m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos

25-12-2010
georgiana c.
Nu este medic/terapeut
georgiana c.
Craciun fericit tuturor!

Am si eu o problema pe care nu reusesc sa o rezolv cu nici un tratament. In urma cu 6 saptamani, in urma unei perioade de cateva zile de stres puternic, m-am trezit cu fata, mana stanga si picioarele amortite de la genunchi in jos ( nu le mai simteam). Cu greu am iesit din starea asta, am luat calciu si magneaziu cateva zile fiind ferm convinsa ca este o criza de spasmofilie. Dupa cateva zile simptomele s-au agravat, am inceput sa am stari de lesin si mi-am facut analizele. Leucocite 9000 si markarul tiroidian 7.4. Deci un hipotiroidism. Am mers la endocrinolog, care mi-a dat tratament cu Selezin, Magnerot, si Eutyrox 12.5/zi. Degeaba. Am mers si la un neurolog: care mi-a recomandat Secatoxin si Millgamma. Am respectat cu strictete toata schema de medicamente. DAR starea mea se inrautateste, in fiecare dimineata ma trezesc amortita, fata imi este ca un musuroi de furnici cu zi cu noapte, imi vajaie urechile tot timpul, am ajuns sa nu pot sa dorm noaptea, nu mai am putere nici sa urc scarile, nu mai pot munci nimic fizic iar intelectual procesez extrem de greu ceea ce mi se spune. Cred ca am ajuns la capatul puterilor. Cine poate sa ma ajute cu un sfat? Spre ce cabinet medical sa ma mai indrept?
5 comentarii
0
26-12-2010, ora 13:58
Marcela Nedea
Nu este medic/terapeut
Marcela Nedea
La multi ani si Craciun fericit!

As vrea sa te pot ajuta in problemele medicale pe care le-ai descris. Te sfatuiesc sa-i telefonezi domnului Acad. Prof. Dr. Constantin Popa, medic primar neurolog, sef sectie neurologie la Institutul national de neurologie si boli cardiovasculare din Bucuresti, care acorda consiliere telefonica gratuita in fiecare vineri intre orele 10:00--11:00 la telefon 0785195503. Saptamana trecuta l-am sunat pentru ca imi amorteau mainile, aveam arsuri precordiale si insomnie de vreo doua luni. A fost o discutie lunga in urma careia am primit o gramada de sfaturi utile si informatii medicale pe care nu le stiam. Nu a trecut mult timp de vineri dar ma simt putin mai bine si sunt increzatoare ca imi voi rezolva problemele. Domnul doctor m-a ascultat cu mult interes, a fost foarte amabil si nu s-a grabit deloc. Mi-a spus ca il pot suna in orice vineri sa ii spun cum ma simt.
Eu am aflat telefonul dintr-un pliant pentru un call center medical de indrumare telefonica pentru pacienti.Aici, la numarul 0903900300, apelabil numai din reteaua Romtelecom, iti raspund la telefon profesori si specialisti de renume din diverse specialitati cum ar fi chirurgie, ortopedie, reumatologie, ORL, pneumologie, neuropsihiatrie, ginecologie, uro-nefrologie, virusologie, medicina de familie si altele.Doctorii raspund la telefon dupa un orar ca la cabinet si iti dau sfaturi medicale, te indruma spre spitale sau alte centre medicale.Daca nu gasesti medicul la telefon cand suni, poti sa anunti la 0213364079 care e problema ta medicala si ei iti comunica ora la care poti gasi specialistul. Sper ca iti va fi de folos informatia si iti doresc multa sanatate.
0
01-03-2011, ora 19:49
Cammi D
Nu este medic/terapeut
Cammi D
Buna ziua! Sunt Camelia, am 24 ani, 1, 73 m inaltime, 65 kg, iar de o luna jumate mi-a amortit partea de sus a degetului mare de la piciorul stang. Tin sa mentionez ca din octombrie am inceput sa ma ingras cate un pic, eu care faceam eforturi sa ma ingras, acum am auns sa am maimult cu 10 kg. SImt ca ceva e neinregula, dar nu am nici o idee. De 6 zile am inceput munca, dupa o pauza de 3 luni. Talpile picioareleor erau amortite si infierbantate, simteam nevoia sa ma descalt, sa le bag in apa rece. Am crezut ca de al oboseala si din cauza ca am avt opauza prea mare. Dar chiar si dupa 6 zile de munca picioarele nu-si mai revin. Colegii m-au sfatuit sa iau aspirrina, diclofenac, sa le tin in apa rece cu sare si otet, le-am dat cu diclofenac gel si chiar mi-am cumparat un spray de picioare cu menta si alte plante, m-am simtit bn pe moment ca nu imi mai ardeau, da daca mergeam o ora, iar incepea chinul.Incaltamintea mi-am schimbato, nu pot crede ca e de la papuci ca nu ma strang si nici nu ma incomodeaza. Chiar si cand dorm imi simt calcaile grele si cu durere si amortite, dar m-am speriat si mai tare cand am vazut ca m-am trezit intr-o dimineata si cu mainile amortite, parca tot corpul era amortit, si degetele de la mini imi mai amortesc. Nush ce se intampla cu mine, parca prea multe deodata. Sunt constienta ca trebuie sa-mi fac niste analize numai ca problema e ca sunt in strainatate si nu am incredere in doctorii de aici si mai si dai bani degeaba, ca iti zic ca nu ai nimica. Vrea macar sa am o idee ce ar putea fi. Ma puteti ajuta si pe mine? Va multumesc mult
0
03-03-2011, ora 10:29
fely
Nu este medic/terapeut
fely
ma numesc felicia si am 38 deani, si sunt din bacau.dela varsta de 14 ani am crize comitiale, si nu reusesc sa scap de ele, se manifesta pe partea dreapta se zbate ochiul drept, scot sunete cidate, ma zbat, imi musc de cele mai multe ori obrazul pe interior, nu=mi pot misca mana si piciorul pe partea dreapta.de=a lungul timpului am facut tratament cu finlepsin si fenobarbital, acum iau doar carbamazepin 3, 5 pastile pe zi si fenobarbital dar continui sa fac crize cam odata la doua trei zile cate 6 =7 pe noapte ce e de facut?ca acestea sa se rareasca si sa dispara in timp ?
0
03-03-2011, ora 16:43
Marcela Nedea
Nu este medic/terapeut
Marcela Nedea
Il puteti suna gratuit pe domnul profesor Popa vinerea, intre 13.30 si 14.30. Sanatate multa!
0
05-03-2011, ora 21:56
mada26
Nu este medic/terapeut
mada26
doamn cammi d cum va simtiti?ar fi bine sa mergeti oricum la medic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • Stresul din timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fătului (studiu)
  • Stresul la locul de muncă
  • Cum se reactivează virusul herpetic în condiții de stres
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • Cum gestionăm stresul?
  • Stresul financiar ar putea cauza și durere fizică
  • Tratamentul tulburărilor tiroidiene ușoare în sarcină nu ar avea beneficii
  • Laptele de vacă interferă cu absorbția levotiroxinei
  •