romania :))).
0
28-09-2018, ora 10:34
andrei_zz
Nu este medic/terapeut
andrei_zz
Buna Ale. Multumim pt. informatii, de folos pt. multi oameni in suferinta. Poate imi dai nr. tau de mobil, spre a intra in legatura vie cu tine. Doamne ajuta si multumiri
0
28-09-2018, ora 11:21
Flrazvan
Nu este medic/terapeut
Flrazvan
Dragi toti, a avut cineva analiza western blot negativa care pana la urma a fost diagnosticat cu boala Lyme. La mine dureririle sunt: spate, ceafa, cap, inima ( intepaturi, dureri toracale, tensiune pana la 15 cu 10, puls care ajunge rar si la 130), senzatii de durere(parca ma strange) maini/talpi, respiratie incinsa.

Mie WB mi-a iesit negativ, si toti medicii imi spun ca e psiho nu inteleg cu poate sa te doara asa tare ( ieri de exemplu am avut niste dureri in zona toracala de m-au naucit) si sa zica ca sunt psiho. Pt episodul de ieri dr se bazeaza pe ECG-urile, analizele de sange si radiografia cardio pe care le-am facut, care sunt ok.

Ei zic ba fibromialgie, ba psiho dar nimic concret ( schema de tratament /urmarire, diagnostic scris negru pe alb), totul e pe gura asa ca si cum nu ar fi siguri pe ei. Ce ma enerveaza e ca nu ma trimit la analize suplimentare ( gen sa repet RMN-urile la cap / coloana sau sa fac ct la organele interne, sau analize suplimentare pt Lyme sau alte chestii infectioase).

Nu mai stiu in ce directie sa o iau...

Ma poate ajuta cineva sa dau de dna Rosca Tatiana pe privat?
0
28-09-2018, ora 12:56
Ale73
Nu este medic/terapeut
Ale73
Buna andrei_zz.nr meu de tel +4915171772937.posibil o saptamana sa nu ma găsesti la acest nr, azi sau mâine plec spre Romania la terapie. Pentru Flrazvan , Sa stii ca asa mi sa spus si mie, ca e fibromialgie, intr-adevar nu spun ca nu au avut dreptate, dar asta se face de la ceva. si sigur de la Lyme sunt persoane care o fac. 8 analize de borelioza am făcut și mi sa spus ca tot înregulă.Singurii au fost cei de la o clinică privată din Augsburg care au spus că este Lyme. Acolo costa analizele in jur de 2500 de euro.La Cluj in jur de 250 de euro.Cand am mers la Cluj, nu am dat detalii despre boala, dar am fost surprinsă sa mi se spuna exact ce mi sa spus la Augsburg , dar mult mai amanuntit. Diagnosticul meu este:Borreliagarinii, Borreliaafzell deci 2 sa fie cu pereche:)...Virus Epstelin-Barr.Babesia.si mai câțiva virusi...ciuperci..si streptocopi mai mititei.Din cauza stresului am mai facut si o boala autoimuna, psoriazis, care a dispărut complecta. Deci asta vad cu ochii mei ca nu mai e. Sanatate tuturor!!!
0
28-09-2018, ora 15:43
Flrazvan
Nu este medic/terapeut
Flrazvan
Buna Ale73, la ce clinica din Cluj ao fost pt diagnostic? Vreau neapărat să ajung undeva pt un diagnostic corect. Merci Răzvan
0
28-09-2018, ora 20:50
Ale73
Nu este medic/terapeut
Ale73
Buna Răzvan, clinica se numeste Transilvania Herling Centre.., șeful clinicii este un medic austriac si mai au o clinică in Köln in Germania.
0
28-09-2018, ora 21:17
Ale73
Nu este medic/terapeut
Ale73
07232 38855 nr de tel a doamne doctor Tatiana Rosca.Eu personal nu am fost.
0
28-09-2018, ora 22:27
Flrazvan
Nu este medic/terapeut
Flrazvan
Merci frumos !
0
28-09-2018, ora 22:42
Flrazvan
Nu este medic/terapeut
Flrazvan
Ale73 dar cei de la Cluj dau și diagnostic ? Sau e medicina alternativa?
0
29-09-2018, ora 00:02
Ale73
Nu este medic/terapeut
Ale73
Dau diacnostic exact.E medicina alternativa, dar se dau si medicamente in unele cazuri.Poate o sa discutam in privat daca vrei...si o sa-ti explic mai multe.Ti-am scris si nr doamnei Roșca, tu decizi.
0
01-10-2018, ora 16:13
adragomir26
Nu este medic/terapeut
adragomir26
@ Flrazvan:
Din cate stiu eu (si am cautat ceva) in Bucuresti este Dna Dr. Tatiana Rosca, a pus cineva nr dansei de telefon pe forum. Dna Dr. m-a tratat si pe mine. La Constanta este DR. Ion de la Centrul de medicina hiperbarica. Eu personal am facut Microscopia in camp intunecat la Borrelia Centrum si Lyme Diacnostic. La ambele s-au vazut foarte bine spirochetele. Westernblot IgM si IgG am facut la Sanador si au fost negative. Le-am repetat la Borrelia Centrum WB RN-AT care este mai complex im sensul ca are 7 benzi. Ideea e ca trebuie
0
01-10-2018, ora 16:46
adragomir26
Nu este medic/terapeut
adragomir26
ca suma catorva benzi sa fie o anumita valoare ca sa fie per total pozitiva. Insa, proteina p41 este ultra reprezentativa pentru borrelia. daca asta e pozitiva atunci 99% e. Aceasta spirocheta isi schimba periodic structura adn ca imunitatea sa nu o poata detecta. in acest caz, toate analizele markerilor imunologici ies negative si trebuie sa cauti proteinele reprezentative indirecte. Cea mai simpla cale este analiza Microscopie in camp intunecat. Se vad spirochetele e ceva. Insa, trebuie analizat filmul de un medic specializat pe asta ca sa excluda bartonella, babesia sau sifilis care au forme spirochetare. Pentru mai multe info si explicatii te poti uita pe forumul Centrului de medicina hiperbara din Constanta unde Dr. Ion raspunde cam tuturor si explica detaliat. PS: stai linistit (cat se poate) deoarece si pe mine m-au trimis la psihiatrie cu suspiciune de depresie. Adica nu mai poti de durere de oase, se vad spirochetele in sange insa "sigur nu e borrelia":))) Tuturor ne-a luat ceva pana am diagnosticat insa ce sa faci. Eu am facut 2 cure de antivirale si 2 de 28 de zile de antibiotice. Tot ce am rezolvat este sa le zgandar sa pozitivizeze Westernblot-ul:))) dar tot acolo sunt. Regim alimentar sanatos, multa odihna si fara stres si ma simt perfect. Nu am mai avut simptome majore ( minore sunt mereu insa m-am obisnuit) de vreo 2 luni si ma simt foarte bine. Optiunea mea personala a fost sa renunt la antibiotice deoarece le-am tolerat destul de greu si oricum nu s-a rezolvat nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns
222 comentarii 12 ..... 7 8 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Boala Lyme, diagnosticată în doar câteva minute
  • În Europa de Nord, incidența infecțiilor cu borelioză urmează variațiile abundenței populațiilor de șobolani
  •