Lyprinol - inceput de artroza

29-04-2014
paul_p
Nu este medic/terapeut
paul_p
Sunt un baiat de 27 de ani. In urma cu mai bine de 2 ani mi-am facut o radiografie la coloana cervicala si bazin si pe raportul medical e trecut printre altele si 'mica zona de demineralizare relativ bine delimitata de un halou opac localizata la nivelul capului femural stang.' ceea ce un medic kinetoterapeut mi-a zis ca s-ar traduce in timp in artroza. Dansul mi-a recomandat un tratament cu un medicament naturist realizat din scoica verde din Noua Zeelanda intitulat Lyprinol.
Eu nu am acum nici un fel de durere, de aceea nu stiu daca e chiar indicat sa iau acest medicament. Cu toate ca nu are efecte secundare, nu stiu daca o sa aiba vreun efect in cazul meu - adica o sa ma poate ajuta la stoparea sau macar incetinirea avansarii artrozei ?
Acesta e site-ul oficial: http://www.lyprinol.ro/
A incercat cineva acest medicament? Chiar merita ?
Multumesc mult.
3 comentarii
0
06-05-2014, ora 23:03
paul_p
Nu este medic/terapeut
paul_p
nimeni, nimic :(
0
15-03-2015, ora 11:25
dani emil
Nu este medic/terapeut
dani emil
cum e tratamentul?cum te prezinti?are rezultate?
0
15-03-2015, ora 12:01
paul_p
Nu este medic/terapeut
paul_p
Buna Dani,
A trecut aproape un an de cand am postat, insa pot sa-ti spun ca nu am incercat deloc acel medicament si asta din cauza ca e posibil ca acel medic sa fi gresit. Daca tot mi-ai adus aminte de aceasta problema :D, care nu e suparatoare pentru mine, cred ca o sa merg sa-mi fac noi radiografii pentru a vedea daca boala (artroza) a evoluat - comparativ cu radiografiile vechi.
Fiind vorba de suplimente, nu stiu daca ar fi avut vreun rezultat acest medicament... La tine care e problema ? Cine ti l-a recomandat si pentru ce problema ? Ce varsta ai ? Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cultură medicală - artrită vs artroză (explicații termeni)
  •