ma ajutati si pe mine cu un raspuns va rog frumos:(:X

13-12-2011
mikygaby
Nu este medic/terapeut
mikygaby
Buna seara mamicilor! am si eu o intrebare sunt intr'o mare dilema am facut u test de sarcina pe la ora 20:30 si mia iesit prima liniuta vizibila si o a doua liniutza un roz pal adik nu foarte vizibil da niki sa nu o vezi deloc ce parere avetzi sunt semne de sarcina si o fii prea mica sarcina si nu e foarte vizibila sau e doar o eroare??am intels k este prea devreme pentru un control medical care sami confirme dubile???
11 comentarii
0
14-12-2011, ora 04:02
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
La cate zile dupa contacul sexual neprotejat ai facut testul?
Nu exista situatia in care iese o liniuta mai palida pentru ca sarcina e prea mica...tesul arata daca exista hormoni de sarcina sau nu.
Poti repeta testul sa fii sigura. Daca tot asa iese, consulta un ginecolog, e probabila o sarcina.
Numai bine!
0
14-12-2011, ora 13:56
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Esti insarcinata, felicitari.
0
14-12-2011, ora 17:26
Dya_allynutza
Nu este medic/terapeut
Dya_allynutza
Buna mikygaby, esti insarcinata felicitari mie mi s-a intamplat de 2ori chestia asta!exact k tine!:*
0
14-12-2011, ora 22:35
mikygaby
Nu este medic/terapeut
mikygaby
multumesc frumos pentru raspunsuri.. dna teodora testul lam facut la 1 sap de la intarzierea cm eu am contacte cu sotu meu neprotejate mereu pentru, ca ne dorim un bebe...o sa mai repet testul in 2 zile sa vedem ce iese.
0
15-12-2011, ora 21:01
Dya_allynutza
Nu este medic/terapeut
Dya_allynutza
Buna seara, fetelor am si eu o întrebare la voi, credeţi k este posibil sa nu îmi iasă dacă sunt însărcinată atâta timp kt mi-am făcut analizele la sânge?va multumesc!
0
15-12-2011, ora 21:49
mikygaby
Nu este medic/terapeut
mikygaby
pe testu de sarcina iti iese nu are niki o trb cu analizele si pentru a depista o sarcina prin analizele de sange trebuie sa iti faci analiza hcg
0
16-12-2011, ora 00:16
Dya_allynutza
Nu este medic/terapeut
Dya_allynutza
Pai alea mi le-am făcut si rezultatul este negativ, iar in testul de sarcina dacă am pana într-o luna nu îmi iese!
0
16-12-2011, ora 00:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Ti-ai facut test de sarcina din sange, la cabinet?
Daca da si e negativ, nu esti insarcinata.
Testul din urina arata si sarcina mai mica de o luna, in principiu arata chiar si dupa 7 zile de la contactul sexual in urma caruia puteai ramane gravida.
Este imposbil sa iasa din sange negativ si din urina pozitiv.
Repeta testul din urina, ia alt tip de test si 'citeste-l' dupa exact 5 minute sau cat scrie pe el, nu dupa o juma de ora sau la intamplare.
0
30-12-2011, ora 16:42
mikygaby
Nu este medic/terapeut
mikygaby
buna ziua am si eu o problema care imi cam da batai de cap:( sunt insarcinata in 8 saptamani iau acifol de 1 saptamana cate o pastiluta dimineata pe zi dar de 3 4 zile am o stare foarte proasta am stari de voma in permanenta, dureri de cap si ameteli:(...am incercat sa mananc supe dar degeaba cum manac cum dau afara:( dimineata cand ma trezesc trebuie sa manac ceva pentru a putea vomita:(...ce credeti ca as putea face am zis ca o sa ma duc si la doctor dar dupa sarbatori...ma puteti ajuta cu un sfat ceva pana atunci va rog frumos?
0
06-01-2012, ora 12:59
Dya_allynutza
Nu este medic/terapeut
Dya_allynutza
Si eu knd am fost insacinata am avut aceleaşi simptome, sunt din cauza sarcinii, p mn m-au ţinut simptomele astea pana in A4-a luna deci pana a miscat copilul!acum depinde de fiecare sarcina, poate fi ok sau poate fi cu mici bătăi d kp sa zc asa!nu ai dc sa t sperii!o zi buna ji o sarcina uşoară!
0
08-01-2012, ora 23:31
DeeaBM
Nu este medic/terapeut
DeeaBM
buna.am si eu o nelamurire, am un CM destul de neregulat asa ca nu imi pot da seama daca sunt sau nu insarcinata doar daca intarzie cateva zile.trebuia sa vina in 25decembrie, dar cum inca nu a venit ieri am facut un test ca sa fiu sigura.linia care inidica k esti insarcinata a aparut foarte foarte slab.asa ca am avut indoieli dak e sau nu pozitiv, azi dimineatza am avut o scurgere usor maronie dar atat, sa oprit si menstruatia nu a venit, am facut inca un test (aceiasi marca) dar asta a iesit negativ :(.nu mai stiu care dintre teste sa il cred, imi doresc mult un bebe si nu stiu ce sa cred, daca pe bune sunt insarcinata sau nu.multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •