M-a inselat si urmeaza sa ne casatorim intr-o luna... ce fac?

26-09-2014
sidy_09
Nu este medic/terapeut
sidy_09
Mereu spunem ca noua nu ni se poate intampla. Imaginati-va relatia perfecta, nu ne certam niciodata, totul era perfect, el un om minunat, cald, bun, iubitor, aveam aceleasi gusturi, ne placeau aceleasi lucruri. M-a sprijinit si m-a ajutat mereu in orice. A fost mereu acolo pentru mine, si eu pentru el. viata sexuala era implinita, nu imi lipsea nimic, nu ii lipsea nimic. nu eram doar iubiti, eram si cei mai buni prieteni, vorbeam orice si nu exista nici un secret intre noi.M-am considerat mereu binecuvantata sa am un asemenea om langa mine. Suntem doi oameni maturi, avem 32 de ani. suntem impreuna de 1 an si jumatate, relatia noastra a decurs usor si lin fara nici un fel de probleme si ar trebui sa ne casatorim in noiembrie. In august a trebuit sa plece din tara pentru 2 luni timp in care vorbeam zilnic, ore in sir.In urma cu 3 zile mi-a marturisit ceva ce avea sa fie pt mine un soc:m-a inselat cu o colega de munca. Participasera impreuna la o petrecere, el fiind un tip care bea foarte rar si putin, de data asta a exagerat un pic si mi-a spus ca tipa, care il placea a profitat de situatie si l-a ispitit, iar el..a cedat ispitei. M-a rugat cu lacrimi in ochi sa il iert, ca nu a vrut sa se intample asta si nu vrea sa ma piarda. Inima mea e rupta in mii de bucati. Nici nu stiu exact cum ma simt, e un amestec de frustrare, durere si revolta. Il invinovatesc pe el ca s-a pus in situatii care sa duca la o asemenea consecinta, o urasc pe ea ca a profitat de situatie. Il iubesc din tot sufletul, nu am intalnit niciodata un barbat care sa aiba atatea calitati la un loc, cu care sa ma inteleg asa de bine, si am avut ceva experiente in viata. L-as ierta cu ochii inchisi dar nu stiu daca voi putea trai stiind ca m-a tradat si mi-a tradat toata increderea pe care am avut-o in el si era neconditionata.Ce sa fac???? Sa il iert si sa merg mai departe alaturi de el sau sa plec din aceasta relatie????
7 comentarii
0
26-09-2014, ora 19:05
Madalin1234
Nu este medic/terapeut
Madalin1234
Imi pare rau prin ce treci tu acuma! da la barbati este in sange sa insele 90% din barbati din planeta inseala, dar nu toti o fac pentru ca vor, ce pur si simplu se intampla din greseala, sau alte cauze, plus ca daca el nu te-ar fii iubit nu ti-ar fii spus niciodata chestia asta si trecea mai departe, .Putini barbati sunt ca el!sa recunoasca o greseala. Treb iertat pentru ca el este cel care o sa te iubesca mult si sa te resfete... da tu acuma nu i da tot din prima, pentru ca cine stie ce mai iese!!! PLUS ca a recunoscut greseala deci pe jumate este iertat iar cu timpu o sa uit de aceast mic incident, si o sa razi cu el despre asta :)), depinde ce vrei de la viata !Ti-am spus sfatul meu si sper sa-l alegi pe cel bun!:D
0
29-09-2014, ora 03:43
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună ziua,
Este un eveniment neaşteptat, dar ce v-a ajutat să înţelegeţi care este valoarea sincerităţii în relaţie. Cât timp frustrarea şi ura vă va pune la încercare cugetul, nu veţi face decât să vă îndoiţi de intenţiile sale, trăind astfel într-o relaţie capcană, în care dumneavoastră veţi fi propriul prizonier. Acest eveniment este important cu adevărat pentru relaţie, iar de această dată soluţia în relaţie trebuie găsită împreună, printr-un demers asistat. Vă pot oferi consiliere de cuplu atât online sau faţă-în-faţă.

Chibzuinţă,
C.A.N.
0
30-09-2014, ora 16:07
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Ai putea sa ii mai acorzi o sansa, pt ca practic oricine care regreta o merita.
Insa nu te grabi cu copiii pana nu esti convinsa ca nu mai are ganduri din astea, pentru ca atunci vor suferi si ei la un eventual divort.

Bafta!
0
02-10-2014, ora 00:03
Raluca NM
Nu este medic/terapeut
Raluca NM
Sunt de acord cu Madalin1234, mai putin in privinta penultimei propozitii, probabil datorita si faptului ca sunt femeie, dar nimeni, niciodata, indiferent de numarul anilor ce trec de la moment, nu o sa poata rade pe tema unui astfel de subiect, mai ales cand esti cel inselat !! Timpul va trece, dar "petele"raman !!Este un moment greu, o dezamagire imensa, dar faptul ca ti-a spus, dovedeste respectul lui fata de tine si de relatia voastra, e clar ca a fost afectat si el intr-o anumita masura !! Oricine merita a 2 sansa, dar nu si increderea !! Cat despre respectiva, poarta 1% vinovatie, restul de 99 el !
0
02-10-2014, ora 09:47
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Increderea se recastiga, cu multa rabdare si tact.
Daca exista bineinteles si sentimente.
0
02-10-2014, ora 12:36
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Vai, dar de ce ar face asa ceva Katy ? A luat-o cumva de la gradinita neprihanita ?!
Iar procentele alea sunt 60 % ispita (fata) si 40 % baiatul, daca nu cumva total invers de cum le-a mentionat D-a Raluca !

Mergi pe burta fato, o sa ai si tu ispite la un moment dat si atunci o sa poti intelege mai usor sau uita-te in trecutul tau !
0
02-10-2014, ora 12:40
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
:)
Steve, esti de belea mai omule :))).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul