M-a inselat dupa 6 ani

11-09-2017
ilonei
Nu este medic/terapeut
ilonei
Buna ziua,
Am o relatie cu un baiat inca de la 15 ani. In vara anului acesta el a fost plecat sa munceasca undeva in tara, departe de locul in care locuiam. Mentionez ca nu stateam.impreuna. Cand s-a intors mi-a spus ca nu vrea sa mai fim impreuna, iar la insistentele mele, a recunoscut ca m-a inselat chiar dinainte de plecarea lui cu munca. Pe tot parcursul a celor 2 luni jumate cat a fost plecat el a continuat sa ma insele cu fata respectiva. Cand s-a intors mi-a marturisit ca el crede ca simte ceva pentru fata aceea, dar ca el ar face orice ca sa nu ma vada ca sufar pt ca nu ma poate vedea in starea de suferinta. Decizia finala a lui a fost sa ramana o perioada singur pentru a isi dea seama de sentimentele lui.eu m-am gandit ca fiind impreuna de la o varsta frageda, a vrut si omu sa vada altceva.. Ca na... Barbatu e barbat.Credeti ca mai are vreo sansa relatia noastra si ca se va intoarce la.mine? Vreau sa va spun ca relatia noastra a fost una foarte frumoasa, cu foarte putine certuri, doar ca in ultimul timp ne indepartasem putin.
3 comentarii
1
11-09-2017, ora 09:27
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Se poate ca după mai mulți ani un om să se schimbe, mai ales că odată cu maturizarea să descopere că-și dorește altceva. Nici tu nu mai gândești ca la 15, sunt sigură că ai schimbat multe lucruri la tine. Lasă-i timp de gândire, nu pune presiune pe el, pentru că dacă dragostea pentru tine e mai puternică și cealaltă a fost o simplă aventură, fii sigură că se va întoarce.
Dacă nu, gândește-te că a fost o perioadă din viața ta, apreciază lucrurile frumoase, iar faptul că a fost sincer cu tine e de admirat, pentru că gândește-te cum ar fi fost să aibă în continuare o relație cu tine, dar și cu cealaltă. Asta îmi spune că te respectă și-și dă seama că meriți mai mult decât să fii mințită.
0
11-09-2017, ora 13:29
ilonei
Nu este medic/terapeut
ilonei
Pe el mereu l-a frustrat faptul ca eu nu aveam un loc de munca. De fiecare data mi-a zis ca vrea sa ma vada o femeie independenta, iar planuri de viitor mereu existau.
0
11-09-2017, ora 13:44
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna ziua,

In acest moment, fiind sub impactul emotiilor, ( travaliu de despartire ), v -as recomanda sa va propuneti sa luati dvs o pauza, fizic dar si sufleteste, de la relatie, sa va inconjurati de prietene, mama, sora, persoane, eventual activitati care va fac placere si care sa va ofere confortul emotional, pentru a lasa timpul sa curga si sa se mai aseze lucrurile. Apoi puteti sa vedeti mai clar intreaga situatie, ceea ce simtiti dvs, ceea ce simte el. Momentan ati plasat la el decizia intregii relatii, din cauza emotiilor si al temerilor, insa o relatie este formata din 2 parteneri si cand veti fi mai detasata emotional veti putea analiza obiectiv relatia cu plusurile si minusurile ei si veti sti ce aveti de facut.
Succes si curaj!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul